За мъжете с татуировки и секси татуисти

• 14 050
  • 132
  •   1
Отговори
# 60
Е на 80 години човек и без татуировки няма да е по красив.  Simple Smile
Ама поне няма да привлича възмутени погледи  Peace.

Възмутените имат проблем в случая, не дядото.  Simple Smile

# 61
  • London
Ще споделя 2 татусчета , които ми допаднаха. Перата май , май ми харесват... Mr. Green

Втората съм я объркала хахаха  hahaha , но пък е фатална снимката с тая опашка лисича Mr. Green Joy

# 62

Е чак пък да ти се повдига е малко пресилено. Просто на тоя тип изобщо не му отиват татуировки и стоят според мен някак не на място. За флешовете в ушите пък съвсем да не говорм. Иначе- да харесвам татуировки и мъже с татуровки.

# 63
Денерис, и аз си го помислих за флешовете. Татуировките някак не ми се набиха толкова на очи дали стават или не, но флешовете му стоят ужасно  Simple Smile

# 64
Любопитно ми е вие мнението за хората, по какво го формирате? По прическата? По дрехите? По наличието на татуси или обици? Или на база личен контакт и персонални качества?

Щото и аз не разбирам, защо някои майки дупчат ушите на дъщерите си преди да са навършили 3 г. възраст, не разбирам регилигозните ритуали, на които подлагат децата си също в невръстна възраст, но не ги наричам тъпи, грозни и смотани, нали?

В една предходна тема се извъртяха толкова снимки на посредствени женички, които мнозинството окачестви като красиви .. за мен напълно лицемерно, но нали са част от форумското ощество и гилдията на ССФ - може. Да, всичко е въпрос на вкус и като такъв е смешно нечие мнение да се налага като меродавно.

# 65
  • София
Не харесвам татуирани тела. Не бих си причинила нещо на тялото перманентно.

Имала съм гаджета с татуировки, но слава богу мъжът ми няма.

# 66
Like_Smoke, напълно съм съгласна с теб.
Познавам хора татурирани и по лицето, които са на светлинни години интелектуално и профеаионално от мен и някой спретнато облечени и гладки мъжлета.
Моята татуировка и тези на мъжът ми са на места, които се вуждат само ако сме по бельо. Неговите са с червено мастило, руни.2-3 са правени преди много години в Осло, има 2 които са правени в България.Моята е черен надпис, кратко изречение от литературно произведение. Никой не съм искала да впечатлявам, ако исках щеше да ми е на ръката, глезена,  врата ...евентуално някой банален йероглиф, сърчице, делфинче, феичка и прочие.Защото ако съм човек, който иска да впечатлява чрез татус-вероятно биха ми харесали такива неща.
Направила съм я, защото е любимо мое изречение, още от ученическите ми години, свързвам го със себе си и неща, които съм преживяла.Боля ужасно много, на моменти беше по-нетърпимо от контракции(сега вече мога да преценя), но я обожавам, никога няма да ми омръзне и не бих я махнала за нищо на света. Татусите на мъжа ми имат връзка с детството му, с дядо му, с убежденията и вярванията му.  До преди 2 години беше с дълга коса до под задника, вероятно е изглеждал като затворник  Joy Поне в очите на някои хора.  
Това не попречи да го наемат на добра работа, бившият му мениджър, който сега оглавява офис в Канада е с флешове, татуси по врата, около ушите, ръкави, а да не говоря за жена му-виждала съм нейни снимки.
Другият му шеф е 150кг американец, почти целият татуиран и другата му работа е да пише детски книги  Peace  
Много глупави предубеждения има.Аз не бих се срамувала на 80, че съм татуирана.Мисля, че по-срамно е бабичка да пафка цигари и да пие като смок.
Дядо ми имаше татуси, не съм видяла някой да се гнуси от него или да го осъжда.Баща ми също има, а 25 години беше военен.

# 67
Аз съм толерантен човек по принцип и не ми пречи всеки да се носи както му душа иска. Май ме разбрахте погрешно за 80-годишния дядо - нито го осъждам, нито му слагам етикети. Просто казвам, че не беше красива картинка. А всички рано или късно остаряват, въпреки че някой може изглежда привлекателно татуиран на 20+.

# 68
  • Ямбол
Любопитно ми е вие мнението за хората, по какво го формирате? По прическата? По дрехите? По наличието на татуси или обици? Или на база личен контакт и персонални качества?
....
Мнението си го съставям и по това. Разсъждавам в тази посока - малко му е мозъка, щом се е направил по този начин. И да имам след това личен контакт, ще си имам винаги едно на ум, че този човек е ненадежден, ако се налага да разсъждава глобално. Това е, когато си съставям мнение.

...
Щото и аз не разбирам, защо някои майки дупчат ушите на дъщерите си преди да са навършили 3 г. възраст, не разбирам регилигозните ритуали, на които подлагат децата си също в невръстна възраст, но не ги наричам тъпи, грозни и смотани, нали?...
И аз не ги разбирам и със сигурност имам мнение за тях и то не е свързано с различния вкус, а отново с ограничени мисловни процеси.

# 69
  • София
Според мен татуировката е нещо дълбоко лично.
След като се уплаших от смъртта, около година-две ми се въртеше идеята да си направя череп с крила и рози и No Fear.
Ха-ха. Представям си коментарите от чичо Вл и леля Лиляна.

Както и да е. Аз май съм голяма бъзла.
Висяла съм с часове в студия за татуси, имала съм приятели, ама така и не се осмелих.
Всъщност, имам много ясна идея за татус и то пълен със смисъл за мен, ама все отлагам.
Да ви я кажа - всички важни дати за нашето семейство с римски цифри.
Само се чудя дали да са в блок или на дълъг надпис.

# 70
  • Ямбол
L'Agent, накрая на датите напиши едно Best before датата, на която си се татуирала и няма да сбъркаш.

# 71
  • София
Аз на всички кандидати препоръчвам да си направят вариант временна, да се погледкат и поразсъждават дълго и задълбочено, че няма маханката после...

# 72
  • В Космоса
Нямам никакви предубеждения за интелигентността или надеждността на татуираните люде! Тези им качества преценявам така както и на нетатураните - с времето и опознаването. Предразсъдъците са най-глупавото нещо!

# 73
Аз на всички кандидати препоръчвам да си направят вариант временна, да се погледкат и поразсъждават дълго и задълбочено, че няма маханката после...

Това с временните татуси е една голяма заблуда  Peace

# 74
На 80 никой няма да е красива гледка гол.С татус или без татус-все едно. Има по-грозни неща от татус в/у увиснала кожа. То и млади има-татуирани, но напълняли.Татуса им се разделя от трите ката корем и любовни дръжки. Но си е техен, има лично значение и си го гледат с любов.
Познавам 2-3 човека, които си направиха татуси на шега или, за да "правят впечатление". Еми те си ги преправиха, махнаха или си ги държат и се жалват.
Аз много добре си спомням подбудите си, начина на избор, доста по-различно е от при тях и освен ако не си падна на главата, надали някога няма да си я харесвам.
Има жени, които си правят перманентен грим, бодат се с разни химикали, оскубват си веждите и после ги рисуват, изрусяват се до бяло, пекат се в солариуми до цвят"манго", слагат си ноктопластика, която съсипва ноктите им, слагат силикон...та в моя мозък някои от тези неща са доста по-неприемливи от една татуировка.

Общи условия

Активация на акаунт