Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва след раждането - семейството се събира ли у дома или остават в болницата?
Как да се справя с новия приятел на майка ми, който ме притеснява?
Какво представляват лохиите и колко дълго продължават след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва след раждането - семейството се събира ли у дома или остават в болницата?
-
Как да се справя с новия приятел на майка ми, който ме притеснява?
Ситуацията с новия партньор на майка ви изглежда трудна. Важно е да запазите спокойствие и да се опитате да проведете открит разговор с майка си, изразявайки загриженността си за нея и за себе си. Може да потърсите подкрепа от други близки хора или професионалисти, които да ви помогнат да се справите с тази ситуация.
-
Какво представляват лохиите и колко дълго продължават след раждането?
Льохиите са остатъци от кръв и тъкан от маточната обвивка, които се освобождават след раждането. Те обикновено започват като яркочервени и постепенно избледняват до по-светли цветове и намаляват по количество. Обикновено продължават 6 седмици след раждането, въпреки че продължителността може да варира при отделните жени.
-
Какво е следродилният цикъл и кога може да се очаква възстановяването му?
-
Как мога да преодолея страховете си преди раждането?
(чухме се по телефона) Няма как да кажа и фамилията (че чуждо инфо), но в съчетание звучи ааадски готино!
Роската ако поиска, ще каже.

при лекаря, който отрече кистата. Даже тук се дивяхме, к'ви са тия доктори една киста да не различат. Та..., накрая все пак се оказва, че киста е имало и явно е растяла. Важното е, че всичко приключи успешно и щастливо, ама..... Не знам, подгони ме параноята, какво ли не са ми видяли, за кое са били прави, за кое не...
А си мечтаех направо да крадна нечия фотосесийка, за да блесна над останалите жалки фейк акаунти...
Но ако закъсаш, ще ти отливаме

отпадна ми още един проблем - кои пелени да купим, просто ми разреши една от най-големите дилеми
Само че моите си смениха местата по едно време. Нали едното е с разширени легенчета, та по това разбрахме, че са се менкали. В началото бяха едното горе, другото отдолу, после застанаха от двете страни на пъпа с допрени глави, а сега едната е с главата на долу и леко вляво, а другата е наопаки, с глава в ребрата ми. Но си имат имена и аз така си ги наричам вътрено, като си мисля за тях. Иначе на глас им викам обикновено с кодови имена: "Ей" и "Айде-по-леко-де". Ама моите са разнояйчни все пак и имат много различни муцуняци. В началото, когато още не знаехме пола, се казваха Б1 и Б2, после станаха Р2 и Д2 (от Междузвездни войни). Моята майка през цялата бременност е мислела, че съм момче и съм щяла да се казвам Стефан. Въобще не са мислили за момичешки имена. И като съм се пръкнало женско, тя само ме погледнала в очите и веднага решила как ще ме кръсти. Така че го има и този вариант, дет се вика, детето си се ражда с името
Мале Мисти вярно, как го отрязах аз човека!