Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 664
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Профиии не казвам кой са нещата  Whistling шЪ извиняваш ама да те питам как се казваш че съм забравана,а може и да съм те питала вече  newsm78

ей тази винаги ми оправя настроението като си я гледам,много ме радва този Бу  Hug
Скрит текст:

# 526
  • По света и в нас.

Да кажа за сериите когато се качи 39 еп в темата след него ще се качи 40 41 и 42 еп през определен период Peaceслед тях 43 който се оправя в момента и другите които се превеждат но пак ще се пускат последователно Peace
newsm10Така си помислих ,че ще стане-Супер.

# 527
  • в подножието на планината
Много сте тихи тази вечер... Rolling Eyes Мислех, че вече сте изписали темата и аз, както винаги съм ви отървала края ...Ама не би... Mr. Green

Един от любимите ми ФЕмирски моменти... Heart Eyes Много са красиви... Heart Eyes

# 528
Чаги го искам само по без нищо и 24 часа никакво мърдене от леглото. Joy
А иначе е вярно на 21-22 години изигра такъм образ страдащ Емир а определено на 31-32  години със сигурност ще е върха на всичко.

# 529
Ъъъъъ...разбраФ тъ Ва  Joy Хади , поздравчИ тугаз! Учуден Ча, мноо чудно учуден, направо да го захрускаш по муцката...Боже ,все забравям, че е на 22, само, как е възможно се чудя. Може да бъде голям хамелеон с лицето, може  и още как!

+1
Не мога да се сетя тази песен Ча на острова ли я пя на Фери или в планината newsm78

# 530
Цоп, приспах мъжете и ей ма на ида при вас  Mr. Green
Да кажа и аз за Ча - усмивката му е страхотна и много чаровна, някак си по детски, ама на вас не ви харесва, защото когато е усмихнат си личи, че е на 22 годинки  Mr. Green, а когато е смръщен изглежда по-мъжествен.
Усмивката на Бу е толкова предизвикателна, че няма устояване  #Crazy, събужда всичко първично в теб  ooooh!

А иначе е вярно на 21-22 години изигра такъм образ страдащ Емир а определено на 31-32  години със сигурност ще е върха на всичко.
Галя, по-полека сестро и за нас да остане  Joy Joy Joy

# 531
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ИКСИ, нацелила си ми любимата! Crazy Heart Eyes Heart Eyes
Но много си ги харесвам и двамата ей тук

Вери, никога не съм си казвала името  Joy. Харесва ми леката анонимност на форума. Grinning А иначе Профи ми е съкратено от Професорката. Joy Тук обикновено всеки път обяснявам, че това е по-финия начин да се наречеш Дърта Многознайница. Joy Обръщенията Профи и Профче биха ми били доволно мили в настоящите и бъдещи контакти във форума.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 23:17 от profi_1

# 532
  • По света и в нас.
А иначе е вярно на 21-22 години изигра такъм образ страдащ Емир а определено на 31-32  години със сигурност ще е върха на всичко.
Май всички го искаме по без нищо Joy Joy Joyбез значение колко сме дърти,важното е че духа ни е младежки. newsm47

# 533
  • Варненска клюкарка
Ама както съм подпукала сангрията, сигурно скоро ще заспя, освен ако Манка не пусне някое много бързо латино.

Аз ще те почерпя с латино  Grinning  мисля, че ти харесваше Талия Соди- и аз я харесвам, затова от мен една "Росалинда"

И като тьнцьорка в клип на татко Хулио Иглесиас

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 23:17 от Беллора

# 534
ааа добре добре  Wink помислих си че съм се чалнала и съм почнала да забравям а още ми е рано де  Joy и си викам срам не срам ще питам  Mr. Green както си казала така ще ти казвам и двете обръщения са много сладки Simple Smile

# 535
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Май всички го искаме по без нищо Joy Joy Joyбез значение колко сме дърти,важното е че духа ни е младежки. newsm47

Тъй, тъй! Ама ми е малко неудобно да се бия с дъщерите. Joy Joy Joy

Беллора ,   bouquet почвам ги

# 536
Здравейте на всички, понеже имам малко работа, и нямам сега време да ви изчета /а и ми забива/, искам да попитам без да ставам нахален, дали 39 епизод е качен с бг субс ?

Чао от мен засега, по-късно пак ще ви пиша.  Heart Eyes

# 537
Много сте кротки, всички по леглата ли сте?
Верче, дай един Михалис с онази песен, дето Емко пееше на Фери, на ушенце  Mr. Green
Хайде и коктейлчетата от Хилса да си оправим настроението  Mr. Green

Скрит текст:

# 538
  • In a surreal moment!

# 539
джанъм Blush гледам коментирате усмивката на момчето ми бе Blushрекох да ви я припомня Blushмуцката да му изяде човек    love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

вай,вай,вай

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 23:33 от Zhana Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт