Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 170
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Много ме радват всички новодошли   bouquet  На мен всички момичета в темата ми действат много мотивиращо и се радвам когато видя, че и други са решили да намерят време и желание да инвестират в себе си   bouquet  Знам че никак не е лесно, особено за тези които се грижат по цял ден за своите малки и големи дребосъчета, но веднъж като си създаде човек навик, става по-лесно  Naughty

Tqna, у дома всичко си е по-хубаво Simple Smile Ние всяка година си носим семена за розови домати Simple Smile Само чушките още не мога да ги докарам Sad Хайде, не остана вече, стягай куфарите!

Анири, и аз първия път като правих Insanity кърмех, като цяло свалих може би 1-2 килограма, но ми е трудно да кажа дали това беше от програмата или от кърменето  newsm78 Не забелязах на моя малчо да му горчи кърмата, така че дано и при теб всичко е ОК.   Peace

Аталанта, и аз мисля, че 900 калории са много малко!  Трябва поне 1200 на ден и то балансирана диета.  Hug  http://www.everydayhealth.com/weight/fewer-calories-stalls-metabolism.aspx

Аз днес сутринта плевих в градината, след това си получих фотоапарата и цял ден чета и препрочитам упътвания и инструкции ... Хем съм въодушевена, хем се отчайвам колко много има да се учи.  Така че не очаквайте скоро снимки от мен Simple Smile Вечерта ходихме на традиционната обиколка с колелета - 24 мили.  Утре сутринта ме чакат 4 мили тичане ... да видим как ще се справя - досега хай-много съм тичала 3.6 мили на един 5к миналата година  Whistling

# 451
  • Пловдив
Привет, момичета!
Завърнахме се от почивката ни в Турция. Страхотно беше, децата не искаха да тръгват...
Днес се престраших и се качих на кантара. Зарадва ме резултатът - само +1кг. и то след едноседмично доста стабилно хапване и нелишаване от абсолютно нищо (бяхме на ол инклузив). Отдавам го на това, че всяка сутрин си тренирах с Шон Wink. Голям кеф беше, вярно ставах раничко - към 6:00, но пък си е много хубаво да тренираш на тревичка и свеж въздух. Отделно ми се събираха поне 2 часа плуване.
Сега се завръщам бавно и славно в реалността...
ПП. Анири,
Скрит текст:
аз не съм имала проблем с кърменето и свалянето на кг. Тренирам от 3-тия месец на дреб. Напротив, слад тренировка даже му се услаждаше повече Wink. Моето вече пораснало кърмаче определено не е от претенциозните.

# 452
  • У дома
Много се радвам на мацките с малки деца. Като знам на мен колко време ми отне да се взема в ръце и колко още имам да свалям  ooooh!

Днес почти не съм била вкъщи - качих малката на колелото, на гладно и двете, обещах и сладолед и навъртяхме почти 20 мили. Докато го хапвахме обаче и казах колко калории е и като се стресна, от колелото, та в басейна за още три часа. После висяхме по клоните на вишнята час и нещо... ми то и брането на плодове си иска мускули и издръжливост  Laughing
А за храненето напоследък и аз се чудя, но колкото по-леко се храня, толкова по-рядко огладнявам. Но сигурно съм и най-пухкавата в темата, та няма да се затрия Laughing

# 453
Добре дошла и на Хилари! Бандата на мускулестите става все по-голяма  newsm44

Миме, спокойно, тялото ти ще набере сили и издържливост постепенно.

За мен знаеш, че ям предимно сурова храна. Сутрин обикновено си правя зеленчуково-плодово смуди, като използвам каквото имам: цвекло, целина, ябълки, спанак, кейл, кълнове, джинджифил... Добавям по малко портокалов сок и вода. Или пък приготвям предишната вечер комбинация от семена, ядки и сушени плодове, които заливам с кефир и ги оставям в хладилник до сутринта.

За обяд и вечеря обикновено ям салати, в които има месо или яйце. За снак разнообразявам с някой плод, ядки, бийф джърки, кефир, кисело мляко...

Тяна, черен шоколад с уасаби  Joy Аз с "Линд" имам от преди година вътрешен конфликт заради неприятно преживяване в нюйоркския им магазин. От тогава не съм купувала продукти на тази компания.

Бобченка, и аз съм така - обичам си мускулите. С толкова труд съм ги отгледала...

Днес почти не си стоях вкъщи. Още сутринта закачих кучето на кръста си и излязох из квартала да си направя Джо Дилън тренировчица. След това пазарувах, а накрая работих в градината: поокастрих ниските клони на няколко дървета. Това сгъваемия трион на "Фискарс" е опасна работа!
Благодаря Hug Hug Hug Днеска мисля да си почивам

# 454
Днес отчитам бруталния ХИИТ на Блендърите и Bodyweight Cardio Training + Lower Body Strength - 37 Minute Butt & Thigh Workout, пак от там.
Много добра тренировка се получи, след нея закуската бе двойно по-сладка.  Flutter

# 455
Body Rev Cardio Conditioning 24мин с Бобчо  Crazy

# 456
# 457
Хай Simple Smile Аз вчера се отчетох с Jilian Michaels No More Trouble Zones, но не можах да ви напиша, заради кофти нет.. Днес краката ме болят много, явно съм ги натоварила доволно Simple Smile за днес си търся нещо по-леко, мислях една Каланетика, въпреки че не е много лека..
Толкова се радвам, че съм редовнааа!! ..и до няколко месеца ще се стегна Simple Smile

# 458
Днес изгорих 1000 калории. Доволна съм от тренировката, а е и приятна.
Вчера обиколих двата водопада в Костенец, стана около 4 часа мотаене.

Скрит текст:
Сега пробивам с бормашина. Слагам мрежа на терасата, че котето ми взе много да бяга по комшиите.
Не, че нямам мъж де  tooth

# 459
За днес Зуска ZCUT 5 Peace

# 460
Здравейте пак съм аз  Mr. Greenне се сдържах и си направих упражненията  hahaha hahaha hahaha

# 461
 Hilary_92 Нещо ме развесели с тоя пост  Joy
bob4enka и аз имам разни потници и блузки ,дето нещо са ми тесни в ръцете.
Вчера отчетох един шопинг и се отказах от един потник и викам на продавачката ,че ми е тесен ,а тя "А,не мога да повярвам" Ама точно в ръцете го опъвах доволно  Mr. Green
Аз ся като се попренесох при приятеля и не мога да тренирам шумно. И днес след като се разочаровах ,че не ме мога и в банята въже да въртя , той ми вика - Ми защо не  слезеш долу на тротоара пред блока. А той си е достатъчно голям тророар ,със зеленина.
Намерих  една готина сянка и сравнително безлюдно място и отчитам 2800 скока - 260 ккал и 60 лицеви
Merry. , тия пъпчици  като слънчева алергия ми звучат. Надявам се да ти мине скоро   bouquet

# 462
Свалила съм си едно приложение на Найк и през ден ходя да бягам Simple Smile Имам и няколко приятели, които имат същото приложение и така можем да се наблюдаваме, кой колко е бягал и да се мотивираме още повече Simple Smile След това правя малко силови тренировки с гирички, но това е по скоро за подържане на формата.

# 463
Да докладвам.... по искането на Atalanta и всички други "американки" - съм поздравил Черното море качествено: с предгъдки, погалване, целувка, както и мислен вербален поздрав още сутринта, докато то беше супер спокойно....  Sunglasses Следобеда то се развулнува.... Ами нормално е - при толкова топли привети - е нормално за се развълнува  Heart Eyes

Добре се завърнал Маями  Peace
И като дойдеш у варната , вземи се обади Wink . Имаме страхотна нова спортна алея под Делфинариума .

Раче - ми да се обадя, не е проблем...
Скрит текст:
ма сега изследвах 1 друга крайбрежна алея по- към "Журналист" и водеща до 1 хотелите на Марешки. Мисля, че е към 1.5 км, утре сутрин ще измеря по-точно и ще направя 1 кросче.

Правя си и упражненията от 2-та Challenge, малко приспособени, че все пак не съм си взел гиричките, например. Ще пише по-после отчети за 2-3 дена Wink

Айде, успехи на всички!  Hug Peace

# 464
Да докладвам.... по искането на Atalanta и всички други "американки" - съм поздравил Черното море качествено: с предгъдки, погалване, целувка, както и мислен вербален поздрав още сутринта, докато то беше супер спокойно....  Sunglasses Следобеда то се развулнува.... Ами нормално е - при толкова топли привети - е нормално за се развълнува  Heart Eyes
Ооо, че сладко! Дори не съм го виждала Черното море от почти 14 год...

Общи условия

Активация на акаунт