Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 171
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Да докладвам.... по искането на Atalanta и всички други "американки" - съм поздравил Черното море качествено: с предгъдки, погалване, целувка, както и мислен вербален поздрав още сутринта, докато то беше супер спокойно....  Sunglasses Следобеда то се развулнува.... Ами нормално е - при толкова топли привети - е нормално за се развълнува  Heart Eyes
Ооо, че сладко! Дори не съм го виждала Черното море от почти 14 год...
Не ти и трябва- мръсно и нагъчкано..

# 466
Отчитам 2+ часа във фитнеса, от които 30 мин с 2 ФБ стречинг програми, които си пуснах на тел. То е голям кеф - не мислиш, само повтаряш  Grinning

Имаше една готина мацка, която направи супер тренировка - много грамотно съставена, много добре изпълнена (свободни тежести, клекове, етц.) - ама много е мотивиращо като гледаш такива хора, накрая отидох и и направих комплимент  Grinning

Мери, и на мен ми звучат като слънчева алергия обривчетата. Не се прегрявяй, вземи си някакъв антисхистамин, но няма защо да спираш тренировки (освен да ги изнесеш в макс. ранен и хладен час от деня)

# 467
Добър вечер, аз съм втора седмица с болки в глезена и е подут
мазането с арника нищо не промени, утре съм на лекар , много се впъвах да не отида, но вече се притесних сериозно.
Правя само коремни преси у дома и за ръцете с гирички ,а за крака само отбрани които не изискват натоварване на глезена.
Днес се качих и на Альоша, въпреки болката в най голямата жега.

# 468
Май, май слънчеви пъпчици ще излязат... сякаш почнаха да минават. Видях на опаковката на алергозана, че пише максимална доза 2 таблетки 3 пъти на ден, та ги взимам по 2 Laughing

Отчитам се с 30мин Джо Дилън  bowuu

# 469
утре съм на лекар , много се впъвах да не отида, но вече се притесних сериозно.
Отдавна ти казах да идеш на лекар. С тези неща шега не бива. Дано поне си ме послушала да си сложиш ластичен бинт на глезена...

Ще чакам да кажеш каква е диагнозата и какво е препоръчаното лечение.

Агентката, и аз така поздравявам хора, които тренират. Кефи ме, когато видя човек, който съзнателно отделя качествено време за себе си.

Мери, ако ще взимаш антихистамин, спомни си моята скорошна история с едно единствено такова хапче, което ме докара до това да завалям думите и да не мога да си координирам тялото. Антихистамините, приети орално, могат да имат почти упойващ ефект, който да води до силна сънливост. Щом алергичната реакция е силно локализирана, аз бих препоръчала не антихистаминови таблетки, а мазило.

П. П. Ееее, много се кефя, че и ти добави Джо към тренировъчната си програма!!!

# 470
Здравейте , момичета  Simple Smile

След една седмица почивка пак се връщам към тренировките . Бях много уморена и всичко ме болеше , та си дадох почивка ( резултат от много работа ) . Това което констатирах , че тонуса ми беше нисък и не бях толкова енергична , даже след работа направо се мятах в кревата и не ставах от там . Когато тренирах бях пълна с енергия .. Та уморена не уморена пак се мятам да тренирам ... Гледам да са около 30 мин. на ден и отделно движението в работата ...

Тия дни си мисля за няколко дни на плодове и чай , стил Лидия Ковачева - 3 или 5 дни със захранване ... Пробвала съм и след такова гладуване човек се чувства като нов ... Но от както живея в чужбина всички тук са много против такива гладувания , даже и за един ден ... Интересно ми е вие какво мислите  newsm78 ? Целта е прочистване ...

Фея ,благодаря за програмите на ФБ ! Бих искала да те попитам този сайт сигурен ли е ? Тоест мога да си купя спокойно програмата , без някой да изпразни цялата ми карта  Laughing

Напоследък се храня повече със зеленчуци , плодове , суш. плодове , ядки , сирена , леща , боб , булгур , киноа ... Нещо месо не ми се яде чак толкова ... Опитвам се да отказвам и сладкото ... Доста съм го разредила , но сега е време за сладолед та от време на време си хапвам ... Интересно ми вие как се храните , за да изкарате такива плочки и релефи  Peace

Отчет за днес загрявка + http://www.youtube.com/watch?v=ptQXsJfgPAY
мисля че ги докарах 35 мин .
Хубава вечер !

# 471
Здравейте , момичета  Simple Smile

... Гледам да са около 30 мин. на ден и отделно движението в работата ...

Напоследък се храня повече със зеленчуци , плодове , суш. плодове , ядки , сирена , леща , боб , булгур , киноа ... Нещо месо не ми се яде чак толкова ... Опитвам се да отказвам и сладкото ... Доста съм го разредила , но сега е време за сладолед та от време на време си хапвам ... Интересно ми вие как се храните , за да изкарате такива плочки и релефи  Peace

Отчет за днес загрявка + http://www.youtube.com/watch?v=ptQXsJfgPAY
мисля че ги докарах 35 мин .
Хубава вечер !
30 минути определено са недостатъчни Wink Колкото за храната, булгура трябва да е в много малки количества , плодовете - в умерени количества, тъй като съдържат много захар, а сладоледа е направо противопоказан Simple Smile
Аз съм на принципа, че ако чистя мазнини, минавам на по интензивни тренировки,  протеини и малко  въглехидрати.

# 472
Troy, времето е специфично за всеки. Какво да направят тези, които могат да отделят само 20 минути, примерно? Ами възползват се от тях. Дали ще тренирам силово, дали кардио, си е мой проблем, но ще тренирам, стига да ги имам тези 20 минути. Ще са ми достатъчни, ако и храната ми е добра. Не може да кажеш на някого, че това време не му е достатъчно. Някой може да извае тяло за половин час на ден, а друг да не може същото за 2 часа на ден. А 2 часа са страшно много, това е стрес за тялото и то може да го използва точно обратното на това, което човека се мъчи да направи. Има хора, които тренират и по 10-15 минути на ден и изглеждат идеално! Така че... Peace

П. П. Ееее, много се кефя, че и ти добави Джо към тренировъчната си програма!!!
И аз Hug

# 473
Зависи какво искаш да постигнеш Wink ако искаш да отслабнеш само кардио може да ти е достатъчно, но имай в предвид, че за 30 минути ще изразходиш не повече от 100-200 калории, между другото толкова ще изразходиш и докато чистиш из вкъщи  Wink
И малко трудно би изваяла тяло с 15 мин упражнения Simple Smile ако си го имаш по рождение, 15 минути може да са ти достатъчни да подържаш форма, но ако си дебеланка малко трудно би ме убедила, че с 15 минути на ден ще отслабнеш Simple Smile За извайване се иска малко повече от 15 мин Simple Smile

# 474
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз подкрепям Мери. 30 минути са си много добре, зависи как са запълнени. Аз никога не тренирам повече от 40 минути, но тренировките ми винаги са високо интензивни- разбиващи и резултати виждам и още как. С един добър хранителен режим, 30 минути са си достатъчни  Peace

MiqS аз съм против тези гладувания с плодове. Направи си няколко дни с много пресни и сурови зеленчуци под формата на шейкове, или салата, много вода и чайчета. ПОгледни сайта на Руми с темата за пролетната умора  Peace

Аз днес отчитам с ХИИТ кардио тренировка навън с 4 табати, серии от лицеви упори и завърших с две табати само с планкове, но различни по вид. Отне ми 40 минути и доволно се размазах.  Crazy
Обаче, това, че нямах възможност да хапна стабилно на обед на работа, ми донесе ниско кръвно, замъгли ми се пред едното око само и ме втресе след около час след тренировката и то след като бях яла  Rolling Eyes, отдавна не ми е ставало така, много кофти. Хапнах две лъжици мед и дремнах. Сега съм добре  Rolling Eyes

# 475
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Привет от мен, явно аз съм нощната птица на темата! Wink

Много благодаря на всички, които изказаха мнение относно моята чуденка за кърменето и свалянето на килограми. Аз дълго време съм кърмила и големите си деца и пак тренирах, диетувах, но съм чела, че е оптимално да се сваля не повече от половин кило на седмица в такъв случай, та затова малко съм се замислила по въпроса. С големите се мерех веднъж месечно, а сега реших всяка седмица. Както и да е... Продължавам напред! Grinning

За днес отчитам Cardio Circuit от Инсанити.

Иначе и аз като Atalanta преди време бях запленена по украсите на торти, отдавна нищо не бях правила, но днес беше кофти времето, а мъжът ми утре има повод да се черпи с колеги, та спретнах едни мъфини, украсих си ги с кеф и съм най-доволна, че и една хапка не опитах от тях! bowuu

Фея Кръстница, завиждам ти, че помниш нашето Черноморие такова, каквото беше, а не каквото е сега!

Г-жа Нервакова, на разтегнато сухожилие ми прилича твоето, а това бавно минава... При всички положения добро решение си взела да отидеш на лекар. Ако беше от София, щях да ти препоръчам прекрасен иглотерапевт, който се заминава предимно със спортни травми, но виждам, че си от Пловдив. Споменавам го все пак като алтернатива, можеш да разпиташ за подобен вариант в твоя град. Мен въпросният лекар точно преди сватбата ми за 4 дни ми оправи разтегнато сухожилие, като преди това още толкова дни не можех да ходя, а в Пирогов ме съветваха да чакам... Пък аз нямах никакво време за чакане - танци ме чакаха! Joy

Аз така и забравих да поздравя Radost Nezemna за вело обиколката, която беше поела вчера! Чакаме те тук да те наградим за начинанието!!!  bouquet Аз самата очаквам с нетърпение другата пролет, когато планувам да вземем седалка за колело за най-малкия член на семейството ни и да карам много, ама много... Тук е пълно с прекрасни вело алеи и маршрути и само гледам с тъга хората, които не слизат от колелетата... Но и моето време ще дойде, не е далече. Wink

# 476
Отчет за днес - 4 мили  newsm68  след това малко работа и после ходене по магазините (омразно за мен занимание  Sick)  След малко трябва да взема да поизчистя вкъщи ...

30 минути са предостатъчно зависи какво прави човек.  Но каквото и да е, по-добре отколкото нищо  Peace

Ах, морето ... и аз от доста години не съм ходила до Черно море и си пазя хубавите спомени ... С удоволствие бих отишла пак.  Не толкова самото море, колкото за спомените, "екзотиката" и миризмата на пържена цаца  Flutter А Варна предполагам си е още красива ... или не? Но стига с тези лирични отклонения не по темата Simple Smile 

Г-жа Нервакова, бързо възстановяване!

# 477
Мама Мил тука всичко е по темата  Grinning
Ние сме сговорна дружина и всичко което ви вълнува, вълнува всички  Peace

Моренцето си ми е същото на мен винаги  Heart Eyes Аз го помня откакто някои от вас не са били родени и помня, че и по-мръсно е било.Има избор и не е задължително да си в навалицата  Wink
Извинете и мен, но съм много пристрастна.Обикаляла съм доста, но по-хубаво от моето моренце няма  Heart Eyes

Днес още не съм тренирала.Бях на пулпарти и сега чакам храната да отлежи и се мятам на кроса и щангата  Party

За времето на тренировки в нашата тема ограничения няма.Тук насърчаваме всеки да се движи, спортува толкова колкото има възможност и желание.И 5 минутки да са-от сърце да са  Peace

# 478
  • У дома
Маями,  Hug

MiqS, аз бих препоръчала нещо подобно, но със зелени, зеленчукови сокове. На мен много добре ми се отрази, изобщо не чувствах глад, слагах само лимон или по 1 ябълка за вкус. Подмладих се, изчисти ми се кожата, кеф. Само дето оплесках захранването накрая и стигнах до болница със злъчна криза. Та, ако правиш нещо такова, прави го както трябва, а не джаста праста като мен  Simple Smile

Г-жа Н, нека те погледне лекар, дано не е сериозно.

Това моето вече заприлича на пристрастяване - басейн, колело, колело, басейн. Че и фенерчета сложих на колелетата и се прибрахме към 10 вечерта с малката. Татко и спеше вече трети сън  Laughing

# 479
Аз подкрепям Мери. 30 минути са си много добре, зависи как са запълнени. Аз никога не тренирам повече от 40 минути, но тренировките ми винаги са високо интензивни- разбиващи и резултати виждам и още как. С един добър хранителен режим, 30 минути са си достатъчни  Peace

Сама си си отговорила Simple Smile 30 мин са достатъчни само ако са съчетани с диета и добре съчетани упражнения.
Само за сведение, че ако бягаш 30 мин,  в най добрия случай ще пробягаш 5 км (по 6 мин на км) и разхода на калории няма да надвиши 200к.
Верно е, както каза някой по назад, че по добе 30 минути отколкото нищо, но ако някой е решил да извайва тяло и има доста излишни кила, по добре да му се каже още в началото че 30 мин няма да са достатъчни. Всъщност в самото начало ще са достатъчни, но след време ще са малко. За мен оптималния вариант е 45мин- 1 час кардио през ден.

Общи условия

Активация на акаунт