Панда на стъкло изгрява, на Валери акото се проверява, а Мис Вели АВГУСТ озарява

• 30 454
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
ДОбро утро  Hug
Галкааааааааааааа, къде си - как си? някакви неразположения?  Hug
Вчера бяхме на първия детски рожден ден - такава лудница  Crazy Crazy ама не знам дали е съвпадение или АНди го урочасаха - колко бил лъчезарен, красив - нА ти вечерта цяла нощ рева  Rolling Eyes Rolling Eyes
Дафи, и Анди така - ако му направя сухари с масло и сирене изяжда всичко и за още пита - като му направя елда или 6 зърна хапне няколко лъжици и това е  Mr. Green
Оф, това за пушенето е пълната простотия - не че някой ден не може пак да пропуша  Joy ама наистина няма да има къде да се иде с дете, егати  Tired
Оффф, а що не увеличат и прага за детските - егати 35 лв нищо не са, ама 18 години по 35 лв, я смятайте  Twisted Evil Twisted Evil много ме е яд, че не ги взимаме керливите 35 лв  Crossing Arms
Блонди, що така, киселка ли е Ками, че стана толкова рано  Hug
Ние довечера сме на някаква измислена фотосесия дето свеки даде ваучер....само като видях "декорите" и ми стана ясно колко ще са хубави снимките, ама карай  Mr. Green Mr. Green

# 106
  • Варна
Бюти,
и детските ще се увеличават, но от следващата година, поне така четох - щели да ги правят 50-60 лева Joy

# 107
Ама прага ще увеличат ли, щото с тия 350 лв на човек ние сме точно на границата  Tired Tired

# 108
Ама прага ще увеличат ли, щото с тия 350 лв на човек ние сме точно на границата  Tired Tired
Ние надвишаваме със 70 стотинки  Mr. Green

# 109
  • Варна
Говори се и за прага, но така или иначе до догодина има време, ще видим какво ще измислят.  Редно е да го вдигнат, егати, не е мърдан от 2009 година.

# 110
Здравейте,

Пускам само бърз запис, че съм изтървала от 2-3 дни четенето и писането. От новата тема нищо не съм чела, но довечера ще се включа  Rolling Eyes

От старата тема само да кажа, че видях мама Дафи и Ина - големи сладурани  Hug А мама Дафи, ще се счупи...  Wink толкова е слабичка. А малкото Инче е голямо бонбонче.

Извинявайте, че не коментирам нищо, но тези дни си имам свеки на гости, а и малчо е станал много активен. От снощи започна да сяда на дупе от легнало положение, а днес вече се пробва и да се хваща за дивана и да се надига. Май идва времето да се изправя.

До скоро

# 111
Привет  Hug
Месечинке, благородно ти завижда за цацата и бирата ... и плажа. За миг си се представих на плажа, ама в Бургас. Хм, какво толкова става в частните градини? Питам, защото като гледам май няма да се класирам за яслите, няма кой да гледа малкия и нещата вървят към някоя частна градина.
Сами, доста лесно режа ноктите на Ицо. Слагам го да седне в мен, с гръб, после хващам пръстче по пръстче и режа. Обикновено ме гледа с огромен интерес и не мърда. Напоследък обаче се опитва да докопа ножицата. Виж краката са друго нещо, има гъдел човечето. Добре, че растат доста по-бавно ноктите там.
Би би, аз не съм въвела още нито свинско, нито риба  Peace
Блонди, кой не те остави да спиш  Hug
Бюти, може да са му дошли в повече емоциите на Анди и затова да е спал неспокойно. Приятна ви фотосесия, не са важни декорите, а моделите. Сигурна съм, че ще се получат снимките  Heart Eyes
Бобърче, ето те и теб ... вярно, че щеше гости да имаш. Браво на Дани за новите постижения  Flutter
А Ицо от вчера пълзи ... по-скоро се влачи като гъсеница, но пак е нещо. С изправянето обаче е задобрял много, все търси на какво да се набере и прави малки крачки настрани.
Усмихнат ден на всички!

# 112
Хайде, имаме си сандалки, чуднички са. ММ вика да внасяме тук такива - качествени, кожени и без пари  Grinning

Хриси, Карамелия реши, че се е наспала в ранни зори  Laughing

# 113
Привет и от нас Simple Smile
Официално сме изписани от болницата. Левкоцитите са ни в норма вече. Предписаха Биогая ( чудя се изобщо дали да я давам) и Вит ц и туй то. Епикризата е като свободно съчинение, описали са симптоми, които изобщо е нямал ( съмнявам се, че е за да имат основание  за приемане ). Нали всичко свърши и Борко е добре Heart Eyes
Приятен ден Hug Ще сядам да решавам листовки, че утре ще е голям резил и срам ако ме скъсат Mr. Green

# 114

Добър ден  Mr. Green
Хахха,за детски си говорите...Още като подавах документите за еднократна помощ при раждане и разбрах,че се гледа бруто година назад,ми....отказах се...
Блонди,да са ви честити сандалките.Много хубави  Peace
Бютка,аз като срещам Рош с много хора през деня,дори да е само баби и дядовци,му измивам лицето със светена вода  Hug
Сами, и аз имам сериозен проблем с рязане на нокти на Рош  ooooh! ooooh! ooooh! В момента,в който му хвана крак/ръка и започва да ги дърпа  Crossing Arms
За ясли и детски градини-трябва да проверя как точно се води сградата,която е срещу нас  Joy За там наплив нема да има,че сме на края на града Joy Joy Joy Joy Joy

Вчера бяхме на консултация  Joy Joy Joy Joy Joy Joy За месец и половина е качил 370гр  hahaha hahaha hahaha hahaha и 2.5 см  hahaha hahaha hahaha hahaha Каза педиатърката,че до 2 седмици ще се озъбим-горе 2 и долу 2  ooooh! ooooh! ooooh!
Посъветва ме да му въведа всички сезонни плодове,с изключение на ягодите  Mr. Green И днес Рош успешно беше захранен с череши.Харесаха му,както и банана предните дни.В тоя ред на мисли,Месечинка,аз минах 5-6 черешки през рендето Simple Smile А банана му го давах да го стърже с долните си два зъба,или му отчупвах и смачквах в пръстите....Защо не пробваш и ти така?Може пък да му хареса на Бобо  Hug
Койчева,радвам се,че всичко е наред при вас  Hug Успех утре  Peace
Пфу,Рошавото много вършее и не ме оставя един пост да напиша като хората  Crossing Arms
Отивам да избирам пюре за обяд  hahaha hahaha hahaha

# 115
  • Варна
Койчева,
а честито ви официално изписване Simple Smile Стискам палци за листовките, няма да те скъсат, споко Hug
Блонди,
чудни са Hug Щях да кажа, че приличат на Борковите, после видях, че са същата марка Grinning
Хриси,
нищо чак толкова страшно не е ставало, но примерно веднъж посред зима нямаха топла вода и миеха дупетата на децата със студена, нямаха отопление в някаква част от сградата, за закуска деляха по половин бисквита и кисело мляко, защото нямало пари за повече... такива неща. А отвън излъскано. Предполагам, че такива случаи са по-скоро изключения, но не пречи човек да си отваря очите.
Рошле,
ми Бобо още няма зъби, с какво да стърже Embarassed Обаче от ден-два отгоре му е много подуто, там където трябва да излезе зъбчето има браздичка на венеца и вътре в нея една подутина, с форма на зъб - дали така изглежда като напира да пробие?

# 116
Тогава му стривай с пръсти банан и в устата Simple Smile Няма ли да се получи така newsm78 newsm78 newsm78

# 117
Койчева, браво! Въобще не го мисли повече щом Борко е добре!  Hug
Блонди, много са сладурски. И аз искам без пари ...  hahaha
Рош, и аз въобще не подадох - бях сигурна, че няма да ни дадат, пък и има толкова бюрокращина докато подадеш документите ...  #2gunfire
Месечинка, получава се една цепнатинка на венеца и стои едно такова като раничка, Диди беше пуснала една снимка на Матеа във ФБ, където много хубаво се виждаше!  Peace

# 118
Биби, това с хубавите училища наистина е голям проблем, ние го мислим от както забременях с Вик- ние се целим в 6-то, 7-мо, но едва ли ще ни огрее.... там вероятно няма да е като в Горна Баня, иначе и аз мисля,че не е добре в посочената от теб среда.Тя една позната ми разправя как нейната внучка учи там и зет й и дъщеря й не можели да насмогнат да й купуват каквото имали др. деца Shocked Naughty За яслите/градините- аз също знам,че переодично се освобождават места, знам също, че може да си вкараш детето където искаш-срещу заплащане.
Бютка, Анди се е превъзбудил- така реват всички малки деца като се превъзбудят, ще свикнеш с времето. Wink

# 119
  • София
Здравейте, момичета
още ви догонвам в предишната тема ... но ...

Аз пък не се радвам на увеличението на майчинските за втората година, че то това си е пълна подигравка, според мен. 80 лв ли ще ви оправят бюджета? че то това са 2 пакета памперси.

Предпочитам да живея в нормална държава и да е възможно единият от семейството да работи/нормална работа - да не е бос в тъмно сивият сектор/ и да може да си позволи да издържа семейството си. Тоест искам да кажа, че трябва заплатите на работещите хора да са нормални, а не това което е в момента. Защото от вдигане на соц помощи ще се възползват ОТНОВО основно малцинствените групи, които така или иначе няма да отидат да работят /така е и с детските добавки, добавки за парно, ток и т.н./

Vaseto29  Hug не съди зълва си, само защото не постъпва така както ти смяташ за правилно  Hug Всеки взима решения в живота си, те носят определени последствия и след това всеки "живее с решенията си". Не ме разбирай погрешно - не я защитавам, нито одобрявам  Peace Аз също имам близка - беше с 4 спонтанни аборта, забременя в клиниката в Плевен и беше на имуностимулираща терапия по време на бр - еми не спря да пуши по 1-2 кутии на ден цигари и като е нервна да пие бира  ooooh! еми колко ли не и говорих, какво ли не правех - еми..... такава си е.

Би-би и аз минах през подобни вълнения около първи клас на щерката, но ми мина. Сега детето на близки беше в преучилищната в Дойчешуле и ще го местят, не защото не искат да плащат по 5 000 на срок  Peace
Относно яслите, доколкото разбирам сте приети на 2 /или 3 то/ класиране и сега имаш срок да запишеш детето, нали?

Общи условия

Активация на акаунт