Отговори
# 30
Аз не знам на колко години съм , но знам , че не бих нахлузила фереджето. Като ви гледам вас господа май , май сте готови за феса. Ти , ако не си знаеш какъв си по народност и нямаш чувство за принадлежност към групата си аз имам.Та кои сме ние и кои са те аз , знам , ти ако не знаеш. И не съм длъжна да си нагаждам учебната програма според малцинствата ясно ли е ? Ако искаш и турски пусни да ти учи детето....  Sick
ooooh!

Откъде тръгна темата, къде стигна.

За авторката - съдържанието на учебник по музика ЗП за шести клас. Мисля, че фолклорът никак не е пренебрегнат.
Скрит текст:

Съдържанията на останалите учебници няма да цитирам тук. Който иска, може да влезе на страницата на МОН и да види какво учат децата през годините преди да прави предложения нещо, което вече се изучава да бъде включено в учебната програма.

# 31
Дидева, имаш егати търпението Simple Smile

# 32
Ми, писна ми всеки чел-недочел да коментира неща, с които не е запознат отблизо.
Авторката да предложи в седмокласната тема идеята си, да видим каква ще е реакцията там.
Може и в темите на малките класове.  Peace
Току-що в една друга ми напомниха да попитам нещо.
Аз не знам на колко години съм...
Сериозно ли?

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 22:03 от Анонимен

# 33
Едно предаване тъкмо ме подсети, че внукът на Симеон Сакскобургготски се казва Симеон-Хасан, за ужас на псевдопатриотите.  Mr. Green

# 34
Едно предаване тъкмо ме подсети, че внукът на Симеон Сакскобургготски се казва Симеон-Хасан, за ужас на псевдопатриотите.  Mr. Green

Нали знаеш защо е кръстен така?
Знаеш, знам.

# 35

Нали знаеш защо е кръстен така?
Знаеш, знам.

Няма значение защо, ужасът си е ужас, а ако се знае ще е още по-голям.  Mr. Green

# 36
Първосигнално -да.

# 37
Традициите са нещо като обичта, възпитават се в семейството и освен обичта и те са яка спойка. Все едно в училище да те учат да обичаш. Може, ама няма да е съвсем истинско. Може да са допълнение и както стана ясно, това е заложено в програмата.

# 38
Май вече никакви искания не са в състояние да ме изненадат, но пък знае ли човек...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=722859

# 39
Струва ли ми се, че има хора, които си прехвърлят задълженията и отговорностите на МОН, в частност училища и детски градини, или?

# 40
  • Ямбол
Струва ли ми се, че има хора, които си прехвърлят задълженията и отговорностите на МОН, в частност училища и детски градини, или?
Не ти се струва, но не училищата и градините, а родителите. Всеки може да си учи детето на народни танци, на религии, на традиции, на обичаи, на диалекти и още на каквото си иска. Защо обаче все се намират такива, които да направят бизнес от това и се опитват да си прокарат тънките идеи точно в училището.

# 41
Не ти се струва, но не училищата и градините, а родителите. Всеки може да си учи детето на народни танци, на религии, на традиции, на обичаи, на диалекти и още на каквото си иска. Защо обаче все се намират такива, които да направят бизнес от това и се опитват да си прокарат тънките идеи точно в училището.

Тъй де, родителите си прехвърлят отговорностите към училищата и градините и после се надигат, че децата им не са запознати с едно или друго.

# 42
Тъй де, родителите си прехвърлят отговорностите към училищата и градините и после се надигат, че децата им не са запознати с едно или друго.

Нямам точно такива наблюдения, по-скоро е това, за което говори Лиляна.

Общи условия

Активация на акаунт