Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 196
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
deliberation - Кабакум е разбира се. И за радост и базата ми е съвсем близо до Дома на журналистите. От Сл.ден няма такъв изглед към него, далече е... Wink

Фея - намирам си повод за серии спорт покрай влизане/излизане от Голямата вода... И вътре у нея - тоже! Споменах за махове до сгънат крак или "упражнението на футболиста", които правени във вода са екстра натоварващи единия и после другия крак по-цялостно така да се каже. Освен това при такова изпълнение във вода, а не във въздушна среда, (1) не се налага да правиш резки завъртания в кръста в обратна посока за противовес, а само съвсем малки такива и (2) имаш виртуално-практическа опора от самата вода за ръцете, ако си до гърди във водата.  Twisted Evil Иначе, други спортуващи се мяркат сутрин самотни бегачи и бегачки по алеята (тогава е и свободно от коли и е и по-хладно), а през деня спортуващи други не съм мернал - само подобни отмарящи като твоите на снимката, дето я постна одеве.... Ей, пък здрави ги правят шезлонгите, значи! Браво на конструкторите!   Flutter

Troy - има начини за избягване на йо-йо-то и аз се възползвах от 1 от тях. Инак, принципно си права, че тр. да се комбинира спорт с хр.режим и то внимателската!  Peace

# 541
Фея-лоша си.
 Тъкмо си хапвах сладко сладко едно много приятно кремче и ми заседна яденето. Crossing Arms
 Joy Joy Joy
...
Другата седмица щурмуваме морето и ще си фръцкам новия бански на ВС по плажа. Blush Mr. Green
Mr. Green  Flutter

Друго си е, когато човек разходи поддържано тяло в красив бански. Има ли вече магазини на ВС в БГ?

Обедно отчитам Red Light Green Light Workout – Glutes, Abs, and Cardio Workout на ФБ.
Скрит текст:
Допуснах грешка, че не отидох до 00 преди тренировката. По средата на комплекса се сетих какво ми се прави ама баш сега, на!, но в офиса ни иде да се преобличам, ни да търча до кенефа по тренировъчен екип  Laughing
За обяд салата от различни зеленища, алабаш, кълнове на мунг и спелт, чеснови стръкчета, ябълков оцет, зехтин и яйчица. Една колежка видя кутията със салатата и вика "Какъв е този терариум?"

Атланта, дойде сезонът на фермерските тиквички и си поръчах spralizer. Нямам търпение да ми го доставят. Ти ползваш ли такава машинка?

# 542
Бърз отчет за днес: загрявка от ФБ, след това ZCUT 5 и 6, а накрая малко йога Arm Balances от Yoga Journal to Go. Забелязвам подобрение в позата Бакасана/Жерав, но страничният вариант (Side Crow Pose) ми се струва все още невъзможен. Въпреки това не се отказвам.

# 543
Днес ripped in 30 2-ри ден,75 клека от предизвикателствата и 4 x 10 мъртва тяга.
Най-лошото от вчера болки в кръста,а днес по-силни,утре ще почина и си купих гел за мазане да видим дали ще помогне,зимата при същите симптоми завърших с инжекции и почивка 4-5 дни.

# 544
Днеска тренирах тае-бо,коремни преси,клякания,настрани и вървене около  9 км

# 545
Фея-няма магазин на ВС в България. А и да имаше съм сигурна ,че цените щяха да са космически.
На ММ брат му е в Америка и той ми ги подарява. Mr. Green Аз трябва само да си ги пожелая. Blush
Скрит текст:
Дайте ми идея как да се справя  с храненето на нервна почва, моля. Случи ми се нещо много лошо миналата седмица Cry и се усещам как буквално се тъпча на нервна почва. Sick Не искам да си докарам здравословеен проблем накрая.

# 546
Мерида, по TLC върви едно много добро предаване "Тайни лакомници". Там бяха казали, че желанието ти за ядене от скука минава до 20 минути. А и на нервна почва не мисля, че е много по-различна от скуката. Просто като се усетиш, че искаш да ядеш нещо - пий вода, направи си чай, направи си кафе, изяж една ябълка (или половин, колкото да отчетеш, че си дъвкала нещо, ако толкова не можеш да издържиш), прочети някоя интересна статия в интернет, обади се на някого да си поговорите по телефона, чети книжка... номера работи, пробвала съм го  Mr. Green

# 547
Мерида, много хубави идеи ти е дала Мери. Можеш също да си обещаеш да записваш някъде на нещата, които изяждаш. Ама честно и всяко нещо: количество, вид и пр. При това така, че да е видимо и за други хора, примерно за нас. Като прочетеш каквото си написала и като знаеш, че и ние ще го видим, може това да ти подейства като спирачка.

Много е важно също така да пренастроиш мисленето си към по-положително, по-изчистено, по-облекчено. Пробвала ли си някога медитация?

# 548
Аз бягах, както обещах, но чак ме е срам да си призная колко  Embarassed Мисля, че беше км и нещо, преди да почне да ми се повръща. Прибрах се пеша и като бито коте. Добре, че мм ми е добричък, направи ми студен чай и ми каза, че другия път повече, така се почва.

Днес успях да преполовя успешно 6 weeks abs на Jillian, после правех само някой от упражненията и почивах на по - трудничките.

Прекарах и няколко часа в интернет в сглобяване на шопинг лист за другата седмица, когато ще тестваме суровоядството за вечеря.

Тук ли е мястото да ви попитам какво закусвате?

Фея, какви протеини купуваш?

# 549
Фея, какви протеини купуваш?
Тези на lef.org и на Sunwarrior.

Не се тревожи за единия километър. Вече е горещо и влажно, така че е трудно да се бяга.

# 550
Merida, плюс идеите на Фея и Мери аз ти желая причината за този проблем да е разрешима и да се успокоиш Hug

Bobby, преди всичко да ти е жива и здрава рожбата! Прекрасно разбирам как се чувстваш. Започнах да тренирам с леки натоварвания когато се усетих готова за това т.е. месец и половина след нормално раждане  Hug Смятам че всеки може да разбере по тялото си кога да започне, лекарите естествено си имат срок за всичко и е нормално да се застраховат  Wink

Nil desperandum!,  понеже виждам че не си получила отговор да уточня, че няма нищо лошо в коремните преси, а в многото им повторения (можеш да си докараш проблеми и болки в гръбнака) и това да разчиаш само на тях за да оформиш мускулите на корема. Ще ти дам за пример една добра тренировка - Crunch-Free Xtreme Abs в две части на Jackie-Warner, както и Jillian Michaels - Killer Abs
Прегледай ги и ще видиш, че упражненията с тежести и изобщо упражнения в които се изисква стабилизиране в коремната област са много ефикасни  Peace

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 23:50 от bilyana333

# 551
Отчитам се с 3 мили сутрешно тичане & Ab Ripper на P90X.

Nil desperandum, освен програмите, които Биляна ти е препоръчала, можеш да пробваш програмата на P90X и на Insanity за корем. И двете са много хубави.

Jane, така си е 1 км си е много като за начало!  Ти сигурно си искала и бързо да го избягаш, и в жега ... Не се отчайвай, ще стигнеш и до повече!   А ти не само си тичала, а и Jillian си правила!  Браво, това е страхотно начало  Hug  Аз не закусвам, така че не мога да дам съвет Sad

За тренировките след раждане, просто слушайте тялото си!  Аз мисля, че след 6 седмици е нормално постепенното навлизане в режим на ежедневни тренировки. 

Мерида, страхотни идеи са ти дали момичетата.  Аз понякога имам същия проблем и се опитвам да си отвлека вниманието като правя нещо, което ме увлича.  Пиенето на вода също ми помага ...

Т-3 дни -   grinning039

# 552
  • Лутаща се
Отчитам се с поредният ден от 8 седмичната:
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Low-Impact-Cardio … for-Beginners/a4/
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Crunchless-Abs-Ro … e-Abs-Workout/av/

Усещам си задната част на бедрата над коляното доста опънати и натоварени. Май съм прекалила със силата на маховете и съм натоварила сухожилията. Утре ще си покаже. Може да се наложи да поклякам през деня, за да ги пораздвижа. Освен това при първата тренировка сложих тежести от по половин килограм на ръцете, та потренирах и тях.

Merida, дано ти се оправят бързо проблемите и лошите неща да останат зад гърба ти.  Hug

Биляна, ще си ходите ли до Русе?

Добре дошли на новите постъпления. Съжалявам, че не се обръщам поименно, но тия дни само по диагонал преглеждам темата. Пожелавам ви да се влюбите в тренирането  Whistling

# 553
Веднага се отчитам с Руми и Упражнения за начинаещи с акцент задно бедро, доста ме изпотиха, не са трудни но явно натоварват, особенно ръчичките ми треперят Joy

# 554
И аз се присъединявам към вас по покана на Феичката.  Hug

Копирам това, което писах за себе си в американската тема:

Аз откакто се помня се боря с килограмите, като през повечето време съм го правила по неправилния начин. Преди да забременея най-сетне успях! Свалих 45 паунда (20 кг) за 5 месеца. Фитнес абсолютно всеки! ден. Няма празник, няма болна съм, няма цикъл, няма на гости сме в друг град... Дори като паднах жестоко на коленете си един ден (боляха ме с месеци) станах, отупах се и заминах към джима на степ. Въглехидратите в менюто ми бяха сведени до абсолютния минимум, дори и бавните такива. Сладко и алкохол - абсурд. И малко след това забременях :Р През бременността внимавах и не качих много (освен накрая, когато задържах вода), но след като родих ми се разказа играта... Всичко беше тотално извън от контрол...
От известно време се опитвам да си създам график, но с дребно наоколо и с многото работа дето ме чака е толкова трудно да отделям време за себе си... Сега взехме джогинг стролър и тичам с К. сутрин до площадката, играе си там, и обратно пак тичам. Взехме и байк трейлър, купих си хубаво колело и пак така - качвам я в трейлъра и ходим до площадката (далеч не най-близката до нас) или да се повозим насам-натам. Имам и платформа за степ (много обичам степ аеробиката), но още не съм я вкарала в действие. И за храненето ми трябва повече планиране от преди, но се надявам да му хвана цаката скоро, че не мога да се погледна в огледалото.

Чета ви от няколко дена, за да мога да вляза в разговора. Wink

Радост, много вдъхновяващо и направо не мога да повярвам, че изглеждаш така след това! Браво!

Аз за днес да се отчета: около 4.5 мили с колелото с дребното отзад в трейлъра - голям зор, ама после пък голям кеф.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт