Отговори
# 480
Добро утро...или добър ден  Wink
Малина,бързо да се оправя малката Малинка.
Аз от дрехите в Уайкики съм много доволна.Мартин от 2-3 години го обличам от там.

# 481
malina07, бързо оправяне на малката. Аз изследванията си ги пускам в Писанец,  много съм доволна. Винаги са супер любезни и можеш да си провериш резултатите по интернет Wink

# 482
Здравейте мамчета,

пак се скапа времето днес... Още от зарана... Нищо да добутаме до другата седмица да пекне слънчице Simple Smile

Раясветлина, честит рожден ден! Да си жива и здрава  Hug  newsm67

Лулу, честит ти рожденик (малко късно, но вярвам, че още приемате поздравления). Да е бесен и щедър батко, здрав и весел малчуган!

Слипинг бюти, радвам се, че сте закрепили положението! Малко ме успокои, като каза, че и вашата беба не е точно по мерките и теглилките. И при нас беше така на последния преглед, седмица назад по мерки. Не че особено съм се притеснила, но като го чуя и от друг, пак се чувствам по-спокойна.  Peace

Перличка, добре дошла и от мен! Действайте с ремонта, да ти се маха от главата. Каквото и да си решила, все ще освежиш.

Такива психопати като в съседната тема не заслужават коментар, защото се кефят точно на това. Предполагам, че това е и причината да го правят. Едва ли е от скука, по-скоро болно съзнание - подобно постоянство е типично според мен за хора с проблеми. И при нас наистина има някои подозрителни постове, но мисля, че сме внимателни като цяло.

На море - и ние ходим на юг. Всеки път на различно място. Синеморец е идеален вариант за семейство - много е тихо и спокойно, то даже само един бар има в цялото село Simple Smile Като бяхме ергени още, си умряхме от скука  Laughing Миналата година ходихме на Каваците със Стела, тя беше на 5 месеца и решихме да е по-закътано и по възможност хотелът да излиза на плажа. Останахме доволни, макар да нямаше места в хотела, който бяхме избрали. Но и този, в който отседнахме беше добре. Тази година май пак към Каваците ще се ориентираме. Хем е отдалечено някак, хем е близо до Созопол.

Моята маймуна вчера беше толкова невероятно послушна и добра, раздаваше целувки, усмихната, без едно мрън и нощес ми го върна тъпкано  hahaha Ама аз съм си виновна - дадох и няколко малинки да изяде и явно семчиците са затормозили храносмилането. Нищо де - поплака малко и пак заспа. Повече няма да давам малини.

Хайде, аз се отправям в мраколяка към храната, пък и се надявам на кратка обиколка из парка, преди да се прибера!

Hug

# 483
Леле, колко сте изписали за един ден  ooooh! После ще се върна да ви чета и ще пиша пак  Mr. Green

Включвам се само да напиша на мамит от Варна, че в събота в 10:30 имаме среща в кафето на Кукления театър. Всички са добре дошли  Mr. Green

# 484
Добро утро , тумбачета  Hug

Искам да ви почерпя за Рождения ден на моя мил съпруг   party023 Да ми е жив и здрав , и много да ми помага с бебо  Mr. Green
След малко отивам да взема тортата , а така се е стъмнило, че имам чувството , че ни очаква потоп.

Бебчо вчера беше супер активен. Такива ритници, никога до сега не ми е раздавал. Днес не съм го усетила още ... Аз не знам какъв човек съм - ако рита много се чудя дали всичко е наред, ако не рита  пък се притеснявам, защо не рита... Няма угодия  Rolling Eyes

RAQSVETLINA, Честит Рожден Ден  nbirthday newsm67 Да си жива и здрава и здраво бебче през септември!

Lulu, честит рожден ден на патерици на баткото! Да те слуша много Simple Smile

Перличка, добре дошла!  Всичко ще се нареди с ремонта- ще ги измислите нещата!

Веселото, честити пиленца Simple Smile

Tanishte много съжалявам за тази неприятна случка  Cry Опитай се да мислиш за нещо друго Simple Smile

Choch_KA честит комплект зс изписване Simple Smile И на мен ми се струват много малки, предполагам че и моята преценка за размерите на едно новородено е доста грешна Simple Smile

sealover, дано малката се оправи бързо  Hug  

За тези потребителки, като "мамата" от август .., не знам какво да кажа  newsm78 Не мога да повярвам , че има такива хора  #Cussing out  Няма как да си такъв, ако нямаш психични отклонения ! Чудя се каква е целта на такива потребители? Дано в нашата тема няма такава издънка, макар , че и аз се съмнявах в една потребителка... Все пак тук си споделяме доста лични неща и на никоя от нас няма  да и е приятно ако има такъв човек сред нас  Confused

За морето - на българското черноморие съм ходила 2009 последно. Когато сме си в Бг , предпочитаме Гърция, защото ни е на малко по-малко от час. Иначе от доста години живея на океан и когато сме тук ми е много странно , че няма плаж (дори и да не обичам да се пека , предпочитам разходките).

Така ми се иска и аз да дойда на някоя от срещите ви.... , но какво да направя като съм толкова далеч от вас  Confused А мами от Югозападна България май нямаме в темата  Confused

Спирам до тук и бягам по задачи!
 Hug

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 11:06 от So^Amazing

# 485
Добро утро, мамчета Hug Днес от рано сме будни с моята малка буба, която не спира да ритка Crazy Изпих си кафенцето и след малко ще ходя на лекар УНГ да ме погледне, че вече почти не мога да дишам, а личната лекарка и вчера ми каза, че ми е спокойно гърлото и ми нямало нищо Confused
По-късничко ще се оправям и подготвям за срещата с част от мамите Hug

За августинките - направо останах потресена Shocked Разказах и на ММ, а той не можа да повярва. Дано при нас да няма такива луди. Шамс, ако подозираш някоя мама, гледай да я разконспирираш по-бързо и да се маха, че не ми се мисли какви хора четат и се подиграват с нашите радости и тревоги.

RAQSVETLINA  newsm59 Да си жива, здрава, много щастлива и обичана. Желая ти пухкаво бебче на термин Hug

So Amazing жив и здрав да ти е мъжа и много да ти помага Crazy

Хубав ден на всички Hug

П.П. Забравих да коментирам нашата група във ФБ. Не мислите ли, че е хубаво да се премахнат мамите, които не пишат във форума, тъй като ми прави впечатление, че има доста такива. Не ми се иска да сме в същата ситуация като августинките Thinking А и за снимката, колко ли момичета имат паролата ни там, а само 5-6 от нас качват снимки. Ако трябва и там да я смениме и паролата да се даде само на момичетата, които са качвали снимки до момента.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 11:23 от Kikito86

# 486
So^Amazing , честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и много да слуша и помага  happy bd
Като стана на въпрос за срещи, в Пловдив ще се организира ли нещо такова  Mr. Green

# 487
Ох , момичета надникнах в августовската тема уж заради тази love и съжалих.
Такива хора като нея/него, не искам да коментирам изобщо вече. Знам само, че всичко се връща! Или поне се надявам да е така!
По-лошото е, че разбрах какво се е случило с pival, която познавах от друга тема в "Искам бебе". Много се разтроих!
Влизам само да напомня да се пазите всички!Прегръщам ви до една и се моля всички да завършим със щастлив край и здрави бебчета в ръце! Hug Hug Hug

# 488
И аз още се мотая , влязох да видя какви ги е забъркала тази  love... Е , нямам думи просто!  smile3511
Момичета, аз предлагам от тук нататък, като си качваме снимките във ФБ , да им слагаме воден знак със имената си. На Пикаса става много лесно , може да си я надпишеш и така няма как Пенка да открадне снимката на Иванка, защото си пише! Поне аз за напред така ще правя  Peace Особена ако качвам снимки на бебето ми.
Спомням си преди време,  някой беше публикувал тема в Клюкарника, да се помогне на едно бебче, което било много болно. Хората помагаха, докато не се включи майката на въпросното дете, чиято снимка беше копирана от ФБ Sad Много тъпо....

# 489
  • Пловдив
Много пишете днес, тумбачета. Аз нещо не се наспах. Киселини пак, но не мога да разбера дали не са от желязото сега? Снимах си новите придобивки. Корито, стол за хранене/него ми го дадоха, но не го бях снимала/ и хавлийки за бебчо. Качила съм ги.
LemOn, за pival ми стана много тъжно, още повече че е с две големи момченца като мен, съгражданка ми е, а аз мислех, ако имам момиченце да е Катерина. Не писах в нашата тема за нея тогава, за да не ви разстройвам. Аз си поплаках. Sad
.::Перличка::, ще ходим на отворените врати в ОБ на 20.06., ако искаш се запиши и после ще пием кафенце.  Peace Ти къде мислиш да раждаш? Радвам се, че всичко с бебчето ти е вече наред. Положителната нагласа е много важна за бебетата. Аз откакто съм бременна съм много спокойна и мисля, че и бебчо ще е такъв. Изследванията и аз там си ги пускам, заради обслужването и възможността да си видя резултатите същият ден. Освен това не ми посиняват вените там и някакси ги намират. Mr. Green
RAQSVETLINA , честит рожден ден! Много здраве и послушен подарък през септември ти желая!  newsm67
So Amazing ,  да ти е жив и здрав мъжа и много да ти помага!
Харесах един хотел на северния плаж в Китен и после ще звъня да питам. На ден излиза стотина лева с храната. Дано не сбъркам, ама за 3 дни все ще става.  Crazy
JB74, много хубаво да си изкарате там. И аз искам да посетя Египет, но пък климатът ме притеснява. Не, че имам възможност в момента, може би някой ден... Grinning
ku4o ми се губи тези дни.
Не помня кой беше препоръчал препаратът K2r за печки. Да е жив и здрав! Не мирише и чисти идеално! Hug

# 490
Здравейте и от мен! Аз станах в 8 сутринта, уплашена от ужасни кошмари  Shocked И нямах желание да спа повече. Закарах скъпия на работа и се прибрах и пак заспах  Blush Е добре ми дойде. Сега ви изчетох и ще започвам да уча. Края на месеца ми е държавния изпит на магистратурата.  Whistling Хич не ми се учи  Crossing Arms
RAQSVETLINA честит рожден ден на патерички. Бъди жива и здрава.
So Amazing честито ти рожденик. Много да те радва и да ви обича.

Аз не съм чела за тази мама в другата тема, но ако ми остане време  от любопитство ще видя. Чак не ми се вярва като казвате.  ooooh!
На моренце ние май ще пропуснем тази година. Но за балкан ще помисля. Според вас в басейн дали може да се влиза?  newsm78

# 491
  • София
До колко са стабилни ваните със стойка? Бях се засилила за такава, но не ми се струва достатъчно сигурна. А и в началото, когато бебенцето е мъничко, къпането едва ли отнема дълго време, че да ти се измори кръста /нали това е идеята им?/, после пък става по-тежко, шавливо, застоява се повече вътре с играчки - за тогава съвсем не ми е удачна. Все пак приемам съвети, особено от тези, които са минали вече по тоя път.

# 492
Здравейте мамчета!
RAQSVETLINA честит рожден ден. Желая ти много здраве , щастие и късмет и Септември месец едно прекрасно бебче.

Аз влизам само да се отчета след вчерашният преглед. Резултатите от кръв и урина са много добри, а бебчо тежи вече около 1100 гр.
 Благородно завиждам на мамите които ще ходят на море Mr. Green. И на мен много ми се ходи , но с този ремонт дето сме го захванали няма нито време нито средства. Sad

Приятен ден!

# 493

Здравейте пупита  Hug
Lulu, честит ти рожденник на патерици!
Перличка , добре дошла и вече само да се наслаждаваш на бремеността и лек завършек до термин  Hug
Рая , честит рожден ден!   bouquet  bouquet
So^Amazing и на твоя мъж ЧРД и много да се обичате, слушате и гледате сладкия бебок в любов и хармония  newsm51
Малинка много неприятни случки, а и малката ти сладурана като е болна, още по-тежко става положението, а и напрежението. Дано бързо да се оправи поне дечко  Peace Hug
Кикии аз не съм качвала снимки, но си се радвам на вашите покупки, а и като купя нещо ще кача разбира се, просто все още нищо не съм, сигурно останах последния мохикан без да е купила нещо  Hug Но те разбирам какво имаш предвид и съм За   bouquet Аз съм много наивна и вярвам на всички, и наистина ако има момичета, които пишат с някаква друга цел, жалко за тях.
Успех и при УНГ дано няма нищо претеснително  Hug
На море сме в Несебър втората седмица на юли, и съм много доволна от там, ние сме на южния плаж на 5 мин от морето и винаги е толковааа чисто и хубаво самото море, че вече 5г  сме там  Laughing
sealover напълно те разбирам какво ти е, на мен малкия ми имаше съмнение дали няма да хване и той шарка, но за щастие се размина, и добре че, че аз не съм карала и щеше да е  ooooh! дано и при вас да се размине, но и дори в момента да изкара  е по-добре, че са си още малки и по-лесно.
Веселото  пълна къща, а  hahaha Едната партида издаде, и айде ред на втората Simple Smile Да са здрави всички  Peace
Сигурно още имаше за писане, ако някои пропусна да знае, че не е умишлено   bouquet
Този пост го пиша от многооо време, и компа ми заби..
Сега видях Лемонче, че си писала за Пивал и ми стана и на мен много гадно, сетих се за Даниелка и Принцеска и още повече, офффф много гадно, дано всичко и всички да изкараме до финал здрави и със здраво родени бебчета   bouquet
Сохо нашата беше такава за баткото и ми беше много удобно, защото ми беше висока и не се налагаше да се навеждам много и ми пазеше кръста. Ползвахме много време със стойката поне до година после на земята оставахме като стана бяс Simple Smile
Айде вече спирам, че обяд стана  Joy

# 494
  • Пловдив
soho doll, с големият коритото го слагах на една акумулираща печка, хем бях малка тогава и не ме болеше така кръста. По-удобно е. С малкият имах същото корито, но червено. Като се напълни с вода е стабилно, а и в началото сипваш малко водичка. Дано никоя от вас няма проблеми с кръста, но аз имам лека херния и голям шип и даже 10 мин на едно място ми докарват болки. Ако родиш нормално въсзтановяването обикновено е по-бързо, но след операция това с клякането не е опция. То и след нормално, ако имаш външни шевове пак е болезнено. Стойката определено си е стабилна и ти спестява болката в кръста.  Peace Като почне да сяда стабилно вече е натежи не се ползва стойката. Тоест около 6 месеца я ползваш, но пък и шезлонгът също горе-долу толкова се ползва, както и много други бебешки работи.

Общи условия

Активация на акаунт