Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?

Ама аз съм си виновна - дадох и няколко малинки да изяде и явно семчиците са затормозили храносмилането. Нищо де - поплака малко и пак заспа. Повече няма да давам малини.
После ще се върна да ви чета и ще пиша пак
Да ми е жив и здрав , и много да ми помага с бебо
Опитай се да мислиш за нещо друго
Не мога да повярвам , че има такива хора
Няма как да си такъв, ако нямаш психични отклонения ! Чудя се каква е целта на такива потребители? Дано в нашата тема няма такава издънка, макар , че и аз се съмнявах в една потребителка... Все пак тук си споделяме доста лични неща и на никоя от нас няма да и е приятно ако има такъв човек сред нас
Изпих си кафенцето и след малко ще ходя на лекар УНГ да ме погледне, че вече почти не мога да дишам, а личната лекарка и вчера ми каза, че ми е спокойно гърлото и ми нямало нищо
Да си жива, здрава, много щастлива и обичана. Желая ти пухкаво бебче на термин
А и за снимката, колко ли момичета имат паролата ни там, а само 5-6 от нас качват снимки. Ако трябва и там да я смениме и паролата да се даде само на момичетата, които са качвали снимки до момента.
Много тъпо....

Е добре ми дойде. Сега ви изчетох и ще започвам да уча. Края на месеца ми е държавния изпит на магистратурата.
Хич не ми се учи