Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 191
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • Stavanger,Norway/ Varna
Радост, супер разказ  Peace

Mamma Mil аз питах преди няколко страници то4но за PX90. Разкажи, моля те, от колко време тренира6 с тях, какви са резултатите и как ти се виждат тренировките. Освен дъмбели, друго нужно ли е.?

# 511
Eй толко сте изписали, че не намерих къф нов постинг е пуснала нашта Радост, ма да е поздравя, значи!   bouquet

Привети!

За вчера отчитам частично програмата за Squats Challenge & Arm Challenge, но днес вкарах доста спорт в програмата - сутринта: кросче около 1 км; после през целия ден: по 25 "мокри" лицеви на плажа (изпълняват се там където вълните се плискат в брега, с крака почти във водата, ръцете - по-далечко напред пак на мокрия пясък, при което положение при екшъна може да си понамокрите малко краката и коремчета, ама то това си е част от упражнеието! Simple Smile ) - всеки път преди влизане у водата, а влизах 7 пъти - смятайте колко са Simple Smile; във водата - ония махове с крака свити и изпънати (като шут на футболист) по 10-20 пъти всеки път - пак смятайте колко са... вечерното ходене до Златните и обратно (към 7-8 км) - не го броим, въпреки че 1/2 от дистанцията е на бърз ход, а сега вечерта - 1/2 от Squats Challenge - Day 12 и от Arm Challenge - Day 15 - push-ups; biceps & punches (ALL) with weights ~ 1 kg.

Потвърждавам, че тук морето си супер-ОК --> на север от Варна към Златните и Албена, че и по-натам не е индустриална зона. Ако има някакво замърсяване, то това е преди всичко от клечки и листа от дърветата и от цъфтенето на водораслите. Пускам няколко снимки от сутринта и следобед (от корабчето натам), като последната е от Златните (плажа), където действително е пренаселено (засега като чадъри, но от 1.ЮЛИ и като тълпи народ от Русия, Румъния, Украина, Германия, Англия и Чехия. Има и група скандинавски лупменчета, които са затворени в една кошарка да си беснеят там на воля под етикета "Скандинавската дискотека" Simple Smile Принципно все още е празно у комплекса. И времето е ОК за спорт и е спокойно човек да може да си чуе мислите Wink

Пускам и кратка част от по-дълго видео от преди година-две от същите ширини (Зл. пасъци), за да се види ясно тоталната липса на индустриално замърсяване и въобще да се знае за какво става въпрос, както и за мотивация на четящите тук... Simple Smile

Присъединявам се към подкрепящите тезата, че продължителността на тренировките си е индивидуално нещо и че с по-леки натоварвания, но с повече повторения се постигат по-добри резултати от обратната комбинация.

Забравих да анонсирам най-новия си фитнес уред - 2 дунапренени топки, които си купих от френския Лил (малко по здрави и по-плътни от дунапренена гъба за къпане, де) с диаметър около 10 см. Знам, че имам да ви пращам фотоси от Лил, не съм забравил и ще е скоро.... Та тия топчици стават екстра за мен, щото почти ги обхващам и при стискане и отпускане мн.добре натоварват и раздвижват всички мускули и връзки надолу от лакътя към дланите, както и всичко по самите длани Simple Smile За дамите предполагам, че ще трябват по-малки такива топки (все накъде има), може би около D 7-8 см. Със сигурност мога да кажа, че са ефективни, нищо че са ми само от 3-4 дена на линия.... Пък и цената е едно нищо: по 1.20 евро всяка.

Troy - хубав аватар! Simple Smile Добре е отслабнала онази жена! Най-добре и най-ефективно това се получава с комбиниране на спорт и хр.режим, но и само едно от тези също върши работа, ама изисква повечко време.  Peace

tqna - чакам те да процъфтиш и ти на черноморското крайбрежие скоро, макар и по- на юг.... Стига сме си махали през цял 1 океан, я!  wavey Twisted Evil

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 09:23 от Miami_beach

# 512
Радост,браво,ти си нашата гордост   bouquet

# 513
  • Лутаща се
Радост, честит финал! И разказваш толкова увлекателно, определено имаш талант   bouquet

Аз пък повече в морето няма да вляза. Колкото и да ми го хвалят, че е чисто. Миналата година бях на санаториум в курорта Св. св. Константин и Елена за 2 седмици. По принцип си знам, че много лесно правя замърсявания от водни басейни и затова първите 2-3 дни не влязох. После обаче получих оферта да ме научат да плувам. Е, научих се и сега плувам прекрасно. Но кел файда  #Cussing out Две седмици след морето лекувах вагинална инфекция от Ешерехия коли - много гадно и неприятно нещо. Който го е преживявал ще ме разбере.  Sick Sick Sick
Така че за мен морето вече е само за гледане.

За днес отчитам следващ ден от 8 седмичната на ФБ. Разкошна тренировка - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Cardio-Lower-Body … -Down-Stretch/es/. Много ми хареса. За съжаление беше много горещо и издържах до 26-тата минута, след което се "разлях" по паркета.   hahaha hahaha hahaha

# 514
Бобченка, не знам доколко мога да помогна. Аз никога не съм правила цялата програма и не мога да дам отзиви.  Бях я започнала преди време, но е много продължителна като време (60-75 минути на ден).  Сега я правя в дните, когато искам да правя силови упражнения.  Харесва ми, даже много.  Мои приятели, които са я правили постигнаха много добри резултати.  Ако имаш време и търсиш нещо са стягане, препоръчвам горещо!  По принцип може и само с гирички - аз така правя.  Ако имаш лост (pull up bar), ще е идеално, но аз нямам, така че правя модифицираната версия.  Ако имаш resistance band (убягва ми термина на български  newsm78), също е добре, но и това не е задължително. 

Маями, благодаря за снимките!  Върнаха ми вярата в морето!  Сега да можеха и цените на самолетните билети да понамалеят ... колкото и абсурдно да звучи, ми излиза по-евтино да летувам в НЗ/Таити  ooooh!

Jane, Добре дошла   bouquet Мисля, че бяхме заедно в януарската тема преди време!   Hug  Ще чакаме всеки ден да се отчиташ  Wink  Между другото, можеш да си гледаш сериалите на телевизора и да си включваш паралелно упражнения на компютъра.  Аз така всяка сутрин гледам новини  Wink

# 515
  • да има едно лесно - на мотора
Радост , БРАВО !  newsm20
 Днес тренировката беше ма'ане на крачоли из Варна по задачи -общо 10 км .

# 516
  • Stavanger,Norway/ Varna
Mamma Mil благодаря, 6те я пробвам, като искам да разнообразя силовите. А ти да не би да си ада6ка на моята малка маймуна, дето се плези на аватара- Мила  Grinning

Маями, напълни ми ду6ата с тези снимки, Варна винаги 6те ми липсва и всяка година си тръгвам с натежало сърце към Норвегия. Да може6е да си взема града, заедно с времето тук  Crazy, море си имаме  Crazy

# 517
Радостче, ти си нашата гордост неземна! Браво, момиче!  Hug

Джейн, добре дошла... идеята за приобщаване на ТМ към суровоядсството ми се вижда леко  Crazy но ще ти стискам плаци  Grinning

Н'знам колко е чиста отходната тръба на Созопол, но знам, че последния път когато се опитвах да букна Албена ми поискаха повече пари, отколкото ми излизат Карибите  Crossing Arms да разказвам ли къде се къпах в крайна сметка или е ясно от самосебе си?

# 518
  • Варна
Хихи момичета, изчервих се Simple Smile Много ви благодаря за милите думи! Вие също имате заслуга за това, защото ме мотивирахте зимата да не мързелувам, а се размърдвах с вас и поддържах форма (а това е много важно)
Ето една снимка веднага след финала: ще видите как съм се омазнила, ама с тея тежки карания се ядат ужасно много въглехидрати и  Embarassed Като свърши сезона пак ще почна НВД

# 519
Их, че си усмихната, Радост! Ако имаме как да обявяваме личност на темата, ти напълно заслужаваш титлата!

Victoria's Secret са направили maximum support спортен сутиен за едрогърди дами с чашка до ДДД!

# 520
Радост, поздравления за постижението!   bouquetМного си слънчева! Hug

Фей, и аз до преди няколко месеца не можех да карам колело и нямаше човек, който да не се учуди когато кажех това. Нооо, ето че и този момент дойде! Wink Сега, в Канада, си купих първото колело, карам си го и много му се радвам. Дори синът ми /5г./ е по-добър от мене. Simple Smile Е, днес полегнах на тревата на един завой, ама Mr. Green... няма как, уча се още. Така, че и за теб не е късно, помисли, много е хубаво! Hug

Та, напоследък тренировките ми са предимно каране на колело и Руми.
При нас е жега и влага, едва се диша. Tired

# 521
Радост, браво! Заслужен успех и страхотна усмивка  Grinning

Вчера беше Еньовден и ходихме по планината да събираме билки. Освен, че вече съм осигурила чайовете от мащерка и жълт кантарион за зимата, съм клекнала около сто пъти. Вечерта едвам успях да спретна една табата джъмпинг джакс, клекове, бърпита и планински катерач. Чувствах се адски уморена. Предполагам от силното слънце.
За днес ще правя 10-ката от БР. Много я харесвам.

Jane º°, със сигурност отчитането в темата много помага и мотивира. Аз досега сигурно щях да съм увяхнала, ако не се надъхвах от момичетата тук.

# 522
  • au bout du monde
Нямам никаква сила и време за тренировки Sad На работа съм от 8 до 22, прибирам се капнала и си лягам възможно най-бързо. Сутрин едвам ставам в 7:10 ooooh! Тренировките ще подновя към септември. С яденето също не съм мн добре. Закусвам към 10ч. овесени ядки с прясно мляко и после ям към 18ч нещо готвено-ориз с пиле или картофи с пиле или само салата. Щипвам и по някоя ядка или тарали.

Приятен тренировъчен ден!  bouquet

# 523
Фантастично изглеждаш, момиче! Никой няма и да предположи, че си минала 100 км на колело! Гордей се със себе си!

Аз като някой, който кара и обича да кара откак се помни (като се местих към Щатите си качих на самолета и 2 бр. френски маунтийн байкове - за мен и за милото, на летище София ме гледаха като кукувица, на Бостънското много ми се радваха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green) безкрайно се кефя като видя готини млади хора, семейства да карат, та дори и в парка, та дори и с приятели - кефът страхотен, а ползата - неописуема!

Вчера беше Еньовден и ходихме по планината да събираме билки. Освен, че вече съм осигурила чайовете от мащерка и жълт кантарион за зимата, съм клекнала около сто пъти....

Денерис, аз най-много капвам не от тренировка, а като имам сесия с малки деца (проходили) - тичам, клякам, ставам, лягам, заобикалям, навеждам, изправям, пак тичам - често с техника 7-9 кг на гърба, освен 2-3 кг в ръцете ми... няма такава мускулна треска после  Crazy Crazy Crazy

Та изобщо не подценявай ден работа под силното слънце! Като бяха живи бабите ми, лека им пръст, ме водеха на "къра" - леле-мале, няма по-страшно нещо от жетва под юлското слънце!

# 524
Радост - този път и видях последния постинг.... верно си ни радост!  Hug

Фея - верно тъй, че Радост е на предна позиция, ама мисля, че за категорията "Личност на темата" тя ще има доста сериозна конкуренция в твое лице и на още поне 1-2 сериозни кандидатури!    bouquet

Относно туристическите разходи - прави сте... в БГ все още е скъпичко за нивото на услугите предлагани, въпреки че на места и те са си добри. Това вероятно е заради руснаците... но отблъсква други маси народ, вкл. българи. Колеги от Сф казват, ч им излиза по-евтино в Гърция за море и в австрийските Апли за планина. И вече посетиха според сезона и двете   Sunglasses Аз пък искам да избръмча до Австралия, NZ или Карибите за летна почивка... И MIAMI, of course...   Twisted Evil ма ми се пада малко далечко Rolling Eyes

Днес нямах сили за сутрешно кросче.... но пък почнах с серии лицеви по 30... мисля да са по-малко брой серии от вчера, но пак сумарно не са малко. Също - няма да се мъча с други упр. за бицепс сега. Това без сериозни тежести от 3-5 кг е някак си смешно и безсмислено...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт