Отговори
# 630
  • София
На Росито дъщеричката е Далия, да!  smile3521 (чухме се по телефона) Няма как да кажа и фамилията (че чуждо инфо), но в съчетание звучи ааадски готино!  Heart Eyes Роската ако поиска, ще каже.

Тя Роската беше писала, че ще бъде Далия Войнова, тъй че не е тайна Peace
Честито Роси! Бдете живи и здрави, всичко най-хубаво!  bouquet
Сандалка, за саксийката с босилек, семена ли трябва да купя или калемче?
Катенце, аз снощи четох фейк мамата на тризнаците. То направо абсурдно. В най-лошият случай, това са разни уона би хора, които не е изключено да преживяват и психически разстройства.
Искам да напусна апартамента/ строителната площадка Cry

# 631
Елица,пиши и ти като имаш време ,слушат ми се много разкази за раждането  Grinning
Но не и такива ,като на мамата ат августинската тема,това е извратено  Twisted Evil
Иве,аз съм в болничен ,но ходя да поработвам.Имаме магазин за дрехи втора употреба и от 17 до 19 часа съм там.Понякога се натоварвам повечко ,но гледам да внимавам.Преценявам си силите засега.А трябвало повече да се пазя ,че нали съм с предна плацента и било опасно.НИкой друг ли няма кат мен  Sad
Далия Войнова ми е много благозвучно Hug
Аз се зачудих за Росито с тази киста...не са лли я виждали по време на бременността newsm78
Не разбрах дали лекарите са знаели за нея newsm78 newsm78

# 632
Данче, и аз днес мисля за кистата на Росито, ама не пиша, че да не създавам напрежение, знам ли... Ако не бъркам (задължително с уговорката ако не бъркам) още в началото на бременността ѝ някакъв доктор беше видял кистата. После тя ходи при друг и той каза, че това било жълтото тяло ( не съм много наясно, от него се хранел ембриона). По едно време се каза, че категорично няма никаква киста. Тя остана, струва ми се  Thinking  при лекаря, който отрече кистата. Даже тук се дивяхме, к'ви са тия доктори една киста да не различат. Та..., накрая все пак се оказва, че киста е имало и явно е растяла. Важното е, че всичко приключи успешно и щастливо, ама..... Не знам, подгони ме параноята, какво ли не са ми видяли, за кое са били прави, за кое не...  Sad  Ох, блазе ви на родилите, все пак един огромен дерт отмина!

# 633
  • София
.... Та, ако има и сред нас такива мами-фантоми, да си вземат поука и поне като лъжат да не пускат снимки, че току виж се издали...
Ееее, Катенце, ти ми скофти деня  Sad Хич никакви снимки ли не мога да кача? Поне една, дай поне едничка да ви кача, маалко да ви разядосам  Praynig А си мечтаех направо да крадна нечия фотосесийка, за да блесна над останалите жалки фейк акаунти...

Ако сериозно, според мен фейковете са се изплашили от нашата тема (юлки) Че ние толкоз пъти си показахме рогата  Mr. Green Изгонили сме ги, така мисля, та ние сме лютки  hahaha

Джина, брей, страхотна памет имаш  Peace Да не родиш някой вундеркинд...
Аз от семенца засявам, доста бързо излизат. Но, предполагам, че може и коренче някъде да си вземеш.

Сиренце, епидуралната не се бие в гръбнака  Peace Епидуралът е пространство между прешлените, в никакъв случай не се засяга кост или гръбнак (аз затова й се кефя) Ето: http://en.wikipedia.org/wiki/Epidural_space Това, което може да се получи като кофти ефект (от поставянето на катетъра) - но само в случай, че анестезиологът е калпав и няма практика! - е да се засегне нерв, който да боли известно време след това, до няколко месеца. Ала за парализа (каквито рискове винаги носи спиналната - в гръбнака - упойка) не може да става дума. Разучи, ако искаш. Особено в чужбина специалистите са доста отракани и имат дълга рутина в процедурата.

Пина, Рени, у нас се влива лидокаин в епидуралката. За да не те обезболи, има само 2 варианта: 1. Някой си пробутал остарял, изветрял лидокаин (което е престъпно!) и 2. Да си от тези хора, които не ги лови лидокаинът. Но това лесно се проверява, ако си ходил на зъболекар и са ти слагали упойка на зъб.

Хера, абе аз се подведох от стадния инстинкт с този Судокрем  Laughing Иначе, аз съм ползвала все Бочко. И не съм слагала никога крем или пудри в памперса, ако не е имало изригващ проблем. С други думи - живот има и без Судокрем, предполагам Wink Но ако закъсаш, ще ти отливаме  Peace

Луиза, да се разписваш вече, къде миткаш с този крак!
Терп?

Данче, абе и аз съм с предна  Thinking Ама какво му е опасното, аз не съм чувала? (Док каза, че нищо необичайно...) Че и аз си мъкна, ровя, тичам, скачам... нищо ми няма.

# 634
Имената на децата ми са по - дребничкия Кимон и по-едричкия Ясон. С фамилия Гавриелидис. Благодаря още веднъж за добрите думи и стискайте, колкото може повече, да се родят доносени бебешоци Hug. Очакваме след около 2 седмици и нашите да стигнат 2 кг и да си ги вземем( тук в Кипър толкова се изисква ) . О тносно упойката- секциото ми го направиха със спинална упойка, нямам проблеми, днес вече се движа, първите 24 часа са трудни. Относно млякото- нямам още, но лекарят каза, че е на психическа основа, че децата не са при мен, те са в специализирана болница- успях да ги видя само 1 минута и цял ден гледам снимки, които им прави баща им, като ходи на свиждане.

# 635
  • Бургас
да и аз си мислех за кистата, Роси каза че е била доста голяма, направо не мога да повярвам къде се е завряло това чудо като Росито до последно беше с малко коремче и как докторите не са я видяли....

# 636
  • София
И аз го мисля това с кистата на Роси. Как може да не са я видели?

Някой днес беше писал за мъж който разпитвал за клизми. На мен преди около месец ми писа на лични някакъв с ник "ivan799". Първоначално се учудих какъв е и го питах дали се познаваме, даже си помислих да не би да е на някоя от нас мъж и нещо да се е случило, та се притесних. Обаче човека си каза, че искал да се запознаем. Отрязах го естествено и от тогава не е писал. Но ето, че има всякакви. Да търси запознанство тук и то с бременна.

Искам да напусна апартамента/ строителната площадка Cry

Пали колата и идвай в нас.  Hug

Близначето да се появи, че ще теглим уши!

# 637
Честита рожба на Роси  Hug Нека малката и принцеса да расте жива и здрава   bouquet а мама бързо да се възстановява след секциото.

Гледам Судокрема обсъждате, та да си тикна и аз дупето   Mr. Green в разговора. Аз съм очарована от този крем. Нито Бочко, нито Здраве помагаха на подсеченото дупе на мойто дзвер. Само Судото помагаше. Сега пак ще си взема, но няма да бързам, че при нас от родилното дават комплект с мостри подарък и там има една уж символична опаковка от крема, но определено доста време отива. За пореден път се убедих, че мострите са по - хубави от истинката опаковка от магазина (освен това са и безплатни).

Мокри кърпи бих препоръчала на Хъджис белите. Много ги хвалят и аз мисля да купя за новороденото дупе такива, понеже са и сензитив. Иначе си ползвам едни на Бейби Лов с капаче, които също много харесвам, а и цената е просто идеална.

# 638
  • София
Аз също се чудих на кистата, важното е, че всичко е наред!

А сега се замислих, мамите на близнаци от един пол, как решавате като се родят децата кое точно ще се казва еди как си, сигурно сте измислили 2 имена преди раждането, ама като се родят вече как знаете, точно ти малко сладко човече си Кимон, а ти малко по-голямо сладко човече си Ясон, много любопитно ми стана?

# 639
Момичета, а някой беше споменал някакви лепенки дето може да се лепят на количката против комари. Такива може ли да се залепят примерно на прозореца  за да може да е отворен и да не влизат комарите?
При нас проблема е, че тия нашите комари не ги е страх от райда и си влизат, а прозорците са ни покривни и един комарник струва майка си и баща си, та се чудя дали ако залепя нещо такова на прозореца дали ще подейства. Босилек ще видя кога ще мога да си купя да си сложа в саксийки на 2-3 места близо до прозорците, пък дано избягат тези гадини.

# 640
  • София
Честити бебоци на Татяна и на Роси да са ви живи и здрави   bouquet
Аз все още съм 2 в1 но не се знае още до кога. Имам доста болезнени контракции по цял ден трябва да лежа за да задържим бебенцето поне още 10 дена, и пия по една шепа лекарства вече
За крема против подсичане съм взела на себамед - бях много доволна от него предишният път
Shushi  прочетох че ще раждаш във Вита , ти при коя лекарка си , аз също ще раждам там

# 641
  • София
Стига ги мислихте кистите деее!
При Роси е късмет, че е била секцио, та като са я отворили, направо са извадили всичкото.
Но по Каса след раждането се падат още 2 гинекологични прегледа, касаещи бременността - единият ок. 3-4 дни след болницата, а другият - месец-40 дни след раждане. Ще отидете на хубава апаратура, за да се види всичко, няма да се косите сега  Naughty
Мислете сега за прах за пране, тапети, памперси и комплекти  Hug

Ангелската, ами аз си го представям така: нали едното близне стои отляво, а другото - отдясно. И няма как да си сменят местата май  Thinking Та, сигурно си ги наричат отрано кой кой е (а не примерно - ти, Ляво Бебе, а ти - Дясното  Mr. Green ) Говорят им по име... А при изваждането доки ги обявява: Първият изваден е левият близнак, мерят го, гъделичкат го... та така... си го представям аз...

Глупи, аз съм с лепенките  Peace За прозорците - едва ли чак такъв ефект да имат. Но аз лепя по леглата - в частта около главата. Помага  Peace

# 642
Иве ти поне си ми взела думите от акъла, че ме е срам да питам, и аз съм любопитна как решават кое как да кръстят?
Джина за босилека, моя мъж го яде в салатата, та миналата седмица беше минал през пазара, една бабка му дала направо с корените, и си го насади, хванал се е така че това му е номера.
Ние миналата година сложихме съвсем обикновени комарници, на стая по един, цената им е от порядъка на 30 лв парчето и нямаме грижи с никакви гадини.
Весе тоя Иван сигурно е чел, че нашите мъже не ни "уважават" редовно, и решил да си предложи услугите, а ти да го отрежеш така  Mr. Green
shushi_13  newsm51 отпадна ми още един проблем - кои пелени да купим, просто ми разреши една от най-големите дилеми  Grinning

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 17:39 от mysterious

# 643
  • София
Сандалче, почти позна! Simple Smile Само че моите си смениха местата по едно време. Нали едното е с разширени легенчета, та по това разбрахме, че са се менкали. В началото бяха едното горе, другото отдолу, после застанаха от двете страни на пъпа с допрени глави, а сега едната е с главата на долу и леко вляво, а другата е наопаки, с глава в ребрата ми. Но си имат имена и аз така си ги наричам вътрено, като си мисля за тях. Иначе на глас им викам обикновено с кодови имена: "Ей" и "Айде-по-леко-де".  Ама моите са разнояйчни все пак и имат много различни муцуняци. В началото, когато още не знаехме пола, се казваха Б1 и Б2, после станаха Р2 и Д2 (от Междузвездни войни). Моята майка през цялата бременност е мислела, че съм момче и съм щяла да се казвам Стефан. Въобще не са мислили за момичешки имена. И като съм се пръкнало женско, тя само ме погледнала в очите и веднага решила как ще ме кръсти. Така че го има и този вариант, дет се вика, детето си се ражда с името Simple Smile

# 644
  • София

Весе тоя Иван сигурно е чел, че нашите мъже не ни "уважават" редовно, и решил да си предложи услугите, а ти да го отрежеш така  Mr. Green

Joy Мале Мисти вярно, как го отрязах аз човека!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт