моля за савет

• 934
  • 11
  •   1
Отговори
здр искам да попитам някои знае ли в коя седмица от бременността се прави фетална морфология и 4D види озон понеже всеки ми казва че всяко от тези изследвания се прави в определена седмица

# 1
Личният ти гинеколог ще ти каже най-точно.Просто се посъветвай с него, аз лично не си спомням.Мен ме върнаха първият път за 4 дни и на първата не отидох.Втората май беше около 20-21 седмица.....Но каквото ти каже доктора.

# 2
Ей тук има подробно инфо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=37207.0
За повече, ако там ти е малко- google

# 3
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
между 11-14 г.с.
между 18-23 г.с.
между 28-32 г.с.

# 4
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
В сайта на МЦ Фемина има подробно описание кое кога се прави.

# 5
  • София
И аз не съм ходила на първата, само на втората в 20 г.с. АГ може и да не те насочи, защото не е задължително да я правиш, но ти си искай информация.

# 6
Аз в 23г.с. ходих на ФМ и ФЕ заедно. Повече не съм ходила.

# 7
Да де, ама за да може Гугъл да даде коректни резултати, Венчето ще трябва да се научи да пише правилно "видеозон". Защото така написана, думата
ще издърпа каква ли не информация за газа озон.

Добре, че Катенцето е дала сбит, но достатъчно подробен отговор...

# 8
  • на североизток от Рая
 Ами то още заглавието е сгрешено. Не ми е работа да се намесвам тук, но ми се наби в очите заглавието, а като прочетох и останалото.  ooooh! ooooh! ooooh!

А и останалите публикации на мацката не лъжат.  Laughing

# 9
Ами то още заглавието е сгрешено.

Laughing Защо мислиш и аз дойдох? Исках да видя поста на човека, който пише "сАвет".

Скрит текст:
Като видя калинки, все за теб се сещам  Hug

# 10
  • където мечтите се сбъдват
здр искам да попитам някои знае ли в коя седмица от бременността се прави фетална морфология и 4D види озон понеже всеки ми казва че всяко от тези изследвания се прави в определена седмица
Предполагам,че българският език не ти е майчин,но все пак би могла да го доусъвършенстваш  Laughing

# 11
  • София
Да де, ама за да може Гугъл да даде коректни резултати, Венчето ще трябва да се научи да пише правилно "видеозон". Защото така написана, думата
ще издърпа каква ли не информация за газа озон.

Добре, че Катенцето е дала сбит, но достатъчно подробен отговор...

Като ще поправяте хората нека поне да е вярно Wink видозон е, не видиозон, видеозон ,види озон и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт