Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • In a surreal moment!
Не ми е възможно да пиша, означава - Не!....То няма за какво..Не ми каза хареса ли ти песента на М.Джиджели?
Денят ми мина в мисли по Истанбул  Mr. Green Като хубав мъж го възприемам вече  Joy тъй де психодиспансера трябва да  е пълен  Joy

# 556
  • In a surreal moment!
Скрит текст:

# 557
Ей, Марти  wavey

Ти май много питаш, а? Искаш всичко наготово да научиш. Ама как в един пост човек да ти разкаже 37 страници newsm78 Трудна работа. Порови се малко, прочети и всичко ще ти стане ясно. А ако ти е скучно, дай тема за разговор и се кефи Simple Smile

Да се поразбудим малко

Скрит текст:

с едни влюбени ФЕмир

Фериа, аз... съм влюбен в теб.

Лека на лягащите.

# 558
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мартине, добре  Crazy сме момчето ми! Ама нали виждаш, че сме се качили на метлите и си говорим за мъже, та гледахме да не те намесваме много в разговора. Joy Шъ извиняаш! #Silly То нали и някой прати по едно от Хилса, и музичка пусна, та съвсем ни изтърваха от на Джансуто заведението. hahaha

# 559
Къде ми е пантофката newsm78

Скрит текст:
Това много ми хареса и ще го споделя и с вас

С ИЗГУБЕНА ПАНТОФКА

Изгубих си вълшебната пантофка,
намерих маратонки под дъжда.
Измислих тази сложната трактовка,
оставих ярка светеща следа...

Принцеса вече няма да съм, свърши!
И принцове не чакам никак аз...
Животът ми с Любов ще го завърша
и просто ще живея до захлас!

И няма да съм даже просякиня,
аз имам всичко нужно вътре в мен!
Родена съм да бъда днес Богиня,
да сбъдвам чудесата в своя ден.

И Фея съм, от тези със крилата.
(Забравих ги на райското небе...)
Любов раздавам, даже без отплата.
Не чакам. Гоня луди ветрове...

Настигам ги и яхвам ги тъй лудо,
и случвам в своя ден вълшебства пак.
Така се радвам на Живота-Чудо...
Изпращам ти от своя звезден знак!

Десислава Церовска /Звезда Христова/

Отдавна не сме слушали онова парче дето хич не го харесваме

# 560
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вие къде тръгнахте да делите Ча бе,я дур Stop Едната,така го харесвала,другата тъй,аааа,третата без дрехи в леглото,май се самозабравихте нещо ми се види Mr. Green Да му ядете ушите като не ви харесва ухилен Mr. Green Аз моето либе всякак си го харесвам Joy Joy
Безсрамница,тая мъжа и къде е,сигурно в пенсионерския клуб Mr. Green
Я какво ми е хубаво нахилено вай бе убавец  Mr. Green
Красота просто Heart Eyes Heart Eyes

# 561
ее, добре, дано наистина няма нищо, понякога съм в кофти настроение и много не подбирам какво говоря, /за жалост/ и след това мсе сърдити, убидени.... то да ти писне... Иначе да - за мъжете разговора, ами какво да кажа, повечето ми приятели са от нежния пол, така че съм свикнал да слушам такива неща, какво да се прави. Все ни одумват,но не могат без нас.  Joy

Иначе честно да си призная - възхищавам се на турските граждани, че са толкова упорити и твърдо застават зад това,което искат. Остава ни само да взимаме пример от тях..

Хайде и по едно от мен, така искам да мине петък и следващият изпит,че да си подаря нещо силно и алкохолно..

# 562
Казвам ви, лека нощ. Тази вечер нещо много яваш го давате и отивам да спя.  smile3524

Доказателство, че любовта е над всичко txtloves!

Да си дойдем на думата, че да спя спокойно  Mr. Green

# 563
А така Мартине! Ама да знаеш, че и преди изпит, за отскок, по едно също не вреди. Joy

Ох, Манка, добре че намали темпото, че с тия латино ритми вече два пъти настъпих котарака. Joy

# 564
А така Мартине! Ама да знаеш, че и преди изпит, за отскок, по едно също не вреди. Joy

знам, знам, но в момента имаме само ракия в нас, и то доста силна, като си взех 1вия изпит/в петък,който мина/ си гаврътнах една голяма глътка  Joy тя както е домашна и силничка, направо...

А какви са тея официалности сега, МАРТИНЕ... дайте нещо по-така  newsm78

# 565
Къде ми е пантофката newsm78

Скрит текст:
Това много ми хареса и ще го споделя и с вас

С ИЗГУБЕНА ПАНТОФКА

Изгубих си вълшебната пантофка,
намерих маратонки под дъжда.
Измислих тази сложната трактовка,
оставих ярка светеща следа...

Принцеса вече няма да съм, свърши!
И принцове не чакам никак аз...
Животът ми с Любов ще го завърша
и просто ще живея до захлас!

И няма да съм даже просякиня,
аз имам всичко нужно вътре в мен!
Родена съм да бъда днес Богиня,
да сбъдвам чудесата в своя ден.

И Фея съм, от тези със крилата.
(Забравих ги на райското небе...)
Любов раздавам, даже без отплата.
Не чакам. Гоня луди ветрове...

Настигам ги и яхвам ги тъй лудо,
и случвам в своя ден вълшебства пак.
Така се радвам на Живота-Чудо...
Изпращам ти от своя звезден знак!

Десислава Церовска /Звезда Христова/

Манка HugБлагодаря за грозната песничка

# 566
  • Sofia
Манка Hug страхотно е стихчето Heart Eyes

# 567

Да кажа за сериите когато се качи 39 еп в темата след него ще се качи 40 41 и 42 еп през определен период Peaceслед тях 43 който се оправя в момента и другите които се превеждат но пак ще се пускат последователно Peace
newsm10Така си помислих ,че ще стане-Супер.

Аз не съм съвсем наясно с правилата затова ще попитам, понеже имам сериите от 40 до 43 включително с превод, мога ли да ги кача или е в разрез с правилата. Превода на 43 не е съвсем добър или по-точно не е съвсем пълен, но на останалите е добър.   newsm12
Неразбрах кое не ти е ясно Shockedсериите се качват поетапно Peace 39, 40 ,41....и така през определен период Peaceплюс това ще са със логото на момичетата които се заеха да правят преводите и редят субтитрите Peaceзащото ги гепат други и казват че не са спали цели нощи да превеждат Mr. Green Joy в момента чакаме 39 еп Peace И аз имам сериите но не ги качвам Peace

# 568
Ами предложи де! Марто устройва ли те?

Ирче, ма аз Чаги и усмихнат си го харесвам  Heart Eyes. Само като е безумно нахилен ме дразни. А тъжен, гневен и ревнив направо кърти! Crazy

И за да бъдем честни и Хазалчето е многолика. Може да бъде и по детски сладка и наивна, и да има излъчване на жената вамп. Страшно я харесвам.

Манка, наистина е страхотно стихчето!  bouquet

# 569
Реших да похулиганствам,ама съм заспала...Минавам да ви кажа лека.Лягам,че утре съм на тръстиката.Сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт