Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 195
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Радост, браво! Заслужен успех и страхотна усмивка  Grinning

Вчера беше Еньовден и ходихме по планината да събираме билки. Освен, че вече съм осигурила чайовете от мащерка и жълт кантарион за зимата, съм клекнала около сто пъти. Вечерта едвам успях да спретна една табата джъмпинг джакс, клекове, бърпита и планински катерач. Чувствах се адски уморена. Предполагам от силното слънце.
За днес ще правя 10-ката от БР. Много я харесвам.

Jane º°, със сигурност отчитането в темата много помага и мотивира. Аз досега сигурно щях да съм увяхнала, ако не се надъхвах от момичетата тук.
Да питам не е ли късно за мащерката, че на мен ми е любимата билка newsm78

И някой по-напред писа, че за корема, не е препоръчително да се правят коремни преси. А какво тогава. Винаги съм имала корем, колкото и слаба да съм била Cry

# 526
Радост  Hug  Преживяването звучи страхотно, поздравления за упоритостта и постигнатия резултат ! Страхотна си!   bouquet

Аз вчера слезнах пак пред блока да скачам на въже - 3160 за 25 мин  - 300 ккал  + 105 лицеви (25+20+30+30)
Намерила съм си местенце под едни дръвчета и в 19 часа беше приятно Simple Smile
Минаха момче и момиче и момчето мисля,че й обясняваше ,че това мое упражнение е за крака , стори ми се и че каза "добра е" ама не съм сигурна  Joy

# 527
Здравейте!
Днес ми е почивен ден, но влизам да се отчета за вчера - завърших четвъртата седмица на Стегни се, утре ще си взимам мерки, да видим какви са резултатите и мисля пак някоя програма на Руми да подхвана.

Радост, поздравления за успеха! Бъди все така мотивирана и лъчезарна   bouquet
Бобченка, не съм Мери (нищо, че и аз така се казвам  Mr. Green), но от 2-3 месеца тренирам с Руми и съм много доволна. Препоръчвам ти Ние не сме желета. Правих я 6 седмици и бях много доволна, даже сега се изкушавам да я подхвана за малко  Embarassed
Маями, това Кабакум ли е или Слънчев ден? Че много близо ми се струва х-л Журналист  newsm78 Ох, нямам търпение да дойде събота и аз да ходя на палатка на плажааа  Crazy

# 528
Браво и от мен на Радост, страхотно Hug
Днес Зуска 7, долна част на Джаки Wink
И аз я заглеждам Руми, август като затворят залата, май ще я почна, за следобедна тренировка Wink

# 529
  • Stavanger,Norway/ Varna
deliberation точно сега завърших ден първи от Ние не сме желета. Много софт ми дойде, не ми стигна, не ме размаза, както съм свикнала, иначе не е лоша като поддържаща тренировка. Ще дам шанс и ще направя следващите дни и останалите от програмата, може пък да ме изненада. И много ми е мудна Руми, що така се бави...

Обожавам мащерка, готвя с нея много често, ух как си отива с пилешко и агнешко  Crazy

# 530
Здравейте момичета Money
Браво за страхотната и надъхваща тема Hug  Аз  малко нахлувам при вас,но имам едно питане. Някоя от вас знае ли при положение,че родих наскоро-утре малката става на 20 дни,кога мога да започна да тренирам? Родих нормално,без шевове и усложнения,все още имам течение ,но не е много силно и постоянно. Чувствам се отлично и ми се иска вече да започна с тренировките,за да вляза възможно най-бързо във форма.Омръзна ми да съм така тромава.  Crossing Arms
Благодаря предварително!

# 531

Troy - хубав аватар! Simple Smile Добре е отслабнала онази жена! Най-добре и най-ефективно това се получава с комбиниране на спорт и хр.режим, но и само едно от тези също върши работа, ама изисква повечко време.  Peace

То може и да стане но какви ще са резултатите ? Изнервена от глад и съсухрена кожа ? В крайна сметка искамеда  изглеждаме добре искаме и да се чустваме добре Simple Smile Лично за мен този вариант не е най добрия и не бих го препоръчала на никой Simple Smile Отделно, че ако само спортуваш но продължаваш да си ядеш както си свикнал малко трудно би свалил 40 кила ....По назад го казах, но бягам по 10 км през ден и не свалям нито едно кило защото не се ограничавам с яденето.

# 532
  • У дома
Радост, браво на теб! Герой си ти!   bouquet  
Чета те и се надъхвам и аз за моя маратон, но си знам, че целия не мога да го издържа. За съжаление след по-дълго каране започва да ме наболява опашката. На моите години счупено място няма как да не дава фира след време  Sad

Вчера заспах на дивана в 8 вечерта. Започнах деня с гореща йога, после ракетбол, после плуване и копривената супа със зелено смуди явно не ми стигнаха  Grinning
Еньов ден щях да отбележа с бране на билки в задния двор, но се изви буря, която изпочупи маса дървета из квартала.

# 533
Не знам вчера къде съм гледал, ама ето че днес трябва да съм на Squats Challenge - Day 17 = 150 squats и на Arm Challenge - Day 15 - 30 push ups, 70 sec punches (пиша което съм направил). Dips и biceps exercises не правя по разбираеми причини,,,,, Затова пък имам още 3 серии по 30 "мокри" лицеви днес  Sunglasses Пращам и доказателство за тях - от сутринта:

Не е много хубаво фотото, ама докато го снимам пак доказателството - 1 по-импулсивна вълна го изтри...  Crazy

Troy - Не знам за 40 кг, ама по собствен опит знам, че може съвсем успешно да се свалят 14 кг само с хр. режим за кръгло 100 дни. Т.е. с едно добро средно темпо... Постигнал съм го това мин.год. и не спортувах (1) защото беше зима и (2) защото когато дойде пролетта минах през 2 операции (1 вътрешна и 1 на пръста на крака), тъй че принудително бях на пейката.... Но това не провали опита ми с махането на тия КГ... Вероятно защото много съм искал да стане! А това НЕ Е без значение  Twisted Evil Hug

Тук сега на морето - работя и над хр. си режим в посока на подобрение с вкарване на доста рибка у менюто  Heart Eyes

# 534
Маями, как хубаво се плиска морнцето от клипа ти...  И снимките са много приятни. В колко часа тренираш на плажа? Има ли и други спортуващи?

Боби, щом се чувстваш готова и нямаш противопоказания, можеш да тренираш. Но започни полека: с разтягания, разходки, олекотен вариант на лицеви опори... Увеличавай натоварването постепенно и изчакай с коремните преси поне 2 месеца. Ако лохиите ти се усилят или станат по-наситени на цвят, забави темпото.

Днешната мотивационна снмка  Mr. Green :

Скрит текст:

# 535

Troy - Не знам за 40 кг, ама по собствен опит знам, че може съвсем успешно да се свалят 14 кг само с хр. режим за кръгло 100 дни. Т.е. с едно добро средно темпо... Постигнал съм го това мин.год. и не спортувах (1) защото беше зима и (2) защото когато дойде пролетта минах през 2 операции (1 вътрешна и 1 на пръста на крака), тъй че принудително бях на пейката.... Но това не провали опита ми с махането на тия КГ... Вероятно защото много съм искал да стане! А това НЕ Е без значение  Twisted Evil Hug

Тук сега на морето - работя и над хр. си режим в посока на подобрение с вкарване на доста рибка у менюто  Heart Eyes

Браво, това наистина е добро постижение  Peace особено пък когато имаш здравословни проблеми.
Но за хора, които нямат такива, не бих препоръчала само хранителен режим, тъй като само с диета много честно се получава йо-йо ефект.

# 536
Завръщам се в редиците след три неработни дни в които разписвам два плажни такива с прилично плуване, един изяден от домочадието и мен лимонов пай и доста движение като цяло  Grinning

Сюрпризирана съм леко с отпуската на половинката, тъй като до последно не беше ясна точна дата и бам... Пътуваме за родината в неделя и до тогава трябва да отметна задачи, да направя разни покупки и да стегна багаж. Кефче, а  Mr. Green

Нямах време да прочета пропуснатото, само отитам с Debbie Siebers - Slim Series - Mix It Up! и се надявам по-късно да имам времето да ви прегледам  Hug

# 537
Фея-лоша си.
 Тъкмо си хапвах сладко сладко едно много приятно кремче и ми заседна яденето. Crossing Arms
 Joy Joy Joy
Аз си тренирам с ФБ. Старая се да въртя тренировките за отделните части на тялото, макр не винаги да ми се получава.
Другата седмица щурмуваме морето и ще си фръцкам новия бански на ВС по плажа. Blush Mr. Green

# 538
Bobby, и аз родих нормално, но имах и малко шевове. И аз като теб исках да започна тренировките по-бързо.  Моята гинеколожка ми препоръча  да започна с тренировките след 3 месеца. Горе долу толкова е периода, в който тялото може да се възстанови след раждане.

# 539

Въпрос към Мери- Мери, ти най- много тренираш с Руми, би ли ми препоръчала някоя от програмите й, да тренирам с нея поддържащо 3 седмици докато съм във Варна. Апартамента там е малък и нямам много място, а като знам как ми минават почивките, едва ли ще имам силите да ставам рано сутрин за кросове в морската. Та мисля за някакви поддържащи тренировки и плуване ... Thinking Аз на Руми отдавна й преглеждам тренировките, но друго си е съвет от някой, който тренира с нея. Мерси предварително.
Другото Мери ти е отговорило вече Grinning
Според мен която и тренировка да избереш на Румяна няма да сгрешиш. Дори и да не е програма и сама може да си ги съчетаеш тренировките от ютуб. Има и тренировки на английски, те също са много добри, да не кажа даже доста по-тежки Peace В канала й мисля, че ги имаше.
Пробвай и Стегни се, ако обичаш повече кардио и подскоци. Вярно, че доста се бави, но ги прави и доста правилно и така упражнението "влиза" повече  Laughing Ти ако искаш си ги прави по-бързо, просто прехвърляй напред клипчето, за да върви тя заедно с теб, а не ти с нея.  bouquet
Румитките й са много добри, от сорта на табата, за 5 минути ти вади душицата Laughing

Радооооооооооооост, бравооооооо!  Hug Имах чувството, че го преживявам заедно с теб, докато ти четях разказа! Peace

Ла, гледай си живота, не се тормози, че не можеш да отделяш време за тренировки. Румяна вече има 4 тренировки от по 5 минути. Мисля, че за твоето ограничено време и те ще са ти достатъчни просто, за да поддържаш форма! Решението е твое!  Hug

Ini`, и на теб браво, хората са те похвалили даже, не само ти се е чуло така според мен Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 21:15 от Merry.

Общи условия

Активация на акаунт