Отговори
# 435
  • До морето :)
Малинка, аз всеки ден пия кафе и сигурно не ѝ действа вече. Затова му ударих една кола, да се събуди повече.  hahaha
Знам какво ти е с каката. Аз постоянно съм така, мъкна си я навсякъде нашата. Никога 2-те ръце не са ми свободни. Надявам се след толкова движение и бягане, наистина да родя лесно.

Веселоту, браво на вас. За малко и аз да гледам едни 10 зайчета, на 2 седмици, но ММ им намери друга майка.

За мамата при Августките - няма какво да коментирам, трябва да си много прост и комплексиран, за да привличаш така внимание.

# 436
  Нямам думи за жената от августовската тема    smile3505 newsm11 smile3527 bambam fight

# 437
  • До морето :)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА БОИЛ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

# 438
От любопитство  надникнах в августовската тема....на фона на това,което се е случило на другата мама,това си е направо гавра.Ужас,нямам думи.
На мен пак ми е голяма скука.Марти днес беше на градина и цял ден  ooooh! тъпотия до шия.Местя се да лежа от едната стая в другата.ММ го няма а приятелката ми дето всеки ден сме заедно и пием кафенце днес замина за Германия,и ми е едно такова сговняно.Другата ми приятелка пък всеки момент ще ражда и не й се мърда никъде,а и е с дете на 2 години....и изобщоооо чакам да мине по бързо тази седмица че да си дойде ММ.
Снощи си легнах към 21 часа,ама такова въртене до 23 неможах да заспя.

# 439
Tanishte, силно гуш от мен  Hug Много е ужасно случилото се. Но има една притча, че всички домашни животни, които ни напускат, отиват на Моста под дъгата. Там на една голяма зелена поляна всички са здрави и жизнени, играят едно с друго, няма гладни или болни и всички са много щастливи. Аз всеки път се натъжавам, като се сетя за някое животно, което сме имали и вече нямаме, обичам животинките повече от хората даже. Но трябва да гледаме напред. Мисли за хубави неща, колкото и да е трудно.

Перличка, добре дошла.   bouquet Аз съм на мнението на Сохо Дол-гледай да сте живи и здрави, пък ремонт ще правите по-натам, когато има възможност. И не се сдухвай, мисли за бебунчо  Hug

За предварителните покупки-аз не съм суеверна и ако трябваше да купувам всичко после, щях да съм супер изнервена и неспокойна, защото по принцип обичам във всяка ситуация да съм подготвена. А да чакам нарочно и после на бързо на бързо да тичаме (или по-скоро мъжката страна) по магазините... не е вариант. Освен това не бих оставила някой друг да избира напълно какво ще има и какво ще облича моето бебе. Според мен това суеверие е измислено от някоя майка, която не й се е занимавало  hahaha

За съня както и преди съм писала-нямам абсолютно никакъв проблем. Надуша ли възглавница, веднага отнасям плувката, толкова съм изморена. И все имам чувството, че не съм си доспала.
Както Лулу каза, домашните задължения мен също не ме изморяват достатъчно, най-много се изморявам от умствена дейност или когато съм била психически натоварена Mr. Green

Лулу, да ти е жив и здрав рожденика, а на Веселото да й е жива и здрава новата партида. Вие скоро може да си отворите малка ферма за фазанчета, може да я кръстите даже Кирчо & Co. Joy

ДианаР, идвай у нас, скоро ще почваме ремонти хахахах Ще си шпакловаме двете с пупите. И после някой да ми разказва, че българските жени не били оправни. Мен също неволята ме научи на почти всякаква мъжка работа-от замазки и боядисване до сглобяване на четирикрилни гардероби и сменяне на крушки и каквото се сетиш. Даже се бъзиках преди с моя приятел, че мъж не ми трябва, всичко си мога. Simple Smile

Таня_Цветанова, лежи, почивай и се пази  Hug

Мен днес нещо ме беше хванала креативната фаза и реших, че ще правя диванче от евро палети за новата ни градина  Mr. Green Нещо такова http://moidom-interior.blogspot.com/2011/06/blog-post_16.html Даже мислех така в бяло да ги боядисам. И тъй като нито в нет-а, нито в града намерих такива дебели възглавници за отгоре, отидох и си ги поръчах в една фирма, която прави мебели. В петък ще станат, много се вълнувам, а и тъкмо дотогава ще съм боядисала и сглобила палетите  Laughing

Добре се "отчетох" тази вечер  Hug

# 440
  • Пловдив
Покрай тая августовка Love взех и аз да влезна да видя - може нещо грешка да е станала. И попаднах на Яна - родила е в 28 седмаци и сега бебка се бори за живота си.  Cry Cry Cry
Много мъчно ми стана и не спирам да рева....
От цялото си сърце се моля да се оправят нещата и да си я гушка скоро...
Пожелавам на всички други мами да си дочакат влизането в деветия месец....
Бог да ни пази всички!

# 441
Покрай тая августовка Love взех и аз да влезна да видя - може нещо грешка да е станала. И попаднах на Яна - родила е в 28 седмаци и сега бебка се бори за живота си.  Cry Cry Cry
Много мъчно ми стана и не спирам да рева....
От цялото си сърце се моля да се оправят нещата и да си я гушка скоро...
Пожелавам на всички други мами да си дочакат влизането в деветия месец....
Бог да ни пази всички!
  newsm45   ДАНО БОГ НИ ПАЗИ!!!
Ох, момичета стискайте палци да ми премине болката. Малко ме поотпусна. Много ме е страх.

# 442
Споко, я не се вкарвайте въвъ филми, Яна е имала проблем и бебето се бори, аз вярвам, че ще се оправи и ще е здраво Praynig
Вече трябва всички много да се пазите, никакви своеволия и напъни, трябва да пази бебовците, тъй че почивка Peace

# 443
Момичета, благодаря ви за пожеланията за рожденника  Hug

Любопитството   и при мен надделя, и аз прегледах темата на августинките... няма да коментирам, историята й от пръв поглед личи, че е съшита с бели конци, но кой изпитва удоволствие да пише такива неща.... Shocked
Вярно е, че децата в седми месец вече имат шанс да оцелеят, но искрено пожелавам в темата да нямаме родили се преди началото на август (изключение можем да направим само за ioana_g Simple Smile )

За термометрите и бебетата - и при нас беше особено трудно с Боил, и до ден днешен е много трудно. В дупето не ставаше, тия термометри меките са ужасно неточни, дават по градус и повече отклонение при две последователни мерения. И досега имам голям проблем с меренето на температурата. Единствените по-точни са дигиталните с по-дълго мерене, но е много трудно да удържиш бебето. Не съм пробвала биберон-термометър, звучи удобно иначе.

Веселото, честито ти ново котило и на теб Wink

# 444
Момичета, не се шашкайте. И аз се бях притеснила по едно време, но доктора ми тука каза че в днешни дни вече след 25та седмица бебетата имат сериозен шанс за справяне.
Освен това, ние сега сме по-чувствителни заради хормоните и затова си навиваме някакви несъществуващи сценарии (имаше един бабешки лаф: бебето още не се е родило, а ние се вайкаме че ще падне от люлката).
Вярвам, че всички ние ще имаме прекрасни здрави дечица!  Praynig Peace

# 445
Момичета, не се шашкайте. И аз се бях притеснила по едно време, но доктора ми тука каза че в днешни дни вече след 25та седмица бебетата имат сериозен шанс за справяне.
Освен това, ние сега сме по-чувствителни заради хормоните и затова си навиваме някакви несъществуващи сценарии (имаше един бабешки лаф: бебето още не се е родило, а ние се вайкаме че ще падне от люлката).
Вярвам, че всички ние ще имаме прекрасни здрави дечица!  Praynig Peace

Това е напълно вярно. Сега дори лееко можем да си отдъхнем, защото все пак, при случай на преждевременно раждане или проблем, бебето може да бъде спасено. В този смисъл няма нужда от някакво изрично пазене, по-различно от това, което е било досега  Peace
От друга страна, спокойствието е малко измамно, понеже провокира и нетърпение, а е хубаво бебето да си изкара до деветия месец в мама и да развие докрай всичките си органи .

Уф, днес и аз съм особено раздразнителна и не мога да търпя някой да ми говори глупости  Mr. Green

# 446
Не съм влизала при августинките, но точно днес си говорих с етървата Simple Smile Малката ми племенничка се роди преди малко повече от 2 години в 27-ма седмица, а сега щурее и е едно невероятно дете! Вярно, че тогава беше много трудно, но напълно си заслужаваше всяка трудност и мъка. Дано при нас да няма такива бързаци  Praynig

За спането, много искам, супер изморена съм и спя много дълбоко... когато мога. Малката бръмбърка не ме оставя да се завъртя и кротува само ако съм обърната на ляво, та вече съм се схванала цялата. Отделно и ставам по поне 5 пъти на нощ, за да пишкам.  Rolling Eyes Май ще се разорим само от водата за казанчето и тоалетна хартия  Simple Smile

Tanishte  Hug

Лулу, да ти е жив и здрав баткото   bouquet

Веселото, хубава занимавка си имаш, много ми хареса предложеието на nads3 за Кирчо & Co  Joy

# 447
  • Пловдив
Егати и тъпотията при августинките. Аз чета и октомврийките, че мине ли 25 август всичко мога да очаквам, а от октомврийките първите ще дойдат при нас. Това направо е гавра.  smile3505
Ходих все пак до АГ днес, като ми видя хемоглобина и веднага ми метна една рецепта. Ще пия Феро-Фологамма до края. Каза да ям разни неща, ама няма да стане само с храната явно. Иначе другото е ок.
Tanishte, много тъжно. Cry
new leaf, и аз имам подобни съмнения за бюджета. Mr. Green
Lulu25, да ви е жив и здрав баткото и умерено да ви слуша.  bouquet
nads3, тези идеи от палети много ми харесват. Успех в реализацията.
Веселото, честити нови пиленца. Ти май вече и за пилешки ортопед ставаш! Grinning
Дианче, ти ме уби с твоите умения. Тя и моята баня е за ремонт... Mr. Green
Перличка, добре дошла.
Choch_KA, и без това си търся дестинация за моренце. Да идвам ли?  Mr. Green
Сериозно, момичета къде ходите на море?

# 448
В 30та седмица няма как да се роди дете 2кг и нещо... най-малкото пък тризнаци Simple Smile

Два броя обикновено са толкова нормално родени към термин Simple Smile

# 449
Сериозно, момичета къде ходите на море?
Сериозно, ходя навсякъде, но любим ми е или в регионът Синеморец-Ахтопол (не на централния плаж на Ахтопол обаче), или далеч на север - от Каварна нагоре. На тези места не бих имала притеснение да вляза във водата. Даже следващата седмица се бях наканила да ходим с една приятелка, че си идват от Швейцария с нейното дете, но нещо това време никак, ама никак не ме провокира за море.... Rolling Eyes

Sleeping Beauty, как сте? (очаквам да се включиш по това време на деня Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт