Отговори
# 600
 Май здравата ни тресат хормоните...

Какви са тия спорове, кой колко пише....в пълно недоумение съм...Аз съм от тези дето ви "следят" повече от колко пиша. Включвам се, когато имам какво да кажа... и сега спирам, не искам да влизам в абсурдни спорове...

RAQSVETLINA   bdbaloni -биди здрава, много щастлива и обичана!

# 601
Kikito86, не мога да не ти кажа , че съм влюбена в покупките ти  Heart Eyes Всичко е много хубаво! Със здраве да си ги ползваш!

Благодаря ти Crazy

Pampers и аз това имах предвид - ако някой не пише нито тук, нито във ФБ към момента да бъде изключен от групата. А не всеки втори с цел разчистване, колкото да намаляваме бройка. Пресложих го цел да са спокойни всички и да можем да качваме снимки на воля /не че и сега не го правя/.
Чак съжалих, че предложих да се смени паралота и да се разчисти ФБ групата...то стана голям проблем. Излишно е да си създаваме емоции и да влизаме в пререкания.

Лека нощ Hug

# 602
Мале,мале какво съм изпуснала....  newsm78
Тия хормони не ни се отразяват добре....
Аз все още нищо не съм купила,защото се занимаваме със стегане на къща,но мисля скоро да почвам,ако не ме изхвърлите до тогава от групата  Joy
Доколкото до другата група,нямам намерение да чета някави откачалки  #Crazy
Да питам какво ви е мнението за полските колички ? Че нещо ги зяпам и на дизайн ми допадат
Аааааа и още нещо аз незнаех че имате в ФК група, там мога по често да пиша,по ще ми е удобно, а ако неискате, няма проблем  Heart Eyes
Важното е да родим здрави, Септемврийски бебета

# 603
....Важното е да родим здрави, Септемврийски бебета
Абсолютно, това е най, най...-важното  Simple Smile

# 604
Добро утрооо Hug След малко ще се наложи да се надигна от леглото, че ще пътуваме. Мами от Русе чакайте ме hahaha Не знам дали ще имам интернет там или ако имам вероятно ще е бавен, но ще се опитам да ви следя. Постарайте се да пишете по-малко, че после няма изчитане hahaha
За срещата с момичетата от София - много хубаво си изкарахме. Тези, които не дойдоха да знаят, че много изпуснаха hahaha Беше много приятно! Хайде другата седмица дано има и нови попълнения Crazy
Хъбав ден ви желая!

# 605
Добро утро morning
След снощните гърмежи днес пак ще е жега, а ме чака чистене, че вчера не ми се занимаваше и днес няма на къде Whistling
Мис М, това стана след августинките, защото в интернет пространството винаги може да си излъган, иначе драскай и тук и част от нас може да родят през август, така че няма лошо Hug
Локресия, дано днес ти върнат телефона, мен в Сищов един таксиметров шофьор ми го беше върнал, така че се надявам и твоя да се намери Peace
Лече, аз пък нищо ме съм купувала всичко е подаръци  smile3533 ама ти си имаш от Елена за кво са ти да се зариваш с дрехи, те хич и не са ефтини де Embarassed

Отивам да си правя кафе не мога вече Joy

# 606
lokresiq, честито диванче. За телефона съвсем наскоро изпитах същото, но поне го бях забутала в магазина на мъжа ми, а не чужд. Цял ден го търсим, звъним и не го чуваме....накрая го открихме забит в чувал с памперси за възрастни....шемет  hahaha

juli.nikolova , наистина забавна статия   Mr. Green Mr. Green

За количките - трябва ли да се перат преди ползване? Нашата я извадихме от кашон, разглобена и не ми е минало през ума, че би трябвало да се изпере  Blush

# 607
 Добро утро момичета!
 Събуждах се три пъти тази нощ. Все някое Кирче пищи и ни буди. Simple Smile При нас валя цяла нощ и сега е мокро и хладно.
 Дундичка , според мен не трябва да се пере количката.
 Локресия , честит диван и дано се намери телефонът!

# 608
Добро утро момичета, тук едни гръмотевици, един дъжд, много тъмно и никакво настроение за нищо.
 Локресия проверете и в колата с каквото сте се придвижвали.Може и там да е паднал.Честит диван ,аз съм виждала такива модели , а и лилавото ми е любим цвят .
Боянова90 за количките и ние харесахме полска марката е Ромейбейби , но не намирам магазини , които да ги предлагат(говоря за Бургас) ,за да ги видим на живо .За това се ориентирах към Чиполино и Лорели.
Сега ми е на бременнския ъкъл какви плодове и зеленчуци да замразявам или да правя на пюрета ? Това се коментира в една от темите , ама ако има и други с такава чуденка или са минали през това , може да обменим информация на лични , да не занимаваме другите , които не искат да дъфчат същатс тема.

# 609
 Добро утро!
Срещата снощи беше много приятна. Жалко, че не успях да остана до края, но така е с деца Mr. Green

Аз също съм от хората, които повече четат отколкото пишат. Никога не съм искала парола за снимка.бг и нямам и такова намерение. Няма да купувам нищо предварително и нямам какво да ви показвам в този случай. Ако някой в даден момент прецени, че не съм особено активно тук или във ФБ, поне ще знам защо съм премахната Mr. Green

Днес съм на консултация и се надявам всичко с малкия да е наред.

Хубав и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 610
но сега редовно си правя най-малко един чай на ден . Съдържа и много витамини и минерали .  
Shocked Само по една чаша на ден се пие!!! Чак в средата/края на 8-ми месец поетапно се вдигат чашите, така че в девети да се пият по 2-3/ден. Колкото помага, толкова е и опасен. Hug

lokresiq, честит ти диван! Онзи ден докараха и нашия и сега не мога да му се нарадвам  Mr. Green Стискам палци за телефона.
След първият триместър няма нищо опасно да се пие по чаша на ден , може и по две стига чаят да не е силно концентриран . Постепенно се увеличава до 4-ри чаши на ден през последните 6 до 12 седмици . Доста литература съм изчела по въпроса и не бих си позволила да съветвам някой да пие чай , който може да е потенциално опасен .  Peace
След първото ми раждане , което беше изключително тежко , продължило над 12 часа със много слаби и безрезултатни контракции ( поради което ми сложиха окситоцин  Close ) , сега искам по някакъв начин да си помогна това да не се повтори !  Надявам се , че всеки сам ще прочете и ще се информира , аз само споделям моят опит и какво съм открила за себе си  Simple Smile

# 611
silvi26, аз си взех Лорели. Много ми харесва, изглежда много стабилна и качествена (дано е такава, ама то за тия пари не очаквам чудеса Laughing). Една позната на мъжа  ми казала, че е имала същата и била много доволна, но единствения недостатък е, че е много тежка. И аз потвърждавам, че е тежичка, но ще се справя някак, нямам 500 лв+ за количка  Mr. Green Ето я и нашата:
Скрит текст:
Относно замразяване аз няма да слагам нищо, понеже като дойде момента за захранване ще е пролет и ще излизат пресни, свежи плодове и зеленчуци  Peace

# 612
Когато купихме количката и беше нова не съм я прала . Няма такава нобходимост според мен . Бебето така или иначе винаги се полага на постлано с пелена и няма допир до текстила на количката . Сега обаче я изпрах , защото беше много прашлива от стоенето на тавана . та
Днес се очертава много хубав слънчев и топъл ден  Heart Eyes
За почивка на море аз бих избрала Синеморец  Heart Eyes  Бяхме там по миналото лято и беше страхотно. Отседнахме във вила "Зеленика " . Много са приятни собствениците , условията са добри а цените нормални .

# 613
kikito86 - срещата в София е била страхотна, много съжалявам, ча нямаше как да дойда.

tania_tsvetanova - Тези хапчета колко време се пият по принцип? ти ги пиеш от преди бременността, а аз съвсем от скоро и се чудех докога, доктора нищо не каза. Опаковката обаче е с дребнички хапченца Йодид със 100 таблетки вътре. Явно и при мен ще е дългосрочно  newsm78

sealover - този чай от малина ще го потърся по аптеките тука, поне ще е вкусен. Аз съм си купила чая от Коприва (произведено от Билек в Троян), но е доста силен и горчи, ако не му се сложи поне мед (ако не захар) е мъка да се пие. Мъча се с него, защото го дават полезен за много неща (също и в статията която ни прати е описано). Аз най-вече го пия за да подпомага работата на бъбреците, че сега има още по-голяма нужда от обикновенно.  

# 614
Аааааа и още нещо аз незнаех че имате в ФК група, там мога по често да пиша,по ще ми е удобно, а ако неискате, няма проблем  Heart Eyes
Пише го на 1-ва страница, ама никой май не я чете  hahahaАко имаш мераци да пишеш там, изпрати ми на ЛС e-mail, за да ти изпратя покана.

sealover, написах го, защото според поста ти пиеш по няколко чаши на ден, а не бива да е повече от чаша без значение от концентрацията на чая. Все пак много хора четат и не искам някой да си направи беля, започвайки да пие големи коликчества на база прочетеното. За полезността му две мнения няма.  Peace Аз още преди месеци писах за въпросния чай.

JB74, продават го и във всички дрогерии и магазинчета за чай и кафе. Дано намериш лесно!

Отивам на разходка да се възпозлвам от хубавото време преди обяд.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт