Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 219
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Влизам да се отчета с вечерната си тренировка и какво да видя? ЗОУИ - майката на момиченцето с най-палав поглед във форума Simple Smile Добре дошла, драга! Знам, че ще допринесеш много както за доброто настроение в темата, така и за това да знаем още повече  Hug

Ето сега и вечерния ми отчет: 30 мин Джо Дилън и 10 мин босоного бягане. Сега си загрявам една яхния от 16 вида бобови - бъкано с протеин като за след силова.

# 556
  • У дома
Добре дошли на новите момичета!

Фея, аз не съм минималист и всичко имам  Embarassed spiralizer ползвам да тиквички, краставици, дайкон ряпа, ябълки, цвекло, моркови... много си го харесвам. Да си го ползваш със здраве!

Днес ми остана време само за плуване, може и да покарам колело по тъмно да измия стреса от днес.
Скрит текст:
отидохме до един университет за инфо, че нали имам тийн вкъщи и като чух цените и какви стипендии дават ми се зави свят. А още не съм ходила до по-големите из Чикаго. За там ще си нося валериан  Confused

# 557
Атланта, дай любимата си рецепта със спирализатор, моля! Paderno ли имаш? Доволна ли си?

Това с университетите си е живо ХИИТ кардио Laughing Мятай се на АнтиГравити люлката и трий паметта Wink

# 558
Влизам да се отчета с вечерната си тренировка и какво да видя? ЗОУИ - майката на момиченцето с най-палав поглед във форума Simple Smile Добре дошла, драга! Знам, че ще допринесеш много както за доброто настроение в темата, така и за това да знаем още повече  Hug

Ех, какво мило посрещане, Феичке!  Hug Heart Eyes Много ти благодаря!
Компанията тук ми изглежда много приятна и се надявам да се вдъхновяваме взаимно.

Сега трябва да поразгледам първа страница по-подробно, че е бъкана с ресурси, пък и да науча кои са Джо и Руми. Wink

А защо ви трябваше да отваряте дума за този спирализатор? Не знаех какво е, но сега и аз искам.  Mr. Green И аз не съм минималист. :Р

Аталанта,
Скрит текст:
ако мога да помогна с инфо за чикагските университети и кандидатстване - питай. Карах магистратура в един от тях, та принципно имам представа. Но зависи и за каква специалност става дума де.

# 559
  • У дома
Paderno, да. Аз обичам вкуса на суровите зеленчуци, подправям само ряпата. Иначе с него правя любимата на мъжа ми снежанка.
Минах и през АнтиГравити люлката след колелото.
Скрит текст:
Брех, няма да се отърва лесно от това дете. Иска да учи наблизо, защото мама и тати щели да му липсват.  Shocked

Zоie, благодаря  Hug ще те засипя с въпроси на лични  Simple Smile

Merida, ако намериш от някъде ашуаганда, вземи си. Много помага.

Покрай колело,басейн и всякакви спортни занимания моят мъж почти не ме вижда, но рече, че съм започнала да заприличвам на момичето, за което се оженил  Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 16:47 от Atalanta

# 560
Atalanta прекрасна снимка!  Благодаря, че сподели!  Успех с университетите!  Като знам ние колко време умуваме К, не ми се мисли за по-нататък ... А за цените, определено ще ми трябва валериан (или марихуана, нали при нас е легална ...)

Zoie, добре дошла!

Фея, определено ставаш за recruiter!   Wink

Вечерен отчет - народни танци - много ме радва как американците си падат по народни танци  Flutter

# 561
Да питам не е ли късно за мащерката, че на мен ми е любимата билка newsm78

На ръба е вече. В ниското е прецъфтяла, но с децата се качихме в планината на около 1 300 м. надм.вис. Там е в апогея си в момента. Утре ще ходя за еньовче, подбел и жиловляк. Последните две борят чудесно продължителната детска кашлица.

Днес ще почивам от тренировки.

Jane º° , да не ти разправям аз колко съм зле с тичането. Усещам тялото си ненатоварено, същевременно дробовете ми горят и ми се вие свят. Всичко опира до дишането при мен. От години дишам плитко и това адски ми пречи. Уж работя върху това, ама подобрението е много бавно.

# 562
Момичета, много ви блгодаря за съветите и загрижеността. Hug
Скрит текст:
Лошото е ,че не знам как ще ми мине и кога. Баща ми почина. Cry Ето,казах го. Как се преодолява такова нещо Sad?
Ще се опитам да се стегна заради семейството ми. А и тренировките определено ми помагат  много. Както и темата. Hug

# 563
  • да има едно лесно - на мотора
Merida  Hug Hug Hug Не се преодолява Sad

Мятам се Румитка и някакво мое кардио .
Зоуи , добре дошла  Peace

# 564
# 565
Merida,
Скрит текст:
Единствено времето ще помогне, нищо друго (просто болката няма да е толкова силна, както сега).
Само си помисли колко е важно да си в кондиция преди всичко заради детето си. Това ще ти даде силите да продължаваш напред. Не спирай да тренираш, просто не се отпускай... само това мога да ти кажа мила след загубата на много близък за мен човек преди малко повече от година Hug

# 566
  • На острова
По повод безразборното прияждане на сладко, а и не само, вечер или през деня, или когато не му е времето, си повтарям едно нещо, което срещнах в един блог: "Гладен си? Изяж една ябълка. Не ти се яде ябълка? Не си гладен."

А за цените, определено ще ми трябва валериан (или марихуана, нали при нас е легална ...)
  Joy

Merida, и от мен  Hug

Радост, поздравления!

Снощи се гледах в огледалото и доста се харесах в гръб. С очилата като се гледам съм мнооого добре, обаче като сложа лещите и нещо се изкривява и не се харесвам чак толкова  Crazy

Факт е, че на кантара видях 54 кг.  Flutter  Не съм го виждала това от доста време...Едно кило го боря половин година братче. Това ми е да си знам, колко трудно се свалят малко килограми  Twisted Evil и дали ще ям следващия път пици или фокачи...

# 567

Снощи се гледах в огледалото и доста се харесах в гръб. С очилата като се гледам съм мнооого добре, обаче като сложа лещите и нещо се изкривява и не се харесвам чак толкова  Crazy

Факт е, че на кантара видях 54 кг.  Flutter  Не съм го виждала това от доста време...Едно кило го боря половин година братче. Това ми е да си знам, колко трудно се свалят малко килограми  Twisted Evil и дали ще ям следващия път пици или фокачи...

Килограмите не са показател, особено пък когато става дума за малко кила. По важно е как изглеждаш, а не колко кила си. В момента имам на гости приятелка, която определено беше с доста закръглена, но преди няколко месеца успях да зарибя с бягането. Забелязах че е отслабнала и и го казах, а тя ми каза че не е свалила дори кило, а дрехите и седят по свободно и видимо изглежда по слаба.
В къщи нямам кантар и единственото по което се водя е огледалото и колко са ми тесни любимите дънки Simple Smile

Мерида  Hug

# 568
  • Stavanger,Norway/ Varna
Килограмите не са показател, особено пък когато става дума за малко кила. По важно е как изглеждаш, а не колко кила си. В момента имам на гости приятелка, която определено беше с доста закръглена, но преди няколко месеца успях да зарибя с бягането. Забелязах че е отслабнала и и го казах, а тя ми каза че не е свалила дори кило, а дрехите и седят по свободно и видимо изглежда по слаба.
В къщи нямам кантар и единственото по което се водя е огледалото и колко са ми тесни любимите дънки Simple Smile

Peace То4но. Аз, например, даже ка4их едно кило, но мерките ми паднаха и дрехите са ми по- свободни, само в раменете отесняха, ама то моите ръце лесно трупат маса. Кантара изпадна в забвение отдавна  Crazy, ама затова пък си купих нов шивашки метър  Laughing

# 569
Съгласна съм, килограмите наистина нямат значение, аз откакто тренирам, само на метъра се доверявам Wink Имам - 3 см,отвсякъде Wink, а на кг само - 1.
За днес Зуска абс, Джаки абс, следобеда в залата силови Wink
Мерида Hug Hug Hug
Добре дошли и от мен на всички нови в темата, тук няма да ви е скучно, определено си е надъхващо и мотивиращо Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 14:51 от mery_79

Общи условия

Активация на акаунт