Отговори
# 480
Ясно, е имаш тема за размисъл за по-нататък Thinking

Бебка Мартина (дано да не бъркам името) е истинска принцеса, Behind blue eyes - още веднъж поздравления  Hug

# 481
  • София
Бихайнд разкошна е! Много е хубава, как ми се гушка вече и на мен!

Луиза какво става, размърдали се мъничкото?

Намерих си матрак. Ако някой търси същите размери има в матраци Блян.

# 482
Бихайнд  smile3544 Супер е ! Искам и аз красиво бебе !

# 483
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Бихайнд, бебка е страхотна  Heart Eyes

Луиза, как си? Бебето разшава ли се?

Аз пък днес говорих с АГ-то и ми каза, че имам малко кръв в урината. Няма да ви казвам като го чух това как ми се стегна сърцето - звучи страшно. Предписа ми някакви хапчета и другия месец пак ще давам урина. Каза, че хемоглобина и желязото са все още ниски и настоява да ми вливат Б12, което предполага влизане в болница, та сега вече се чудя къде да се скрия. Довечера отново ще говоря с хематоложката, дано има план Б.  Praynig

# 484
На тонове съм. Всичко е ОК, смъкнал се е, наместил се е и не мърда... Но е добре!!! Мерси за подкрепата, мацки Simple Smile)), много сте мили. Сега м карат да с въртя инобръщам , после пак ще пиш!

# 485
  • София
Спотайва се значи. Хубаво,че всичко е наред.

# 486
Момичета, аз като пиех магнезий в 5-6месец и ме хвана разтройството и си пиех само по 1 на ден и доктора като разбра , че пия само по 1 каза, че толкова малка доза няма как да действа. Каза, че за да е ефикасно, трябва да е поне 2 пъти дневно.

Бихайд, малката е прекрасна Simple Smile)
Кате стискам палци да има план Б

# 487
  • varna
Бихайнд, страхотна е бебката  Hug  bouquet

# 488
behind_blue_eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , ама тя е една сладка малка принцеса! Да е жива и здрава, слънчева и засмяна Simple Smile

# 489
  • София
Мартина е  бонбон! Two Hearts

Луиза, казах ти, че всичко ще е ОК, но е хубаво, че си проверила и си спокойна сега, новата лекарка как е?

# 490
Здравейте сладурки  Hug

За да не съм по-назад, а и че съм обещала - опитах да направя албум в снимка.бг . Качих малко снимки от фотосесията ( страхотни са всичките  Simple Smile ) , но не ми излезе. Явно нещо не съм направила като хората . Създадох го в нашия профил, името на албума lili_sf, и е скрит . Друго не съм правила, не съм давала пароли и т.н. . .. Ако случайно съм пльоснала снимките в нечий друг албум ( незнам дали е възможно) , много моля да ме извините  Hug

Бихайнд - страхотна малка кукла, жива и здрава да е и много да ви радва !

Вчера бях на консултация, всичко изглежда наред . Бебката е 3100 гр по ехограф и си нараства.
Днес в Тина Киркова на запис бях ( нещата отново са ок) . Говорих с лекаря, вика ме след седмица,за да замери бебето, и да направи комплексен преглед и едва след това ще може да даде насока по какъв начин да родя. Та това е от мен .. ще си мътя пиленцето спокойно и ще чакам .

Бях намислила да пера кошарата и куп други работи, ама това време спъна всичко .
Вчера бурята ме свари в кабинета на аг-то, изчакахме с Дари да премине и си тръгнахме .

Прегръдки на всички и до скоро Hug

# 491
Днес свърших мнооого полезна работа - излязох да си подновя застраховката на жилището, и се отбих при Ивета, да пия един швепс. Тя ми вика ако искаш изчакай ме 1 час и ще си ходим заедно, мъж ми се обажда през това време и ми обяснява да мина през еди кой си бебешки магазин да разуча какъв матрак да купи, когато сглоби бебешкия креват. Тръгваме ние с щерката, и се оказва 3 магазина по-напред затварят един бебешки магазин, и всичко е на 50% намаление, ама късно съм разбрала, почти всичко е разпродадено, та се вредих само с един комплект за креват от 5 части - възглавница, чаршаф, калъфка, олекотена завивка и обиколник, и едно бебешко одеалце от по-плътните, всичко за 25лв. Оттам все пак отидохме до другият магазин, харесах матрак за 43лв записах си какъв е та таткото да го купи като дойде ред, и ха да си ходим, гледам количката дето съм си заплюла - зелена sprint+ намалена от 445 на 380 лв, хайде оттам капарирах и количката, та остана да измъдря другите 360 и то има време, изобщо мнооого съм доволна, за бебето почти всичко вече е набелязано или капарирано  Grinning
Връщам се да ви чета.

# 492
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Във всеки магазин ли може да се капарират колички? В по-големите дали е възможна такава опция?  Rolling Eyes

# 493
Бихайнд, ама тя е кукличка  Hug

Лили, снимките са чудесни  newsm10 ММ тези дни ми е обещал и на мен да ми направи една фото-сесия и да ме барне после малко и на фотошопа  smile3521

Луиза, ама разбира се че с бебчо всичко е наред- пораснал е и му е станало тесничко  Hug и моя бонбон тази вечер явно е понаедрял, защото лекичко ми е цепнал пъпчето  Rolling Eyes ама мама всичко му прощава  Two Hearts

Мисти, браво на теб   bouquet

Кате, не във всички магазини се съгласяват да капарираш- може би зависи от политиката или човещината на хората  Wink

# 494
Този в който я капарирахме е един от малкото в центъра в който продават колички, но като големина е средна хубост, бях виждала отвреме на време по една бележка - запазена, та номера явно минава. Но за по-големите магазини не знам дали може. Аз май няма да имам повече снимки, защото ни се развали фотоапарата, то не че имам много де, само ме е яд, че като се роди бебето, няма да имам апарат да го снимам, но по-натам ще си вземем нов, засега това ще почака.
Видях, че Луиза се е шашнала, да ви кажа един номер, дето ми го казаха, за да се размърда бебето - изпийте една чаша ледена вода, до 15 минути бебето се размърдвало. Моята поспалана, от 2-3 дни си я усещам вече почти постоянно, че преди спеше по цял ден, добре че хълцаше да знам, че е наред всичко.
Агнес много голямо бебе, браво на теб! Парите за изследвания - нали работех при докторки, направленията и парите за изследвания се отпускат веднъж на тримесечие, така че съвсем нормално вече няма, но ако има как да изчакаш до началото на юли, тогава започва новото тримесечие и би трябвало да има пари.
Джина учудвате ме всеки ден, то градушки, то бури, аз май наистина съм знаела къде да избера да живея  Laughing изобщо не е валяло, а днес нещо се смрачи, но се съмнявам, че ще завали.
Мартина честито, ей на това му се вика подарък, аз на моя обещах за 10 годишнината бебе за подарък /18 юли/ дано да стане номера, че да не се забави подаръка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт