Отговори
# 525
Татяна честити бебчета  Hug Да са ти живи и здрави и бързо да наддават   bouquet

# 526
Честито Татяна!!Да са ти живи и здрави малките юнаци!!

Момичета,как изтичат водите?На малка струя или на голяма.Както си лежах сега пред тв-то,изправих се и бях мокра.Може и да течение някакво,което напоследък доста се е увеличило,но все пак... newsm78

# 527
  • София
Малеей, Луиза, вярно трилър, както казваш  #Crazy Ама и това с трейлъра страшно ме изкефи - толкова да си права, а и метафората е веднъж!  Peace Стискам палци поне още седмичка да се задържите заедно с бебо - та и тати да се върне, да е до вас!  Hug

Джине, Иве, аз се замислих за вашият... космаляк проблемен... Възможно ли е при Ива да е минало така бързо заради морето?  Thinking Ако не от солената вода, то и във въздуха си има соли, йодни изпарения... Защо не опиташ да го намажеш със силен разтвор с морска сол, Джине? Едва ли ще навреди, но наистина морската вода влияе доста благотворно на възпаленийца...

Виви, ами то навсякъде условията са добри вече  Thinking Освен в МД. Аз не се хващам толкова на нови плочки, колкото ми е важно в момента да няма в заведението някой стафилокок / стрептокок. Хич не държа и на някой док, в смисъл, избор на екип не ме вълнува, още повече, смятам за безсмислено да плащам при положение, че хората не желаят да си нарушават рутината (още на отворените врати ми казаха, че тези неща не са практика при тях). Аз искам едно - епидуралка. На други места може да се ползва само тя  Crossing Arms
А за компанията...  Laughing Майтапим се ние тук, но истината е, че каква вяла мрънкаща компания ще бъдем като родим  Laughing Компании тепърва ще си правим - офроуди с количките  Mr. Green

Кате, Ники, моите деца нали са породени - с 1 г. и 1 месец разлика. Та, тази стойка за количка съм я пробвала  Mr. Green Нарича се (в моя случай) 'ръчичката на каката'. Лесно е и удивително сигурно: внушава се на каката, че тя ще кара количката, защото е най-силното момиче на света и се дресира ръчичката й винаги да е здраво стиснала отстрани на дръжката на количката  Laughing Много бързо става и преодолява и тротоари, защото се поддържа за дръжката, ако се спъне. Рядко се чува и мрънкане от умора, защото самочувствието е значително! Когато се измори и закиселее, качвала съм я да седне върху дръжката на количката - с лице към мен, полугушната  Peace

Ники, ех, оплаквания... тук всички за всичко знаят, бас ловя, че администрацията на болниците е страшно наясно кое кой и що, пък и как... Пък и наистина, що-годе качествените доктори тук осезаемо залипсваха... такива трътки като на Дани - с лопата да ги ринеш Sad Именно затова няма да му петня кариерата на този док - от работата му дефекти не се чуват, все пак всички търсим сигурност.

Терп, Иве, все забравям да ви благодаря за подробното инфо относно контернейчетата  Hug Много полезно ми беше!

Скреч пък сега къде зачезна?  Thinking

Мъхчето ведна-ги-чески да влиза и да докладва, че са 3 в 1 с мъхлите  Naughty

# 528
 newsm44 newsm44 Още една мама  newsm44 newsm44

# 529
  • Варна
gift, кротувай и се наблюдавай. При всяка е различно. При мен беше бавно, не наведнъж. И аз изведнъж се оказах с мокри гащи, не беше наводнение, а нямаше начин да съм се напишкала. При други плисва всичко изведнъж. Сложи си някаква превръзка и гледай дали ще повтори. Ако видиш, че мокренето продължава, ясна е работата!

# 530
  • София
Гифтче, може и течение да е  Peace (При мен става... сравнително редовно)
Обикновено водите са много, като напикана си, не като подпишнала. А ако е изтекло малко количество от тях, страшно няма. Закъм болницата си, само ако са обилни, и ти си мокра, подгизнала, засрамена  Laughing

# 531
Татяна - честитоо! Прекрасна новина, да са ти живи и здрави бебчетата   bouquet
Ехаа, имаме си бебевалеж Simple Smile
Луиза - стискам палци да е всичко наред и да издържиш до края. Хубаво, че отиде на лекар Simple Smile Сега най-малкото си по-спокойна, че са те гледали.

# 532
Честито за бебешоците да са ти живи и здрави  Grinning Grinning Grinning

Глупи  аз пия магнезия от 2 месеца по 3 на ден и след 15 дена трябва да го спра, защото влизам в 9-ти месец, но да ти кажа корема ми доста омекна в началото беше като камък.

# 533
Татяна, честити бебчета !!! Да са ти живи и здрави и скорошно възстановяване на теб !!!   bouquet

П.С. Ще сменяме заглавието ,а?  Mr. Green Няма отърване от бебевалежа и туйто  Sunglasses

# 534
Момичета, в темата на августинките една мама е излъгала, че   е родила тризнаци нормално и се е разразил скандал.Публикувала е стара снимка ,добре че са успели да я разконспирират навреме!

# 535
Татяна , честито !!! Да са ти живи и здрави двамата юнака и само радости да ти носят   bouquet

# 536
  • Varna, München
Честито на мама татяна1975!! 💐😍😊да наддават бързо малките мъже и скоро да се гушкате вкъщи!!! Бързичко да се възстановиш!!

Охх, като чета за тези лекари в България 😠😱 иде ми да ги разстрелям!!! То в Африка няма такави дебелокожи, ненаядени изверги наречени за по кратко лекари!!! За болниците във Варна просто без коментар Sad нямат ли срам, нямат ли поне малко морал- клетва са дали да помагат, а не банкери да бъдат!!!  Twisted Evil #2gunfire Много мъчно ми става Sad Тук родилка и бебе се гледат като нещо сеещено- живот даряваш. Има малко по строснати детски сестри, ама и те с любов се грижат .... В болницата където ще родя са понякога една или две на смяна и отговарят за 20 деца и родилки, и въпреки това с усмивка на лице...

Мн им позволихме- разбира се че всеки иска сигурност, но имате ли вяра на човек, който ви намеква че ако не платите, не се знае какво ще стане- ? Съжалявам мн за негативния пост, но всеки оът като прочета таково отношение към майка, дете и родилка, се разплаквам- накъде отива този свят...

Не съм лекар, но някои в БГ [специалисти се наричат] живеят в Средновековието- да ви чоплят за разкритие и по това да решат кога и как ще родиш  newsm78 ? Или премахването на нощно хранене на кърмаче на 10 дена!?! За съжаление мн ви стресирват без причина.

Така излях си душата  Crazy моля не ми се дърдете, мн исках да споделя...

Честити покипки на Мисти Simple Smile

Аз съм още наникъде- нормално ли е да не ме е хванало все още гнезденето- сякаш няма да раждам, тска се чуествам Sad Утре трябва да дойде количката , дано малко ми пооправи настроението Simple Smile

Лека и спокойна ( между 3 и 5 съм ококорена, това ме влъдява, днес разбрахе било подготвка на организмът за нощното кърмене и ставане 😳)

# 537
  • Варна
Добре де, само едно не ми е ясно. Какво целят тези хора с лъжите си за фалшиви раждания  newsm78 ? Май съм много наивна, ама наистина не разбирам.

# 538
  • София
Честито, Татянче!!! Да са ти живи и здрави мъжленцата! Да наддадат бързо, а на теб леко възстановяване! С нетърпение чакам да разкажеш с подробности! Прегръдки!!!  Hug

Сандалчееее, потвърждавам, че ще браним честта на близнаците до последно! Моите са под ключ. Hug

# 539
  • София
Добре де, само едно не ми е ясно. Какво целят тези хора с лъжите си за фалшиви раждания  newsm78 ? Май съм много наивна, ама наистина не разбирам.

Внимание  Money
Отивам да им чета за клюката Wink

Мъхче, само така  Peace Вие сте на Еньовден, не се бутайте в тълпата  Hug
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт