Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 192
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Препоръчайте ми тренировка горна част на тялото
Диагнозата ми е разтегнато сухожилие, ластичен чорап на крака и Волтарен гел и да не го натоварвам  Sad ама няма да спра тренировките , но коремните повече от 20мин не издържам затова искам още нещо , гирите са ми 10тина мин. поне още 20мин някоя тренировка трябва да си напасна

# 496
  • Stavanger,Norway/ Varna
Г-жа Нервакова препоръчвам ти пирамидалната на Джаки, към 20 минути е, аз много я харесвам за горна част  Peace

# 497
Фей,ти си стигнала до 2,5кг и не вдигаш тежестта,паравилно ли съм разбрала?
Точно така. Работя с гирички от 2,5 кг., но правя по 55 повторения. Към момента съм доволна от резултата, който ми дава тази тежест. Искам да имам добре оформени мускули, но да не загубвам женствеността на фигурата си.

Като работиш с гиричките, вдигай с мускул, не със сухожилия и стави, за да не си докараш травма.

Госпожо, радвам се, че не е нещо по-сериозно.

# 498
Nil desperandum! диетата на твоята позната ми прилича на 90 дневната. За мен добър режим на хранене е системата -60. Казвам го от личен опит, все още се храня почти по същия начин  Peace

Трой не искамд а се впускам в спорове, но 40 кила могат да се свалят и без никакъв спорт, само с хранителен режим, друг е въпроса как ще изглежда тялото после. Все още твърдя, че с внимателно подбрани и добре организирани 30 минути, можеш да постигнеш по- добри резултати от едночасово монотонно кардио или 2 часа във фитнеса. Думите ми не са празни, говоря от личен опит. Самата аз съм минала и през двата типа трениране и имам преки наблюдения.

Отчитам с новата 1000 калории тренировка на блендъра. Отдавна й се каня. Днес след порядно наспиване (имах голяма нужда), добре ми дойде за раздвижване.

Въпрос към Мери- Мери, ти най- много тренираш с Руми, би ли ми препоръчала някоя от програмите й, да тренирам с нея поддържащо 3 седмици докато съм във Варна. Апартамента там е малък и нямам много място, а като знам как ми минават почивките, едва ли ще имам силите да ставам рано сутрин за кросове в морската. Та мисля за някакви поддържащи тренировки и плуване ... Thinking Аз на Руми отдавна й преглеждам тренировките, но друго си е съвет от някой, който тренира с нея. Мерси предварително.

Отивам да си приготвя вечеря за работа, да пия едно кафе и отивам да се трудя. Аман  Rolling Eyes

Въпроса не е само да ги свалиш но и как ще изглеждаш , а спорта определено извайва тялото по добре от диета Simple Smile можеш да свалиш с диета и 100 кила но ще си отпусната и ще си вечно нервна от гладуването. За мен по добрия вариант е спорт който не само ти носи наслада но също така се отразява добре на здравето и създава здравословни навици. Според какво искаш да постигнеш и физическите възможности се определя и дължината и вида на тренировките, но с подобряването на възможностите трябва и тренировките да се променят. Не може цял живот да бягаш по 1 км и да очакваш че това ще ти помага.

# 499
Трой, с Бобченка казвате едни и също, но с различни думи:

- полезното и трайно отслабване става не само с промяна на хранителните навици, но и на физическите;
- физическото натоварване зависи от предпочитанията и нивото на издържливост на спортуващия;
- промяната в типа натоварване е благотворна.

Моето мнение по отношение продължителността на тренировките е същото като на Бобченка. С правилната 15 минутна тренировка може да се постигне повече, отколкото с грешната 120 минутна. Да не говорим, че повечето хора не започват да тренират именно защото не съумяват да отделят 120 мин на ден за спорт. В този смисъл 15 минутната тренировка е и по-мотивираща.

# 500
Днеска тренировката ми беше  Тае-бо,коремни ,настрани,клякания.
Някой може ли да ми прероръча тренировка за отслабване на бедрата и талията Praynig Praynig Praynig

# 501
  • Варна
Момичета, благодаря ви за милите думи!! Аз се завърнах жива и почти здрава.. и мнооого щастлива! Изпълних целта си и завърших за 11 часа и 6 минути. Изживяването беше невероятно!
Ще ви копирам описанието ми на преживяното в един друг форум и отивам да чета назад, че вие пак сте напълнили темата с тренировки и секси тела  Sunglasses

Скрит текст:
Аз за себе си също се чувствам победител, защото целта ми беше да завърша в контролното време! Сега си мисля, че щеше да е по-добре да се понапъна повече, защото след 8-9тият час психическата умора е много по-голяма и само си мислех как искам скоро да всичко да приключи!! Даже ми дойде смелост и за пускане и сили за качване след предпоследната контрола и на последната минах без да спирам. Точно като минавах от там ме питаха “Вода, кола, бонбон?” И аз: “само финал!”
От истории на преживели това събитие бях разбрала че първият баир бил най-гаден и аз си въртя, ама с успокоението, че после няма да е толкова зле - е, голяма заблуда!! Имаше къде-къде по -тежки баири по шосе, после и през полето където яко те пече слънцето, продължава в гора и пак излиза на шосе - абе гадна работа, имаше и много бутане тук. Точно преди този участък, моят любим мъж ми се обади, че е финиширал и като разбра къде съм каза: “Ами то остава най-гадното!” Странно, но това не ме обезсърчи, а точно обратното-оказа се, че ме е мотивирало и съм направила по-добри времена от първата половина на маршрута.
По-късно като разглеждах данните от компютъра на байка видях, че имам 9ч30мин каране, което значи доста малко почивки и смятам, че е добре. Спирах да ям по нещо малко и да пия вода на всяка контрола, но не съм сядала да почивам или нещо подобно (имаше хора дето даже си полягваха, други пиха бири в селските кръчми  )
След първото спускане се обособиха групички на хората горе-долу с еднакви възможности и аз като се огледах видях, че съм в някаква групичка с дебелаците: разсърдих се и си отидох.  По-нататък попаднах в една семейно-женска група и карах около 30км с тях - тук още имахме сили и настроение, а и трасето не беше нещо колосално трудно - трябваше да се изюркам повече.
После дойде гадната част с полето и чак водата ми почна да свършва, а контрола се не види.. Обаче на пътя имаше много голяма чешма и там се освестихме.. А контролата точно след 10мин! Тъй де.. И тук оцелях, казвам си “Това не би трябвало да е най-лошото: ще продължавам!”
Следващите километри бяха по-скоро равни (или поне с малка денивелация), но с доста кал, рекички за преминаване (това се оказа, че е имал предвид Петър, че ще ме уплаши най-много, а аз толкова се бях вживяла че ги минавах на ход без въобще да ми дреме вече  ). Към края на този участък се стига до една пропаст по която той твърди, че можело да се кара (ха-ха) - там всъщност беше доста трудно да се върви дори. Добре че имаше мили и услужливи момчета да ми помагат с колелото, защото въпреки тренировките с носенето му по стълбите нагоре, тук сигурно щях да се пребия някъде
Малко след това дойде предпоследната контрола на която се усещах доста гладна, жадна и уморена, затова сгънах две шепи фурми и 1 бидон вода и като ми казаха, че остават 8км бях на 8то небе от щастие. Не знам да пускам ли - елате да ме видите! чакъл, камъни, кал - нищо не ме интересуваше, освен да стигна до края!! Минала съм ги за малко под час!! На финала пристигнах много енергична и адреналинова - едни приятели ме посрещнаха с радостни викове и беше много яко. Почти всички от Варненската група бяха вече финиширали, но все пак и аз получих своята минутка слава.
Завърших 38ма от общо 49 жени. Снимки ще приложа по-късно.

# 502
Тренировка за днес - Core Synergistics - P90X - това е може би една от любимите ми на P90X.
Като обсъждаме време, P90X ми харесва, но програмите са около час, а аз не винаги мога да отделя толкова време ... Аз правя упражнения сутрин и сега не ми е проблем докато малчовците са в БГ, но когато се завърнат, едва ли ще имам 60 минути сутрин преди работа ...

Довечера се надявам да имаме време за колелета, защото и това ще ни е вероятно за последно.  В петък заминаваме на моренце, после като се приберем дечковците си идват от БГ и няма как с тях да ходим с колелета по баирите ... Пак ще караме колелета, но няма да е толкова натоварващо.  

Лирично отклонение за всички (хАмериканки), които искат да пътуват до екзотични дестинации ... ето на тази оферта съм и хвърлила око - http://www.airtahitinui-usa.com/tahitistopover2013/

Радост, БРАВО момиче!   bouquet

Нямам търпение да излезне Focus25 на Shawn T.  Дано оправдае очакванията ми.  

# 503
Радост, поклон доземи, сестро! Аз така и не се научих да карам колело...

Мама Мил, аааах Таити и НЗ.... Вероятно като поотраснат децата. Сега на дневен ред е Дисни.

# 504
Цитат

Мама Мил, аааах Таити и НЗ.... Вероятно като поотраснат децата. Сега на дневен ред е Дисни.
Фея, уточнение ... това че съм и хвърлила око не значи, че ще се реализира като идея ... сигурно ще си остане в мечтите ми за поне още няколко години ... Дисни се надявам никога да не посетя, но ако се затръшкат децата след време, сигурно ще се предам.  Аз си живея с надеждата, че като имам момчета няма да им е толкова интересно.  Нали надеждата умира последна  Joy

# 505
  • Пловдив
Радост, браво на теб, страхотна си!  bouquet Hug

# 506
Радост, поздравления!   bouquet

След твоя геройски отчет, моето “постижение“ ми се струва доста скромно: 1 час с Tracey Mallett и  The Booty Barre. Много ми хареса, ще го правя задължително отново. (а и доста се изпотих, предполагам заради времето навън).

# 507
Изчетох ви колкото успях с детето мятащо се върху клваиатурата през три минути Simple Smile

Килограми нямам за сваляне, според мм дори бих могла да кача 3 - 4. Теглото, в което най - много съм се харесвала беше 52кг, след бременността, сега съм към 46-7, но нямам кантар. Клощавея за 1.70. Искам да кача кг качествено, с тренировки и без да си позволявам да се отпускам.

Лошото е, че най - голямото ми постижение е една седмица тичане през ден, това беше преди 2 месеца.  Embarassed Трудно се наканвам да спортувам и лесно спирам.

Целите ми са да стегна коремчето след бременността (вече мина прекалено много време, за да я ползвам за извинение) и да бягам 15 км маратон догодина по това време.

Станала съм и ужасно мързелива. Преди детето карах сноуборд, ходех по 10км на ден и отгоре (пеша до работа), а сега ми липсва тонус, от 3 часа се каня да пусна прахосмукачка, вместо това си отбелязах дупето на дивана и изгледах две серии по телевизията.

Мисля си, че ако се запиша при вас и давам отчет, ще имам повече мотивация да не спирам. Един вид ще ме е срам да си призная, че пак съм спряла тренировките.  Embarassed

Фея ме мотивира много с това суровоядство, изрових рецепти, направих план за следващата седмица и ще правим тест драйв, основната цел е да навия мъжа на същата диета Simple Smile

Та тази седмица почвам six weeks abs workout на Jillian Michaels и тичане, ще ги редувам. Същата тренировка бях почнала преди две седмици и горе долу успявам до средата.

Радост, останах с отворена уста след твоя разказ Shocked

# 508
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Radost Nezemna, много вдъхновяващ разказ! Звучи страхотно! Поздравления, че си стигнала до финала! Hug

Мен довечера ме чака "любимата" ми комбинация от Pure Cardio + Cardio ABS. Иначе през деня досега 2 табата метнах - jumping jacks и спринт.

# 509
Squatting (22-ри ден, на серии - първата колкото мога без да почивам, още две за остатъка на равни части, спра ли веднъж после ми е 2 пъти по-гадно), planking (повече от минута ми е трудно, но се боря), селективно с Руми за горна част на тялото. Почти месец мина, изключително съм доволна от резултатите. Всеки ден в началото ми е адски трудно да започна, първите 10 минути са някакъв ад. Досега правех от всичко по малко, след като завърша с кляканията ще тренирам разделно горна и долна част на тялото. Като за неук човек в домашни условия смятам, че се справям до момента. Това е едно от малкото правилни решения, които съм вземала за себе си и се радвам за което. Дръж се, моренце, идвам!

Общи условия

Активация на акаунт