Отговори
# 540
  • Пловдив
здравейте и от мен днес...
Потресена съм от жената/мъжа от августинските мами. Просто нямам думи. Не искам да отварям темата да я чета, защото се ядосвам на такива хора.
el 8004 мислех, че съм луда, ама явно си е от бремеността. От 2 седмици насам на няколко пъти ми се случва в рамките на 20/30 мин. да виждам всичко мноооого на далече. Седя до ММ, пипам го, а го виждам много надалече. Луда работа. Нещо ми става от време на време.
Напоследък през деня имам и по чести контракции и болежки ниско долу. Уж почивам, ама ....знам ли. Сега в понеделник ще питам Аг-то.
Корема почна много да ми натежава нещо. Колко ли е пораснала малката кифличка вътре?!? Simple Smile
За паролите - ами прави сте. Макар, че не съм качила нищо (имам една шапчица и едно гащеризонче), все още не съм ги снимала и качила, защото чакам утре/вдругиден една приятелка да ми донесе багаж от нейната малката и мислех тогава да снимам и качвам. Иначе ми е 1-ва бременност и естествено всяка ваша покупка ми е от страшна полза (информативно).
Ох, днес е доста хладно тук в Свищов. Нито мога да изпера, нито ми се върши нещо. Голям мързел.
Да се похваля....от целия мързел днес с ММ отидохме и си поръчахме пералнята. Е хубава е уж, на ГОРЕНЕ, нов модел. Надявам се дълги години да ми върши чудесна работа. Чакам си я в петък с нетърпение. Simple Smile
Дивана също ми е пристигнал. Сега ММ ще ходи да го вземе от магазина. Малко ме ядосаха тия на Виденов, ама какво да се прави... БГ работа си е и ще си го гледам няколко години (докато не го сасипем) такъв какъвто е Simple Smile
Та сега докато ви изчета си починах на диванчето и заминавам да готвя нещо, че тъкмо ми е дошла музата.
Лек ден от мен Simple Smile))

# 541
  • София
 ooooh!
Рая, честит рожден ден!  bouquet

Амейзинг, честит празник и на вашата къща  bouquet 

# 542
Здравейте мами Simple Smile Честит ни последен триместър (на повечето мами)  
Влизах да чета за мнимата бременна и аз съм възмутена като повечето от вас , дано тук няма такива изцепки.Аз съм много наивна и бих повярвала като изключим над 2 килограмовите бебета и то три в 30 седмица.... Сега ще започна 28 седмица и мисля че бебо е около 1 кг а за 2 седмици да стане 2 и 500 е невъзможно ..... Нямам думи просто....
Аз в петък съм на 4д при Петинка Цветкова , досега не съм ходила и ми е много любопитно нямам търпение за тази среща с мъника. Искам да узная и пол защото се водя сини гащи но на последните 2 прегледа ЖК се скри и док не можа да потвърди пол та по негова препоръка отивам на 4д ! Стискайте палци ! Нашият татко още не си е дошъл но се надявам до 2 седмици да си е тук че да започнем с пазаренето , нямам търпение и за това.Само гледам дрешки но нищо не купувам като добавим и несигурния пол....
По повод снимките особено като дойде време за тези на децата и аз съм за слагането на някакъв подпис с име или ник-нейм за да няма кражби и недоразумения.Аз качвам само в ФБ че там някак ми е по сигурно със скритата група а тук може всеки да чете и разглежда....
И така това е засега от мен Simple Smile  Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден Simple Smile

# 543
Рая Честит рожден ден!

Аз пък хич не се впечатлих какво е станало при августинките може би защото не е била в нашата тема потребителката, пък и още първия пост би бил поставен под съмнение от повечето раждали мами най-вече заради мерките на бебетата. Близнаците традиционно се раждат малки на термин, 10 седмици по-рано няма как да са с такива размери, то при едноплодова бременност са по-малки бебчовците тогава.

Стойките за вана могат да бъдат много опасни над 6 месеца при по-шавливо бебе, същото се отнася и за повивалниците. Много лесно могат да паднат оттам, моята например след 6тия месец едва успявахме да я изкъпем във ваничката, а на 10месеца директно се изправяше там и я прехвърлихме да я къпем в нашата вана, доста по-удобно е. Иначе първите няколко месеца са удобни, но после много място заемат, ако ги складираш някъде.

Днес се боря с ефекта на бабата - майка ми гледа дребната обикновено като е болна, но трябва да дойде отдалеч и да живее с нас, а тя хич не обича. Ей такава лигня и глезотия днес, направо не мога да си позная детето. Явно е свикнала баба всичко да дава и сега се превъзпитаваме  ooooh! Добре поне, че вече съм болнични.

Ще споделя само за женените мами, че могат да си кръстят детето както си искат - питат майката  Mr. Green Това в случай, че ви ядосат половинките (аз така съм се сдобила с моето име, изцяло каквото майка ми е харесала, защото е била бясна на баща ми)  Mr. Green Виж когато не сте женени идва и таткото и потвърждава, че детето с това име е негово, та не става  Mr. Green

# 544
Диана,  Hug съкровище си. Не може човек да иска по-подробен списък. Благодаря ти! И на мен ми се щъка, но не смея много много , че понякога ми причернява, а отскоро изпадам в паника ако няма тоалетна около мен!!!Даже вкъщи понякога не бегом претичвам с опасност.... Mr. Green Както сега  smile3532
  Локресия, може да са подготвителни контракции. И аз имам такива , и май започнаха да зачестяват  newsm78  И мен ме приболяма и кръст и корем и....  Mr. Green , но всичко ми минава доктора като каже "Зверчето е наред".

# 545
И още нещо - не знам на какъв принцип ще е раздаването на нови пароли в снимка.бг, но смятам за редно те да бъдат изпратени вече, без да се налага да се пишат хиляда ЛС с молби.

И аз така мисля.

# 546
И още нещо - не знам на какъв принцип ще е раздаването на нови пароли в снимка.бг, но смятам за редно те да бъдат изпратени вече, без да се налага да се пишат хиляда ЛС с молби.

И аз така мисля.

Да не мислиш, че ще ви издирвам един по един и ще си губя времето да ви изпращам пароли? Някой да не би да ми плаща за това? При твоите скромни 20 поста в темата как мислиш, че ще стане това? Я се осъзнай малко! Вземи помисли как да видим твоите снимки, а не ти нашите!

# 547
Ехооо, мир и лЮбов  Mr. Green Peace

Тъкмо щях да пиша, че веселото ще види голям зор да изготви списък на утвърдените потребители и по-добре да продължаваме да й пишем за паролите. Обаче, Веселото, моля те, малко по-спокойно. Аз лично бих се засегнала, ако към мен се обърнат с такъв тон, а JB74 не трябва да бъде дискриминирана за това, че била писала 20 поста... Почвам да се чувствам като на конгрес на БКП, и членовете на партията доказват заслуги пред Вожда  Joy

# 548
 Шамс , не ме интересува кой се засяга и кой не! Нещо май се опитва да ми заповядва с този тон?!

# 549
Момичета, да ви кажа, че даже по време на сесия не ми се е събирало такова концентрирано четене по 5-6-7 часа на ден  smile3529 Цял ден се ровя и чета какви ли не материали - за колички, за кърмене, блея в сайтове за бебешки стоки и накрая тотално се обърквам  Grinning

За списъците с покупки, аз основно се ръководя от тези, които намирам в нета. Мисля, че в тях доста подробно е описано всичко, а от там насетне всяка мама си преценя за себе си какво да добави или да премахне.
Аз лично още след нова година, като разбрах, че съм бременна си гледам из разни сайтове и когато нещо ми хареса - хоп запаметявам си линковете в един файл, който си направих. Разбира се, запаметила съм един милион потребни и непотребни сайтове, но сега си ги пресортирах и си отсях няколко, от които ще си поръчам разни нещица  fiuuuuuu

nenimira, с радост бих ти показала комплектчето. Ако искаш ми дай мейла ти на лични и ще ти изпратя снимчица  smile3539

lokresiq честити ви придобивки. Дълго време да ги ползвате безпроблемно. Аз имам позната, която е с пералня на Gorenje и е доволна  wash

deni_fifi за мен беше уникално изживяване, когато видях бебонка на 4Д-то    Two Hearts Сигурна съм, че и за теб емоцията ще е страхотна Simple Smile

# 550

И аз така мисля.

Да не мислиш, че ще ви издирвам един по един и ще си губя времето да ви изпращам пароли? Някой да не би да ми плаща за това? При твоите скромни 20 поста в темата как мислиш, че ще стане това? Я се осъзнай малко! Вземи помисли как да видим твоите снимки, а не ти нашите!

Това не е много мило от твоя страна! Броят на постовете не ме прави по-малко бременна и по-малко бъдеща майка! Не знаех, че има изискване за определена бройка, за да мога да споделям и снимки освен текстове! Честно казано не виждам никаква логика. Освен това с удоволствие бих качвала снимки, ако имаше инструкция на 1ва страница къде да ги качваме и как става това. Аз вече писах в някой от предните ми постове, че имаме разни покупки, и не виждам защо бройката на постовете да е ограничение да ги кача или пък да виждам вашите!

# 551
Ехооо, мир и лЮбов  Mr. Green Peace

Тъкмо щях да пиша, че веселото ще види голям зор да изготви списък на утвърдените потребители и по-добре да продължаваме да й пишем за паролите. Обаче, Веселото, моля те, малко по-спокойно. Аз лично бих се засегнала, ако към мен се обърнат с такъв тон, а JB74 не трябва да бъде дискриминирана за това, че била писала 20 поста... Почвам да се чувствам като на конгрес на БКП, и членовете на партията доказват заслуги пред Вожда  Joy

Да Шамс, засегнах се. Предполагам от хормоните. Благодаря ти за разбирането.  Peace
Почти се почувствах като някакъв криминален престъпник дето иска да отвлича малки бебета по снимките им. Все едно.. мина ми

# 552
  Начина, по който се опита да искаш парола не е този, който очаквам. Спирам да ти се обяснявам. Инструкции на първа страница няма, но не виждам причина да не си отключиш Фейсбука и да ни дадеш имената си, за да ти го разгледат всички или пък си направи профил в снимката и ни го кажи. Не те ограничаваме в това. Ще разглеждам с интерес.

# 553
Еха , един ден нямам интернет а вие вече толкова сте изписали  Mr. Green
Моята главна причина да напусна фейсбук групата беше точно тази , че не бях сигурна какви хора ще бъдат включени и кой точно ще ми гледа снимките и друга информация.Предполагам , че момичетата , които са тук от самото начало помнят , че всъщност аз я създадох тази група а след това и първа я напуснах . По природа не съм любопитен човек и не ми е инересно да се ровя в снимките на хора , които не ги познават така че на мен примерно не ми трябва парола за снимка.бг.
Лошото на тази история е , че сега всеки се съмнява във всеки и търси под вола теле дето се казва . На мен също ми стана интересен коментара на Шамс , че се съмнява в някоя потребителка , и се усетих как започнах да чета постовете по друг начин  Rolling Eyes Искрено се надявам при нас такъв човек да няма !!!
За нас - малката няма шарка и днес дори беше на детска  Grinning Както някой спомена явно от жегата и пръхоляците ( тя много играе на улицата) и са се появили тези пъпчици .
Честит рожден ден на РаяСветлина !!! Здраве , любов и много положителни моменти с бебчо ти желая  Hug

# 554
 Начина, по който се опита да искаш парола не е този, който очаквам. Спирам да ти се обяснявам. Инструкции на първа страница няма, но не виждам причина да не си отключиш Фейсбука и да ни дадеш имената си, за да ти го разгледат всички или пък си направи профил в снимката и ни го кажи. Не те ограничаваме в това. Ще разглеждам с интерес.

А някъде пише ли кой ги дава тия пароли? Аз откъде трябваше да гадая, че се праща личен емейл на теб? Просто подкрепих мнението на една от другте майки. Като се включа в групата в ФБ - заповядай да ми разгледаш профила. Не мисля да го отключвам за целия китайски народ, само за да можеш да ме разгледаш  Laughing
А тази "снимка" дори не знам какъв е този линк, никога не съм го ползвала до сега. Имам си акаунти на други места като LinkedIn, XING, и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт