Звездни компромати - 174 част

• 69 602
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да ви кажа за Нана от първо лице Wink тя е свалила около 54-56кг и от 123-4 сега е към 74-5 на височина над 175см. Peace
Ох, Нана "само" 50 кг ли е свалила? Значи съм я объркала. Извинявам се.  Peace

Николета не ми харесва. Този с фотошопа бая работа е свършил.  Mr. Green

# 556
Защо казаха сега по БТВ новините,че Делян Пеевски е женен с едно дете?Той нямаше ли връзка с Цветелина Янева или аз нещо съм изпуснала? newsm78
Има дъщеря от жена си Зара.Не знам дали са разведени.

Делян Пеевски среща Зара Петрова докато учи право в Югозападния университет.
Пеевски живее 9 години на семейни начала (т.е. без брак) със Зара, дъщерята на благоевградския адвокат Васил Петров. Делян и Зара имат момиченце, което е кръстено на баба си Ирен Кръстева и се казва Ирен-София. Последната му връзка е Цв. Янева.

http://parliament.bg/pub/REG/151206Vasil_Petrov_t.2-3.pdf
Васил Цветанов Петров

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 16:27 от ДидиС

# 557
На мен Николета ми харесва на сватбата,но в "Къртицата" ми изглежда по-слаба. Thinking

# 558
# 559
  • София
Ухааа, страхотно изглежда! Аз си я спомням закръглена, даже много се чудих как е успяла да се ошишка толкова, а тя взела, че се вталила и то солидно. Браво!

# 560
  • София
Да ви кажа за Нана от първо лице Wink тя е свалила около 54-56кг и от 123-4 сега е към 74-5 на височина над 175см. Peace
Ох, Нана "само" 50 кг ли е свалила? Значи съм я объркала. Извинявам се.  Peace

Само  Mr. Green Не ме е срам  Joy

# 561
  • Cyprus, Пловдив

На сватбената снимка изобщо не изглежда да са и толкова стройни и слаби крачетата на Николета.
Не мога да я харесам тази жена и това е.
Дори на професионалните снимки ми е непропорционална, вечно отворена уста и увиснала долна устна.
Има 100 пъти по-красиви момичета с изразена индивидуалност и стил, които обаче не се бутат да са "звизди" и да се показват.

Какви нарисувани вежди  Sick

# 562
  • Tам през Атлантическия океан

Дайте снимка наистина на Мария Илиева (преди и след) , че се заитригувах какво толкова драстично пък има свалено. И аз мисля, че няма да е повече от 7-8 кила, което за 2 месеца наистина си е абсолютно нормално.

Разумното и нормалното е - че за колкото месеца си ги качил за толкова годре долу и да се свалят  Wink Така постигнатия ефект гаранитира задържане на желаното тегло Wink иначе си е едно йо-хо до откат ,с години вечните диети , нагоре - надолу с кантара Wink

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 15:35 от Desss

# 563
  • До морето
Ухааа, страхотно изглежда! Аз си я спомням закръглена, даже много се чудих как е успяла да се ошишка толкова, а тя взела, че се вталила и то солидно. Браво!

Тялото е ок, ама в лицето сега съвсем на кон ми прилича  Rolling Eyes

# 564

Дайте снимка наистина на Мария Илиева (преди и след) , че се заитригувах какво толкова драстично пък има свалено. И аз мисля, че няма да е повече от 7-8 кила, което за 2 месеца наистина си е абсолютно нормално.

Разумното и нормалното е - че за колкото месеца си ги качил за толкова годре долу и да се свалят  Wink Така постигнатия ефект гаранитира задържане на желанито тегло Wink иначе си е едно йо-хо до откат с години вечните диети , нагоре - надолу с кантара Wink
Е зависи аз за 9м качих 40, ма не успях да ги смъкна за толкова Mr. Green, а нямаше и да е добре  Peace

Много ми хареса Мария Илиева как изглежда!

# 565

Срамота направо. Зорлем се загрозява и се прави да изглежда по-дебела.

LittleEvil, не знам защо така, проверих ги, отварят ми се  newsm78 newsm78 newsm78

Не мога да разбера какъв е зорът Николета Лозанова да се прави на лелята на Покахонтас, хич не й отива този стайлинг...

# 566
Влюбих се в роклята на Rihanna от деня на концерта й в Лондон! Цък Някой да има идея каква марка е/дизайнер?!?

# 567
  • София
http://life.dir.bg/news.php?id=14181426
Ким родила момиче

# 568
Влюбих се в роклята на Rihanna от деня на концерта й в Лондон! Цък Някой да има идея каква марка е/дизайнер?!?

Имам подобна от горе до долу с копчета,черна,по тялото,яка тип попска(нали така се нарича),само че е с малко по-къс ръкав и има и два джоба,по яка е Mr. Green и е на Бг марка Стилна жена Peace но съм я купувала преди няколко години.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт