Чест и уважение / L Onore E Il Rispetto - италиански сериал - тема 2

• 111 520
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте!  Hug Hug Hug

Шатси, ние с теб май сме изгледали почти всичко с Габриел Гарко.  Joy Joy Joy

Това е филмът "Опрощавам те" за който Гарко отначало е отказал, защото е смятал, че публиката
няма да го приеме/да му повярва  (по-точно на героя - "Хайде бе, няма такъв пастор"  Embarassed) ако изиграе тази роля.

# 721
  • София
Така излиза Кали   Laughing

# 722
Ако някой иска да изгледа интервюто с Габриел Гарко (което предложих преди време).
Сега се отваря.

http://www.video.mediaset.it/video/kalispera/intreviste/271359/gabriel-garko.html

Шатси,  newsm10. Не само продукции, но и интервюта.
В това е много готин и определено притеснен. Толкова сниман, сниман, сниман,
а при пряк контакт с публика е притеснителен.
Мое нение.
Какво мислите момичета?

# 723
Абсолютно е така Кали . Peace
Имам чувството че е много фин човек , раним и много различен от това което показва като актьор.
Кали , карабинер ли е искал да стане ? newsm78

# 724
Имам чувството че е много фин човек , раним и много различен от това което показва като актьор.

Пожарникар.

п.п. И после кажее това-онова за тази професия.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 725

Joy Joy Joy така сме ние, раците Peace

Здравейте и от мен!

Най-вече искам да благодаря на Калина newsm51 smile3525 newsm51 за чудесния превод на еп. 1....чудих се бая за какво търсиш някой да те коригира, толкова леко и гладко течаха репликите на български! Peace Peace Peace

Кали, Шаци Hug Hug чудесно е, че Гарко има много филми и сериали, значи ще има какво да гледаме и занапред newsm44

Изгледах еп. 1 на Лице на ангел, хареса ми, психотрилър, Роберто този път е умен, интелигентен, добър човек и комисар, трябваше ми малко време за адаптация, все очаквах и той да кривне от правия път, но не би Heart Eyes
Нали преди да гледаме еп.1 спорехме за русокоска, че снимката била от Честта - еми нищо подобно, тук същата артистка се казва Чинция и отново я убиха зверски.... не му върви на това момиче да остане живо Joy Joy Joy
Интересното на този епизод за мен лично беше, че предугаждах всяко действие преди да се случи, по едно време дори се запитах да не би да съм го гледала някъде? newsm78
Анджела още като отиваше да купи млякото някак знаех, че в магазина ще се случи трагедията и че тя ще застреля годеника си. smile3521
Тая, ревящата съпруга на гл. комисар, дето търчи след толкова години след Роберто /Гарко/ малко ми се видя пресилена Wink историята, добре, влюбена, но той е бил 3 години в Лондон и щом се връща, тя - Глория ли се казваше newsm78, тутакси му се хвърли в краката....аз и това разбирам, но не схванах защо винаги плаче....може пък по-нататък да ми се изясни newsm78
На гл. монахиня определено не й е читава работата, да ви кажа честно, че се чувствах като у дома си сред артистите, те повечето играят и в Честта.....

ПП. След малко се връщам за интервюто на пожарникаря Габриел Heart Eyes

# 726
  • София
Лиа   Hug сега след като изгледах епизода с превод ми се струва, че не от любов търчи по Роберто жената на комисаря.  newsm78

# 727
Това росуляво момиче, наистина не си го спомних. Ами тя за толкова кратко беше в серията.
Относно съпругата на комисаря, нещо не и е читава работата.
За да плаче и да търчи по него, сигурно е направила нещо ужасно...

Дали заради това го няма три години?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 728
  • София
Това росуляво момиче, наистина не си го спомних. Ами тя за толкова кратко беше в серията.
Относно съпругата на комисаря, нещо не и е читава работата.
За да плаче и да търчи по него, сигурно е направила нещо ужасно...

Дали заради това го няма три години?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ами тя каза, че съжалявала. Mr. Green За какво съжалява ще видим.

# 729
Лиа   Hug сега след като изгледах епизода с превод ми се струва, че не от любов търчи по Роберто жената на комисаря.  newsm78

Може, може, би трябвало да има и друга причина, дали пък няма нещо общо със смъртта на жената на Роберто?  Thinking
Виж, това момченце на края, дето счупи прозореца и окървави ръцете си, също ми беше  интересно Heart Eyes И  да попитам, сезонът на Лице на ангел със завършен край ли е или с отворен?

# 730
Кали Hug, това видео с Гарко пак не ще да се отваря, излиза ми
To see this video you have to install Flash or Silverlight Plugin smile3511 Weary

Не ми е писано да го гледам на този етап! newsm45

Чароит Hug, гледа ли "Лице на ангел"?

Скрит текст:
Серджо Аркури ....? newsm78

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 14:01 от lia-martin

# 731
Кали Hug, това видео с Гарко пак не ще да се отваря, излиза ми
To see this video you have to install Flash or Silverlight Plugin smile3511 Weary

Не ми е писано да го гледам на този етап! newsm45

Чароит Hug, гледа ли "Лице на ангел"?

Скрит текст:
Серджо Аркури ....? newsm78

Ами да Simple Smile Simple Smile Simple Smile.Явявам се след десет дни и ... изненада.Гледах първия епизод,но за сега не искам да коментирам.Различен сюжет,различни Г.Гарко и К.Копола.нека да видим какво ще се случи по-нататък.Филма ми харесва,ноооо... не е "Чест и уважение"

# 732
Чароит Hug, и аз май харесвам Честта повече newsm78, но не мога да бъда категорична от един епизод smile3521 Много си права, нека да видим как ще се развие действието, твърде рано ми е за окончателно мнение Thinking

Trieste, Italy

# 733
Чароит Hug, и аз май харесвам Честта повече newsm78, но не мога да бъда категорична от един епизод smile3521 Много си права, нека да видим как ще се развие действието, твърде рано ми е за окончателно мнение Thinking

Trieste, Italy
Ще изгледам филма,мисля че с удоволствие и след това ще имаме време за коментари,докато чакаме други такива филми.Страхотни снимки качваш.Защо не ги събереш в една папка и да ги споделиш с нас : newsm78 Simple Smile Simple Smile

# 734
Е, момичета, но защо ни е втори сериал "Чест и уважение".  newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug разбирам какво имате в предвид - винаги ще си има - по-, най-...)

Харесва ми, че и Гарко търси нещо различно като герой.
Нормално е. Той повече отрицателни роли играе.

Аз гледам да не фаворитизирам сериали, че става страшно - (виждам го в подраздела).

И ако трябва да бъда искрена, "Чест и уважение" можеше да няма трети сезон (мое мнение).
Всичко да приключи във втория.

Лиа, "Лице на ангел" си има край..., но така или иначе, ще има и втори сезон.
Явно рейтингът (като навсякъде) определя, дали един сериал да има и следващи сезони.
Хубаво е, че на Гарко сериалите имат по няколко. Значи публиката го иска (и него и героите му).

Общи условия

Активация на акаунт