Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 911
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Подобни има в ДОМКО,не помня в кой каталог точно.

# 181
Благодаря ще отида до там

# 182
Е тук вече съм сразена Shocked 19 кв.м. и си има всичко, и не изглежда сбутано/претрупано, та даже и стил има. Друг е въпросът, доколко е удобно да спиш там горе newsm78 аз не бих могла, изпитвам панически ужас от малки/тесни пространства.

Скрит текст:

# 183
Харесва ми, но според мен това е жилище за временно отсядане. Не си предствям да живееш постоянно и да нямаш никакъв багаж-завивки, тежнджера, посуда...пералнята къде е

# 184
И в леглото не можеш да седнеш. С приплъзване само се придвижваш, за да легнеш. По-удачно щеше да е с широк диван или разтегателен такъв.  Simple Smile

# 185
Харесва ми, но според мен това е жилище за временно отсядане. Не си предствям да живееш постоянно и да нямаш никакъв багаж-завивки, тежнджера, посуда...пералнята къде е
Има място за един тиган, тенджера и посуда за един човек-минималист. Пералното навярно е общо в мазето на билдинга или се переш на обществена. Много е сладък апартамента с изключение на леглото.

# 186
И в леглото не можеш да седнеш. С приплъзване само се придвижваш, за да легнеш. По-удачно щеше да е с широк диван или разтегателен такъв.  Simple Smile
А израза "Скочих от леглото" ще придобие различно значение... Mr. Green

# 187
  • Варна
Ех, дори не съм и предполагала колко сте отзивчиви Heart Eyes
Сагата с плочките приключи. Всичко е купено, дори се полага в момента. Стига майсторът да не се е скатал.
Пресякох обаче ентусиазма на човека с гипсокартона за разни "разчупенки дъгички и извивчци", а също и за окачения таван.  Mr. Green Много зло същество съм - не давам на хората да се развихрят.

# 188
  • Пловдив
   blue water, това с дребните рози е от Тапетия. Мисля, че и другите съм виждала там.
http://www.tapetia.com/2012/produktov-katalog/1-tapeti/1-bazovi- … kcii/tapeti-jewel

# 189
Не ми допада тази тенденция да се  трупат холните масички до ръба с декорации. В малки апартамент поне са оставили място за една чаша, но пак ми е в повече.

Скрит текст:

# 190
Ема, много хубавоооо Heart Eyes. Вземам го с леглото барабар /после ще му мисля/.
Нещо и от мен
http://www.planete-deco.fr/2013/06/10/bleu-comme-le-ciel-de-cadix/

# 191
MissNellie, едва ли в нормалния живот са им така претрупани масичките...въпреки, че нищо не е в състояние да ме учуди вече

# 192
Пресякох обаче ентусиазма на човека с гипсокартона за разни "разчупенки дъгички и извивчци"

Joy   Joy 

На мен ми допадат претрупаните масички, но не го умея това. У нас са празни всички маси. Даже сигурно е прекалено, ама не мога да търпя и всичко прибирам. Обаче има хора, които точно с натрупани вещи си живеят. Свекърва ми много ги умее тия работи. Винаги има 100 неща по плотове и маси.

# 193
  • Варна
Аз съм по средата, обичам книги, цветя и свещи по масите, но и място за чаши да има. Защото какво е една книга без чаша кафе или свещи без чаши вино. Същий нонсенс!

# 194
Разбира се, че за фотосесията жилището се подготвя в някаква степен.
Но да си призная, че с годините взех и аз да трупам разни вещи тук и там. Едно време, като бях чистофайница  Laughing умирах всичко да ми стерилно чисто/разчистено.

Богиняяя, стига си слагала подпалки в огъня, ще пукна от любопитство вече  Twisted Evil

В това, малкото жилище си представям да живее някоя студентка. Като се има предвид, че по общежитията са по трима на същата квадратура, тук си е направо просторно.

Дафинов лист, първи път - продадено Grinning

Общи условия

Активация на акаунт