За мъжете с татуировки и секси татуисти

• 14 210
  • 132
  •   1
Отговори
# 75
На 80 никой няма да е красива гледка гол.С татус или без татус-все едно. Има по-грозни неща от татус в/у увиснала кожа. То и млади има-татуирани, но напълняли.Татуса им се разделя от трите ката корем и любовни дръжки. Но си е техен, има лично значение и си го гледат с любов.
Познавам 2-3 човека, които си направиха татуси на шега или, за да "правят впечатление". Еми те си ги преправиха, махнаха или си ги държат и се жалват.
Аз много добре си спомням подбудите си, начина на избор, доста по-различно е от при тях и освен ако не си падна на главата, надали някога няма да си я харесвам.
Има жени, които си правят перманентен грим, бодат се с разни химикали, оскубват си веждите и после ги рисуват, изрусяват се до бяло, пекат се в солариуми до цвят"манго", слагат си ноктопластика, която съсипва ноктите им, слагат силикон...та в моя мозък някои от тези неща са доста по-неприемливи от една татуировка.

Това да си модерен е възможно най-голямата глупост като причина да имаш рисунка по тялото.
Моите са с дълбоко лично значение и няма сила на света, която да ме накара да ги преправя.

# 76
  • London

В една предходна тема се извъртяха толкова снимки на посредствени женички, които мнозинството окачестви като красиви .. за мен напълно лицемерно, но нали са част от форумското ощество и гилдията на ССФ - може. Да, всичко е въпрос на вкус и като такъв е смешно нечие мнение да се налага като меродавно.

Това беше грубо !!!

# 77
То защото не е грубо да казват на татуираният човечец, че е гнусен, противен и т.н. Не е мой тип мъж, не ми е хубав, но чак гнусен не ми е.

# 78

В една предходна тема се извъртяха толкова снимки на посредствени женички, които мнозинството окачестви като красиви .. за мен напълно лицемерно, но нали са част от форумското ощество и гилдията на ССФ - може. Да, всичко е въпрос на вкус и като такъв е смешно нечие мнение да се налага като меродавно.

Това беше грубо !!!

Разбира се, че е грубо...Взимам пример от други изказвания  Wink
И, разбира се, аз съм грозна, глупава, завиждаща и затова говоря по този начин  Joy

# 79
  • София
Надявам се, че правиш разлика между съзнателния избор и природните дадености.  Peace

# 80
  • Варна
То защото не е грубо да казват на татуираният човечец, че е гнусен, противен и т.н. Не е мой тип мъж, не ми е хубав, но чак гнусен не ми е.

Е, добре де, като изпитвам точно гнус защо да не го кажа?
А иначе, вие си се харесвайте, нали не ви пука за мнението на околните!

# 81
Когато чуя, че някой преценя друг по татуировки се сещам за тази снимка -

http://www.neatorama.com/2007/09/23/the-tattooed-doctor/

Имам много приятели и познати с татуировки, пиърсинг и пр.
Различни са, някои готини, други -  не толкова и това няма нищо общо с татусите им.

Мъжа ми има няколко, заради работата си, на места на които не се виждат.
Но миналата година реши, че ще си направи на ръката, абсолютно видима с къс ръкав.
Е, нищо не се случи в офиса му, всяко чудо за три дни.
Като се пенсионира, се е зарекъл да е вече с "ръкави". Mr. Green

# 82

Е, добре де, като изпитвам точно гнус защо да не го кажа?
А иначе, вие си се харесвайте, нали не ви пука за мнението на околните!

Защото човекът едва ли знае, че го коментират по форумите и най-вероятно не дал разрешение да се показва снимката. Тук обаче четат и пишат много хора, твърде вероятно е да разбере и най-малкото просто не е красиво да определяш някой точно с думата гнусен дори и да не ти харесва.

# 83
  • Варна
Когато чуя, че някой преценя друг по татуировки се сещам за тази снимка -

А, аз не преценявам хората по татуировките, просто не ми харесва да гледам такива тела, не са ми красиви, отблъскват ме. Да не говорим, че изобщо не разбирам нуждата да се надписваш и украсяваш с рисунки, ама това е една друга тема.

# 84
Ами по същата логика няма да е грубо да се каже на някоя съфорумка, че не е хубава или в темата за абитуриентките, че някои са хем кичозни, хем природата не ги е надарила с хубави черти.
То пак е лично мнение-не ми е хубав някой,тази не ми е стилна, на онази носа и е чушка.  Въпросът е, че едните пишат в темата и форума и сакън да не се обидят, а човечеца е непознат и неподозира.

# 85
  • София
Май 90% от приятелите и познатите ми са с татуировки, кои по- скромни, кои изрисувани доста смело. Съпружието и то има на прасеца. Аз много харесвам и то големи, но не съм си правила, защото знам, че няма да е подходящо за работата ми. Но татуирани младежи харесвам и още как  Heart Eyes

# 86
  • Ямбол
....
Защото човекът едва ли знае, че го коментират по форумите и най-вероятно не дал разрешение да се показва снимката. Тук обаче четат и пишат много хора, твърде вероятно е да разбере и най-малкото просто не е красиво да определяш някой точно с думата гнусен дори и да не ти харесва.
И защо трябва да ме е грижа за момчето, което си е качило снимката така, че да могат всички да я виждат и обсъждат?

# 87
Е на 80 години човек и без татуировки няма да е по красив.  Simple Smile

Най-вероятно ще бъде.

# 88

Е чак пък да ти се повдига е малко пресилено. Просто на тоя тип изобщо не му отиват татуировки и стоят според мен някак не на място. За флешовете в ушите пък съвсем да не говорм. Иначе- да харесвам татуировки и мъже с татуровки.

Никак не е пресилено. Моята естетика ги отхвърля напълно и не гледам на кого биха отивали. Според мен на никого. Отвратителна пошлост!

В този смисъл вече може да се говори за извратен вкус на някои хора. Някога в статия за кафето го споменаваха, но вече извратеният вкус е навсякъде.

# 89
  • London

Това беше грубо !!!

Разбира се, че е грубо...Взимам пример от други изказвания  Wink
И, разбира се, аз съм грозна, глупава, завиждаща и затова говоря по този начин  Joy

Във всеки човек има по нещо хубаво и честно да си призная аз се изненадах колко хубави български жени има и най-вече майки. Хора с по няколко деца блеснаха с прекрасни фигури и излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт