Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 216
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Както винаги обичайните упражнения Grinning

# 571
Здравейте!
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря тренировките на Джо Дилън?!
Благодаря предварително!

# 572
Здравейте!
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря тренировките на Джо Дилън?!
Благодаря предварително!
Да вземете да се научите да ровите из страниците ли...
Скрит текст:
Фея:
Джо се води личен треньор и затова няма негови видеа в Тубата или по торенти. Той прави от време на време уъркшопи, винаги по покана. Аз съм била на два такива. От години тренирам с неговия комплекс. На това дължа релефа на горната част на тялото си. На Джо съм благодарна и за първия си осъзнат интерес към здравословното хранене.

Всъщност, аз няколко пъти молих да се включи информация за Джо Дилън на първа страница... Вероятно заради това, че основно аз тренирам по неговата програма (Тяна, Едира и Атланта, ако не греша, също са го включвали към тренировките си в един или друг момент) тя остава извън фокусното разстояние...

Ето, сега пак ще сложа описание на комплекса. Дано ти е от полза!

Като начало ти трябват леки гирички - половин кило на ръка ще е идеално. Тренировките могат да са в домашни условия, във фитнес зала (на бягаща пътека) или навън. Ходиш с такова темпо, че да не стигаш до задъхване. Тренировката трябва да е мин. 30 мин, поне 3 пъти седмично. Редуват се следните упражнения (на Джо Дилън), като се правят в тази последователност:

Схемата на повторения за всяко упражнение е такава:

Сиреч, през първата седмица повтаряш Pump and Walk 1мин., след това Flyes 25 пъти, след това пак Рump and Walk 1 мин., после Laterals 25 пъти и т.н. Това в продължение поне на 30 мин. Следващата седмица увеличаваш повторенията на 30, по-следващата - на 35. И така, докато завършиш седмицата с 50 повторения. На следващата седмица започваш пак от 25 повторения, но с по-големи гирички - от по 1 кило. Ако си в напреднала бременност, не преминвай 1,5 кг. гирички. Ако не си бременна, можеш да увеличиш до 2,5 кг на ръка. Оттам нататък си преценяваш дали искаш да увеличаваш тежестта или да си тренираш с 2,5 кг, както правя аз.

Мерида,  Hug

# 573
Merida  Hug Hug Hug

Jane,няма какво да се срамуваш,кардиото си е трудно,камо ли тичането.Аз тренирам сериозно вече година и ако отида да тичам не мога да направя повече от 2-2,5км,което е нищо сравнено с постиженията на някои от момичетата,много ми е трудно,на другия ден не мога да мърдам от мускулна треска.С постоянство всичко се постига  Hug

Zoie,добре дошла  Hug

Андреа,виж няколко страници назад,Фея беше дала подробно описание на тренировката на Джо Дилън Peace

Мери ме изпревари  Grinning

# 574
След интензивно кардио вземи един аспирин и няма да имаш мускулна треска Simple Smile
А като бягаш хубаво е да подържаш едно темпо макар и да е бавно, по късно можеш да опиташ и с фартлек.

# 575
  • Лутаща се
Скрит текст:
Лошото е ,че не знам как ще ми мине и кога. Баща ми почина. Cry Ето,казах го. Как се преодолява такова нещо Sad?

Скрит текст:
Мерида, приеми моите съболезнования!  Hug
Нямам никаква представа как се преодолява подобна скръб. И се моля да не ми се случи скоро да го изпитам на собствен гръб.
Може би трябва да опиташ да не се вглъбяваш в спомени и терзания, а да излизаш между хора, да си продължаваш с тренирането, да играеш с детето си

Нямам мускулна треска след снощи. И днес ми донесоха страхотен хляб с 6 вида семена. На вкус ми наподобява едновремешния истински типов хляб. С кеф ще си хапвам по една филийка дневно.  Mr. Green

# 576
Ооо, Мерида
Скрит текст:
Знам, че раздялата с близък е шокиращо изживяване. Знам, че може да е толкова силно, че човек да бъде докаран до оглупяване от болката. Знам, че това състояние може да е толкова плашещо, че страдащият да не смее да признае, че скоро от този свят си е отишъл някой обичан....

Радвам се, че намери сили да споделиш. Тази е първата крачка от към това да приемеш станалото, да се примириш с него и да започне процесът на заздравяване. Белег в душата ти винаги ще има, но няма да кървиш, както сега.

Изпращам ти най-искрени пожелания за бързо връщане към обичайния ти сърдечен ритъм  Hug

Много е права Трой за фартлека (няма нищо общо с fart, да ме прощавате за нецензурната дума). Той си е чиста проба интервална тренировка по време на бягане и ако човек обича да тича, с фартлек ще допринесе за по-бързото изгаряне на мазнини.

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 18:44 от Фея Кръстница

# 577
Мерида  Hug Моите най-сърдечни съболезнования  Hug
Скрит текст:
Такава мъка едва ли утихва леко!  Надявам се да намериш утеха в близките си хора и в прекрасните спомени, които имаш с баща си.  Никога няма да разберем защо някои хора са с нас за толкова кратко време и за съжаление сме безсилни да променим съдбата  Sad

Отчет - сутришна гимнастика с P90X.  Довечера отиваме да плуваме. 

Скрит текст:
Отивам да чета какво "великите умове" за SCOTUS са решили.

# 578
Благодаря за посрещането, много сте мили!  Hug

Мерида,
Скрит текст:
Много съжалявам! Моят баща почина преди 3 години. Опитай се да си спомняш хубавите моменти и се радвай, че сте ги изживяли заедно. Трудно е, трябва да мине време, но като започнеш да си позволяваш отново да се радваш на хубавите моменти в живота, става малко по-добре. Сигурна съм, че той не би искал да потъваш в безкрайна тъга.  Hug

Фей, голям смях с тоя фартлек - добре, че уточни, а после и погледнах какво е, че първата ми асоциация е ясно каква беше.  Laughing Аз всъщност по случайност точно така тичам в момента - не за друго, ами защото не съм във форма и не мога да поддържам едно темпо и да не ходя на моменти. Но ако е по-добре така - така ще продължавам.

Днес до момента нищо не съм правила, че се изсипа един дъжд тая сутрин, а за тренировки вътре още не съм се организирала. Ще си донеса платформата за степ и гирите от гаража да съм подготвена за следващите дни. А, и фитнес топката трябва да напомпам, че много обичам с нея да тренирам. Друг е въпросът къде ще ги държа, като нямам обособено място за фитнес и ще пречат, ама ще го измисля...

Аталанта, ще чакам да пишеш и ще се радвам да мога да помогна.  Hug  А на снимката дето сподели си толкова сияйна! Simple Smile

Мери, мерси и аз за Джо Дилън, че гледах за него на първа, но не го видях. За мен е неприложимо за момента, защото нямам пътека, няма къде толкова да обикалям вкъщи, а за навън ми трябват ръцете да бутам количката. Пък и упражненията с гирички предпочитам да ги правя на топката.

# 579
Атланта, думи нямам да изразя колко ми е приятно да те видя с булченска рокля! Великолепна си! Сега ще си те представям точно такава и ти желая скоро да влезеш в същата форма!

# 580

Мери, мерси и аз за Джо Дилън, че гледах за него на първа, но не го видях. За мен е неприложимо за момента, защото нямам пътека, няма къде толкова да обикалям вкъщи, а за навън ми трябват ръцете да бутам количката. Пък и упражненията с гирички предпочитам да ги правя на топката.
Ще го има в следващата тема!   bouquet

Румяна ще прави някакъв онлайн клуб за трениране, ще качва нови тренировки, режим и т.н. Но ми трябва дебитна карта, за да се абонирам.. на месец ще е по 16лв. Още първия месец ще качи 5 тренировки за напреднали и 10 за супер напреднали. Някак си ще ми е гузно да се абонирам само за един месец... Докато не се откажеш от абонамента ще ти тегли кинти всеки месец. Дооооооста ме зарибява идеята за нови тренировки с нея, макар че тя има доста и не съм ги правила всичките, но все пак новото ме влече  Mr. Green Много се чудя!  Embarassed

# 581
  За всички вас:  Hug

# 582
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес цял ден й гледах сайта на Руми на работа. Ще дам шанс на още тренировки, сигурно има и по- хард от онази вчера.
МЕри пробвай програмата, ако не ти допада, тя сама казва, че можеш да се отпишеш по всяко време. А и за месец, ще решиш дали ти се продължава  Peace

# 583

Фей, голям смях с тоя фартлек - добре, че уточни, а после и погледнах какво е, че първата ми асоциация е ясно каква беше.  Laughing Аз всъщност по случайност точно така тичам в момента - не за друго, ами защото не съм във форма и не мога да поддържам едно темпо и да не ходя на моменти. Но ако е по-добре така - така ще продължавам.

Фартлек не значи редуване на ходене с бягане Simple Smile Това значи бягане с нормално темпо и примерно на всеки километър правиш по 200-300 метра спринт  Mr. Green

# 584
Фартлек не значи редуване на ходене с бягане Simple Smile Това значи бягане с нормално темпо и примерно на всеки километър правиш по 200-300 метра спринт  Mr. Green
Ако спринтът е нанагорнище, още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт