ИСТАНБУЛ 23 #occupygezi #direngeziparki

• 43 851
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Именно  Grinning Интерактивни ставаме

Eто как работят маркерите:
https://twitter.com/search/realtime?q=%20%23occupygezi%20&src=typd
https://twitter.com/search/realtime?q=%23direngeziparki%20&src=typd

Има най-различни снимки, ето преди 19 секунди какво е пуснато:
https://pbs.twimg.com/media/BMQCArbCYAAdwAH.jpg:large
 Mr. Green

По тези маркери може да се проследи коя е най-горещата тема. Ако сте гледали червения килим на Оскарите, там много държат на туитванията и според маркерите водят класацията кои са най-коментирани  Grinning

# 61
  • София
Не съм изчела старата тема, но да се запиша да ви следя, че чакаме Истанбул през август.  bouquet

# 62
  • Бургас / UK
Шебече, Hug прекрасна тема,както винаги в крак със случващото се.Благодарим  newsm20
Дано в следващата вече да пишем за победата  Praynig
Ееее как се кефих,че ще бъда на шопинг феста в Истанбул...
Хелънче, дай фейса насам,аз ще те подкрепям,няма да си сама  Hug
Редемче, пак не успях да гледам моя красавец(мноооого съм работна да знайте  Mr. Green),но бях сигурна,че ще накаже тази гад.Противен ми е още от първия ден,в който го видях...
Споделям ви и един сладур,участващ в протестите(така поне пише),но може и колаж да е,ама пак е сладък  Heart Eyes

# 63
  • Varna
Към мацураните които ще посещават Истанбул или Турция въобще, със собствен автомобил....
Тези от вас, които имат стари карти за плащане на магистрали, нека ги носят със себе си, и като стигнат до станциите където преди се зареждаха да ги представят, ако в тях имат още неизползвани парички.  Не се губят тези пари. Ние имахме повече от 30 лири от предишно ходене и ни ги прехвърлиха към новите носители.
Трябваше веднага да ви го напиша като се прибрахме преди три дена, ама още все едно не съм се прибрала от Турция. .... Laughing Така съм се отнесла, че все едно още съм там.

# 64
  • Бургас
Делта може ли да кажеш откъде се взимат тези носители, откъде се зареждат.Срам, не срам ние така и не взехме карти или там каквото е защото не разбрахме от къде.

# 65
  • България, София
Момичета, не мога да ви догоня  Mr. Green Вчера не ми остана време изобщо, че се стягаме за гръцко море  Laughing
Шебече, наблизо ще сме ти  Hug Утре рано сабахлян потегляме  Simple Smile

Хелънче, имаш още време до август, още нищо не е окончателно. Вярвам, че нещата ще се наредят по най - добрия за теб начин  Hug Между другото лирата е паднала. Вчера в Тавекс в Pradise МОЛ курс продава беше 0, 80 лв. Сега е време да се купува, пък все ще дойде време да ги харчим в Станбула  Hug

Редемче, супер за твоя любимец  newsm44 newsm44 newsm44

# 66
 Малко помощ моля Simple Smile
 Все още се опитвам да се ориентирам , и с ваша помощ се надявам да спестя време.

Да ме ориентирате ако е възможно, къде в Лалели мога да закупя Истанбулкарт.

# 67
Малко помощ моля Simple Smile
 Все още се опитвам да се ориентирам , и с ваша помощ се надявам да спестя време.

Да ме ориентирате ако е възможно, къде в Лалели мога да закупя Истанбулкарт.

На самата спирка на трамвая Аксарай. Има едно павилионче.

# 68

На самата спирка на трамвая Аксарай. Има едно павилионче.

Благодаря много !!!

Пътувам за сега поне на 20.06 и сигурно ще задавам още въпроси, за Вас влюбените в Истанбул може и да са смешни но ще ме извините все още съм много незнаеща  Simple Smile

# 69
  • Бургас / UK
Делта може ли да кажеш откъде се взимат тези носители, откъде се зареждат.Срам, не срам ние така и не взехме карти или там каквото е защото не разбрахме от къде.
Не съм Делта,но мога да помогна  Mr. Green
Когато стигнете до бариерите(ако идвате от Лозенград),отбивате някъде и в ляво има една бяла постройка,ще я видите,там няма друга.От там се купуват стикерите.Залепят се малко под огледалото на предното стъкло и като минавате през гишетата,директно,устройството ви засича,а на един екран ви изписва сумата колко ви остава.Внимавайте,че понякога ставали шмекерии и не зареждали картите.Трябва отгоре светофара да ви светне зелено,ако светнело жълто значи не била заредена(така ни предупреди един от турските митничари,за това предупреждавам и аз).Ако има такъв момент с жълтата светлина,спирате и се връщате да се разправяте  #2gunfire

# 70
  • София
а на един екран ви изписва сумата колко ви остава.

Ще се радвам ако вече е така, защото е добре да се знае оставащата сума. За съжаление на нас ни изписваше само таксата, която взимат в момента, т.е. 5-6 лири. Така и не се разбира дали в картата е била заредена сумата от 45 лири (колкото би трябвало да е при взети 50 лири) или примерно 12, колкото да отидеш и да се върнеш и да ти светне зеления светофар.  Wink Такова нещо като касов бон нЕма.  Wink А дори за Истанбулкарт дават при зареждане.

# 71
  • Бургас / UK
а на един екран ви изписва сумата колко ви остава.

Ще се радвам ако вече е така, защото е добре да се знае оставащата сума. За съжаление на нас ни изписваше само таксата, която взимат в момента, т.е. 5-6 лири. Така и не се разбира дали в картата е била заредена сумата от 45 лири (колкото би трябвало да е при взети 50 лири) или примерно 12, колкото да отидеш и да се върнеш и да ти светне зеления светофар.  Wink Такова нещо като касов бон нЕма.  Wink А дори за Истанбулкарт дават при зареждане.
Изписва,Танче  Simple SmileНие,нали купихме тази карта чак на връщане и трябваше уж да ни вземе и за отиване,но на таблото пишеше 40 и нещо (не се сещам колко точно Mr. Green) та от там видях,че е оставащата сума и само за едната посока.
Тази статия ми хареса,а особено това: Или както обобщава журналистът Йозгюр Екши, Ердоган успя да създаде протестиращи от фенове на Victoria’s Secret и накара хора, за които допреди няколко дни най-важното нещо в живота им е било Gucci, да купуват от аптеките хирургични маски, с които да се предпазват от газовите облаци.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2013/06/07/2077 … /?sp=0#storystart

# 72
  • София
Супер! Следващият път ако ни пуснат с 20 годишната кола  Laughing ще си видим остатъка.  Laughing

А да не би е да е имало някое намаление като сте били? На нас ни се е случвало да улучим и напълно безплатни магистрали при празници. Иначе при 5,80 на посока, няма как да е над 40 лири, защото бяха казали, че пластмасата е 5 лири.  Wink

Това е таблото, което виждахме.  Laughing

# 73
  • Бургас / UK
Танче, да ти кажа честно не знам newsm78,но ми е останало това 40 и нещо.А монитора,за който говоря е точно като минете бариерата от страната на шофьора май беше,едно малко от типа на тези,които са в градския транспорт.Може би за това не си го видяла,а може и скоро да са ги поставили,аз случайно го съзрях понеже се движихме бавно  Mr. GreenАз пък това голямото табло не съм забелязала  Crazy

# 74
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Вели, времето е динамично. Грее слънце, дойдат облаци, после пак слънце, после завали за малко...Но като цяло е топличко - над 25 градуса е, вчера беше 30. В момента напича и има бели пухкави облачета  Grinning В четвъртък го дават да превали за кратко, но ще е около 28 градуса  Grinning така че, няма да се притесняваш  Hug Весело изкарване и стискам палци всичко да е както трябва  Praynig

Цвети, Истанбулкарт от тук:
http://harita.yandex.com.tr/-/CVVSRF45
Завърти се на ляво и ще видиш трамвайната линия  Peace

Чефи, сядам да чета статията дето си дала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт