Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 538
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Аз днес преизпълних плана.  Правих Max Interval Circuit & Upper Body Weight Training.  Не знам как Upper Body Weight Training никога не съм го правила.  Определено много ми хареса.   Naughty

Edira,   bouquet
Скрит текст:
Страхотни снимки!  Ти може да им намираш кусури, но аз с моето нетренирано око много ги харесвам Simple Smile И аз отдавна се каня да се заема по-сериозно с фотография, но все си намирам оправдания как нямам време .. Затова идеята за предизвикателството е прекрасна

# 121
Merry. , сега видях и времето. 400м пак си е много доволно Simple Smile
И аз такова разстояние го бягам същото време някъде ,макар че рядко правя спринт накрая.

Аз също отчитам за днес 6 км Simple Smile
Edira , снимките много ме впечатлиха Simple Smile   bouquet
  Atalanta как покорявате върхове ,възхищавам се

# 122
Фея - ясно!  Sunglasses

Merry - разбрах тактиката! Тенкю, ма и днес карах с по-леки тежести при Punches... Мисля, че утре ще си купя 2 бутилки минерална вода и тутакси ще се съоръжа с 2 еднакви тежести от по 500 гр.  Twisted Evil

Merry - и 13х400 никак не е малко за бягане.... Бравус!   bouquet Засичаш ли време на чистото бягане?  Thinking

-------

Ей сега правих и предизвикателствата и реших да не правя Rest в Squats Challenge, затуй отчитам:

8.JUNE - Day 9 of Squats Challenge --> 100 squats = 2x50....
8.JUNE - Day 2 of Arm Challenge:
- 8 push-ups
- 10 dips
- 15 biceps curls
- 15 sec of punches (with 2 weights of ~ 150 gr)

Засега реално правя по повече лицеви (15) и по повече упр. с гиричките (не само описаните 15 biceps curls), нооо.... имам чувството, че с тия Dips ще го закъсам съвсем скоро...   Rolling Eyes А впоследните дни Dips стигат над 100! Crazy

# 123
Merry - разбрах тактиката! Тенкю, ма и днес карах с по-леки тежести при Punches... Мисля, че утре ще си купя 2 бутилки минерална вода и тутакси ще се съоръжа с 2 еднакви тежести от по 500 гр.  Twisted Evil

Merry - и 13х400 никак не е малко за бягане.... Бравус!   bouquet Засичаш ли време на чистото бягане?  Thinking

Засега реално правя по повече лицеви (15) и по повече упр. с гиричките (не само описаните 15 biceps curls), нооо.... имам чувството, че с тия Dips ще го закъсам съвсем скоро...   Rolling Eyes А впоследните дни Dips стигат над 100! Crazy

Еее, 500гр са много малко. Нямаш ли гирички по 2кг? Ти си мъжко все пак, не се подценявай така  Peace
На дипс-а яко ще го закъсаме накрая Grinning
Време на чистото бягане не засичам, нямам толкова нерви да се занимавам чак толкова  Laughing

# 124
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, аз писах и се затри, мина ми музата.
Накратко- отичитам кардио кръгова тренировка на игрището пред нас.

Лека вечер   bouquet

# 125
Еее, 500гр са много малко. Нямаш ли гирички по 2кг? Ти си мъжко все пак, не се подценявай така  Peace
На дипс-а яко ще го закъсаме накрая Grinning

Merry - Права си - не трябва да се подценявам! Затва се захванах в 2 броя Challencges едновременно... Още по-малко трябва пък да се надценявам!   Sunglasses Иначе имам гирички от 3 кг... и със сигурност мога да правя 150 sec punches с тях, ама в последния ден на Аrm Challenge oсвен тях има и други неща и ми се ще ако проваля Аrm Challenge да е само по неизпълнение на бройките Dips, а не по 3 от общо 4 упражнения. Все пак си давам сметка, че (писах за това преди) от около година и нещо не съм тренирам активно (нямах такава възможност!) и в тоя момент не съм много близко до формата на Роки Балбоа, хех...   Hug

# 126
Dips как ги правиш Маями за трицепс ли? За лицевите една идейка за разнообразие  Wink Среда-дясно, среда-ляво и обратно  Peace

# 127
Добро утро!

Отчитам за днес Insanity  - Pure Cardio.

Хубава неделя!  bouquet

# 128
  • au bout du monde
Два дни без тренировки, вече съм и на работа на морето и време никакво. И ученето не знам как ще
оправя ooooh! Ще гледам тази вечер да спретна нещо около 20мин. Simple Smile

# 129
La, не се стресирай заради тренировките. Като посвикнеш на темпото на работа съм сигурна, че ще намираш време за тренировка, независимо колко е дълга и просто за да не изгубваш форма Peace
Не те знам колко време имаш сутрин и колко рано успяваш да ставаш, както и колко бързо се оправяш. Но аз, примерно, миналата година ставах около 8, правех максимум 20минутна тренировка (сложи ги 30 минути със загряване и разтягане), къпя се, оправям се и 9 часа съм в очакване да дойдат да ме вземат. 1 час преди работа ти е предостатъчен. Може да включиш и тае-бото на Били Бланкс, което е по 10 минути, тях също доста често ги правех сутрин.
Но работното ти време наистина е ужасно, имаш ли поне почивен ден?  Tired
Не знам какво работиш, но ако няма хора около теб - може да правиш предизвикателствата с клековете, да се повдигаш на пръсти, лицеви опори на стената, повдигане на колене за пресата... Mr. Green Винаги може да се измисли нещо по въпроса, стига да го искаш наистина! Дори и в тоалетната може да си подскачаш, ако си сигурна, че си сама и хората няма да те слушат какви звуци вадиш  Joy

Аз съм с уникалната мускулна треска на дупето вече 2ри или 3ти ден, и аз не съм сигурна, затова тази сутрин се отчитам с кратка 9минутна тренировка  Laughing
Скрит текст:

# 130
  • UK
Приключих и 9-та седмица на БР Peace Днес с Кардио 3, което супер много ми допада, бях се стреснала повечко за него... но е екстра! /утре обаче освен 2кг гирички, ще добавя и 4кг! някои упражнения с тях.../

+ 60 коремни, ден 9-ти.

Довечера ако не ме домързи много и един пилатес ще изиграя, но не обещавам!

# 131
Здравейте момичета! Аз ви чета редовно и ви се възхищавам на успехите. От вас черпя и много от идеите за ежедневните ми тренировки. Сега напоследък ме зарибихте с тези challenges и искам да ви попитам за squad challenge ползвате ли тежести. Питам понеже ако не, бих ги правила в офиса някак си пък било то и в тоалетните  Grinning Embarassed.

# 132
Aziti, аз не правя предизвикателствата с клековете, но ако ги правех бих използвала тежести  Peace Но ти ако нямаш възможност за тежести, ги прави без тежести. Важното е да се правят  Hug

# 133
Merry благодаря за отговора  bouquet Heart Eyes. То аз си знам че тежест трябва за максимална ефективност, но да си попитам пак. А колко тежко да е тежкото по принцип.. newsm78.? Навсякъде чета да е толкова че последното повторение да се изкара с трудност. Но за скуатс колко да е не мога да се ориентирам. Аз съм 160см/50кг. Предполагам е трудно да се даде съвет.

# 134
 Вчера започнах третата седмица на Стегни се. Днес отчитам 3 часа разходка с кучето в Морската граднина с умерено темпо сутринта и Крокодилски сълзи – тренировка за горна част на тялото вечерно. Може би вече посвикнах с упражненията и повече пот се лее. В началото ми беше малко странна програмата, но вече много ми харесва.
Скрит текст:
Докато правех стоте планка от тренировката, кучето ми дойде, огледа ме и легна успоредно на мен, като се подпря с цяло тяло на ръката ми..а тя е 25 кг (кучето  Mr. Green) Явно й се е видяло, че нещо много приятно правя. Laughing Лежеше си и ме гледаше в очите  Grinning
Мери,
Скрит текст:
клеевата тинктура от аптеката е силно разредена, но си действа. Като съм си правила домашна, едва измивам чашата след нея, даже понякога и няколко пъти в миялна не помагат, много гъста става. Та, най-добре сам да си прави човек, ако има възможност  Peace

Общи условия

Активация на акаунт