Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 586
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • да има едно лесно - на мотора
Привет и от мен .
днес - 160 клека (60+60+40), 20 лицеви опори ( НЕ от колене  Mr. Green - 10+10) ; 11 dips ( не знам как се превежда на БГ ); 22 напада ( броено на всеки крак -напад напред и напад назад ) , 60(30+30 ) повдигане на ханш от стол .
Билянка , да нацелуваш порастнала "кака " Жужунка  Hug И аз към желаещите за мястото за къпане  Peace

# 196
Момичета, днес си взимам Rest Day и по двата Challenge....  Sunglasses Сорри, ама употребих почти всички сили в завинтването на 1 болт, дето "хваща" долно шкафче а стената... отделно, че отне 3 часа и половина....  Crazy Whatever......  Stop От мен да знаете - не всичко което ви препоръчват от ИКЕА трябва да се прави!  Twisted Evil

Утре ще пробвам и двата Challenge нататъка сутринта този път... да видя как ще е! Wink Сега ще направя за всеки случай 15-ина лицеви преди лягане и толкоз  Flutter

раче - превода на Dips на български ще да е "кофички"... Имаше едно такова популярно упражнение за успоредка - по приблизително същия начин се прави: когато тялото отива надолу, ръцете остават зад него... после се вдигат спортиста (предимно е за мъжове тъй, щото тялото си виси надолу като ютия и е трудно вдигането) . Аз помня, че не бях силен в това упражнение Peace

# 197
  • Лутаща се
И аз изтеглих програмата на Зузана.
Харесва ми, че в началото на всяка тренировка много добре показва правилното изпълнение на упражнението. Но........ майко мила  #Crazy адски изтощителни тренировки  Sick И три месеца без почивен ден. Честно казано мисля да се пробвам, че искам да понаблегна на кардиото. Поне докато ми оправят компютъра и мога да отварям линковете от 8 седмичната. Но не съм сигурна, че ще успея. Много подскачане, много нещо  ooooh!  Thinking

Току що приключих ден 1.
Отвратителна е тренировката.
Хийтовете на ФБ са песен пред това. Няма никаква почивка между упражненията....

Аз със сигурност ще спирам видеото и ще правя почивки. Иначе няма да мога да се справя. Знам си силите.  ooooh!

# 198
Merida, не се отчайвай така. Не са чак толкова зле тренировките. Винаги са били толкова брутални  Laughing  За 10 минути ти взима душичката, после се чувстваш великолепно  Heart Eyes
Аз мисля утре да се събудя с първия ден от програмата  Crazy Crazy Crazy

Видяхте ли й загрявката? Изобщо не съм съгласна, директно почва да прави някакви упражнения без да загрява стави и т.н. Мисля да си правя моя си загрявка на ставите, след това нейната + тренировката  Peace
И 3 месеца без почивка наистина, не мога да си го представя. Макар че с по 10минути тренировка защо пък не Simple Smile

# 199
Здравейте момичета!  Simple Smile И аз влизам в отбора на трениращите. Имам нужда да сваля 4-5 килца, но се изморявам невероятно бързо и когато и да почна, наполовината вече спирам тренировките на Джилиян (30дш). Ще ми препоръчате ли нещо? Мислех за befitin90, ако някой има впечатления, моля да сподели. Също и за тази Зузана... newsm78

# 200
Здравейте момичета!  Simple Smile И аз влизам в отбора на трениращите. Имам нужда да сваля 4-5 килца, но се изморявам невероятно бързо и когато и да почна, наполовината вече спирам тренировките на Джилиян (30дш). Ще ми препоръчате ли нещо? Мислех за befitin90, ако някой има впечатления, моля да сподели. Също и за тази Зузана... newsm78
Здравей! Щом ти идват трудни тренировки  на Джилиан, мисля че не си готова за тези на Зузана. Аз бих те посъветвала да разгледаш : www.fitnessblender.com. Taм има различни по трудност тренировки, също и с не голяма продължителност. Постепенно ще станеш по-издържлива и ще можеш да се върнеш към програмата на Джилиян Simple Smile И тъй като казваш, че искаш и да свалиш килограми, трябва да си наясно че спорта е само помощно средство за това. За да се отслабне е нужен отрицателен калориен прием и правилно хранене. С една дума, само със спорт не става .

# 201
Hecate , можеш ли да кажеш от къде си намери книжката?
Иначе - мисля че се движиш в правилна посока - нека в къщи те гледат странно ,всеки е минал през тия моменти. За МЦ - мен не ме спира да правя и по-тежки тренировки,но при всеки е различно.

Ini`, има и книжките и видеото в rutracker.org Simple Smile

При мен само първият ден от МЦ ми е по-трудно, но след това няма проблеми. Направих видеото на Skinny Bitch, много ми хареса, пък и те са забавни.

Някой да е правил от програмите на Tracy Anderson? Четох, че нейни клиенти са Гуинет Полтроу, Дженифър Лопес, а и двете изглеждат прекрасно. В момента гледам за програмата й Metamorphosis.

Днес се отчитам с Dynamic Yoga.

# 202
bilyana333 , аз съм за гмуркане там,иска ли питане  Grinning
Merry. - не ми е идвало на ум да тренирам на покрива  - звучи готино  Blush
Аз за вчера отчитам и едно 6 км  кросче

Hecate ,мерси за инфото Simple Smile
Иначе аз си бях свалила на Tracy А. една програма - по седмици мисля,че беше, но не ми хареса като представяне ,а може би и като упражнения. И аз бях чувала добри отзиви за треньорката ,но движенията(особено и на въпросното кардио) изискват време да  се заучат - тя почти не говори и не обяснява.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 11:27 от Ini`

# 203
Малеееееее, отчитам Zcut 1  Laughing
Сестра ми вика "преди да започнем щях да ти се изсмея на 10те минути тренировка и че имам чувството, че не съм тренирала с 10 минути.... ДА БЕ, ДА!"  Joy Joy Joy

# 204
Аз още не съм стигнала до Зузана, някой ден се надявам да мога да издържа. Браво!

Ini`, благодаря за отговора. Намерих ревюта на ДВД-тата й, и повечето казват, че е по-добре първо да се изгледа 1-2 пъти да се научат движенията и да се прави... ще сваля някое, пък ще видим, вече имам толкова много свалени двд-та, a продължавам да търся още...

# 205
Hecate, и аз опитах неупсешно да правя тренировките на Трейси. Много сложни ми бяха движенията и се отказах. Пък и бяха нискоинтензивни и дълги, докато аз предпочитам нещо по-кратко и интензивно, защото нямам много сбоводно време. Но най-добре само да ги пробваш и прецениш.

Това е съветът ми към всички - всички сме много различни от гледна точка на физическа форма, цели, изходна позиция, но и темперамент и начин на живот, а тренировката трябва да бъде в синхрон с всички тези показатели, за да ни доставя удоволствие и да можем да я правим редовно.
Мери, предлагам да напишеш нещо подобно над изборените линкове с тренировки на първа сртаницата при следващата тема, защото въпросите какво да тренирам се появяват през страница. Или може би да добавим и кратък коментар към отделните програми - най-вече относно ниво на трудност (за напреднали или начинаещи), вид (ХИИТ, с много подскоци, силови и т.н.) и времетраене.

Преди няколко страници някой беше питал как да тренираме по време на ваканция. Ще споделя моя опит след 2 седмици на планина и море - в планината правих походи, носех си лаптопа с тренировките, така че направих и няколко видеа (рокинг моделс и едно инсенити), в морето кросове по пясъка сутрин плюс серии с йога, планкове, лицеви упори и упражния за крака след това (преди да закуся). През деня естетсвено плуване. Не следвах планове, защото смятам, че тялото и мозъкът имат нужда от почивка, вслушвах се в тях и гледах да ми е забавно.

Но сега съм обратно вкъщи и много ме е яд, че чак сега виждам, че Зузка има тренировка в рутракер. Защото ме е страх да свалям от чузбина торенти. Ако някой има желание, може да го качи в докс.  Blush Както и книгата и видеото на Skinny Bitch.

Довечера ще се включа пак с отчет какво съм тренирала. Сигурно ще е нещо кратко, защото трябва и да вкарам апартамента в ред.  Crazy

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 13:28 от Айа

# 206
  • here, there, everywhere
От доста време не съм се отчитала. Имам 1 седица до края на скуотс предизвикателството, мерки не съм гледала за сега. Доклад след края. Продължавам и с БР.

Исках да споделя вчера какъв сладолед си направих: изцедено кисело мляко, около 50мл сметана (толкова имах отворена), изцедени горски плодове (имах замразени) и суроватъчен протеин (смесих ванилия и ягода). Получи се много вкусно и сега като ми се хапва сладко няма да ми тежи на съвестта. Решила съм да продължа с експериментите в тази посока.

На мен храненето все още ми е проблем. Сутрин съм все гладна. Ако ям кис мляко+ овесени ядки или плодове към 9-10ч. вия от глад. Тази сутрин си изпържих 3 яйца на очи и се чувствам добре. Вие какво закусвате?

Добавям: Присъединявам се към молбата за Зузка.

# 207
Айа, за следващата тема ще се постарая да направя нещо такова. Вие също бих искала да ми помогнете с тренировъчните програми, които аз не съм правила (примерно за Джилиан).
И все пак си мисля, че ще е все тая - защото 99% от новите в темата изобщо не минават през първата страница, а направо искат наготово да им се сервира лесна тренировъчна програма или каквото и да било друго....

-------------------------------------
Архивирам тренировките на Зузана, ще ги кача в докса  Peace
-------------------------------------

# 208
Merry. напротив от доста време отварям темата и само първа страница гледам , за да си избера програма, постовете ви изобщо не ги четях, виждаха ми се висша математика трета част  Mr. Green лично аз подкрепям Айа за идеята , но все пак труда е твой и ти решаваш как да го направиш  Peace

# 209
Аз се отчитам с Xtreme на Джаки, с една дума "спря ми тока" и съм супер доволна.
Иначе докато разхождам зверчето правя клекове и лицеви в парка, ако се брои и вадене на мебели и багаж от стая, на която и предстои ремонт значи съм тренирала и предните дни  Grinning, е да ама не, въпреки всичко си бяха само едно добро раздвижване, добрата тренировка си иска повечко време и усилия.
Мери, опитах се да направя нещо на Зузана, видях че я коментирате, но нещо много бавно се зареждат файловете й и се отказах да чакам.
Сетих се за Балетната програма, ако някой се сеща откъде да я намеря, би ли дал линк, за да не ровя в старата тема.
Приятни тренировки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт