Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
хаха Веси за едно и също си мислим  Joy тъкмо се канех да я пусна точно тази песен дето и я пееше на острова
Скрит текст:

# 541
Малко позакъсняла доставка за Мис Петрова, с комплименти за грозотиите Simple Smile

Скрит текст:

След малко ще трябва да ви пожелая лека нощ, но сега

Привет, сладурки  wavey

Според мен Емко в кафето не е по бели гащи.

# 542

къз един засмян Юсуф Blushаз поне не съм я виждала тази снимка Hug Hug Hug

# 543
Лека нощ от мен  wavey wavey wavey и сладки сънища джанъмки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 544
оххх този момък как пее не е истина просто  Blush язък че не е хубав  Crossing Arms ама не.... Бу не го сменям за нищо, дори и да се изкушавам от пеенето на този  Embarassed

Скрит текст:

Манка  Hug
хади аз се отправям към леглото на Бу,утре сабах ако ми остане временце преди тръгване за работа ще ви оставя по едно кафенце  Hug лекинка от мен душички

# 545
Верче, благодаря !  Hug
Лека нощ !

# 546
  • In a surreal moment!

# 547
Оххххх, Галя, тиха вода но дълбока си ти, Joyима няма и като се изцепиш как искаш Чаги, къде го искаш, за колко време го сакаш........ Joyопасна си ей.

# 548

Да кажа за сериите когато се качи 39 еп в темата след него ще се качи 40 41 и 42 еп през определен период Peaceслед тях 43 който се оправя в момента и другите които се превеждат но пак ще се пускат последователно Peace
newsm10Така си помислих ,че ще стане-Супер.

Аз не съм съвсем наясно с правилата затова ще попитам, понеже имам сериите от 40 до 43 включително с превод, мога ли да ги кача или е в разрез с правилата. Превода на 43 не е съвсем добър или по-точно не е съвсем пълен, но на останалите е добър.   newsm12

# 549
Ъъъъъ...разбраФ тъ Ва  Joy Хади , поздравчИ тугаз! Учуден Ча, мноо чудно учуден, направо да го захрускаш по муцката...Боже ,все забравям, че е на 22, само, как е възможно се чудя. Може да бъде голям хамелеон с лицето, може  и още как!

Тази снимка от кой епизод беше, newsm78 търся и не мога да открия епизода.Благодаря

# 550
тук съм девойки. Но май повечето сте легнали вече...

Я обадете, да не съм обидил някой с нещо, или просто аз така си въобразявам?

# 551
Аз съм скрита лимонка тъй че очакмайте неочакваното от мен....Еми какво да правя искам го такова хубаво момче няа да го връщам.
Лека от мен момичета. Hug

# 552
  • In a surreal moment!
mаrtin1991m Shocked Peace Naughty

# 553
изтървах ли нещо  newsm78

# 554

това не ли значи  baby_neutral

как сте,какво правите, как мина денят ви? разкажете нещо, че наистина много бавно ми зареждат изписаните страници.

Общи условия

Активация на акаунт