Нашите кухни - тема 49

• 113 340
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София
soho doll, не съм ходила още в Икея, разгледах каталога им и ми се видяха много скъпи отделните модули.За моите нужди щеше да ми излезе по-скъпо от поръчаната.Там може да отида за дребни нещица.

# 361
soho doll ....моята кухня не е на усвоена тераса.Предполагам си я видяла преди 2-3 страници.Общо е около 5.3 м ,което никак не е малко.С механизми на блум и хубави не евтини вратички е.За изпълнението и монтажа няма какво да коментирам.Просто без забележка /а в днешно време това се среща все по-рядко/.Цената й е под споменатата от теб.

Коментарът ти по отношение на малките кухни беше малко остър  Rolling Eyes

# 362
  • София
Ох, явно никой не обръща внимание, че говоря за себе си, моето виждане, моят джоб, моите разбирания...Защо всеки трябва сега да се оправдава, че изказвам собствено мнение. Измести се смисъла на темата, така че спирам.
Ако има обидени, простете...хормони

# 363
  • В градината...
Не, защо. Аз влизам в ИКЕА като в музей да крада идеи  Thinking

# 364
Гледала съм предаване за това как се правят мебелите на Икеа. Всичко е измислено от съответните дизйнери, искам да кажа, че се влага мисъл и технически знания. Всичко се тества преди да започне да се произвежда, например гледах за диваните-по хиляди пъти се имитира сядане на средно тежък човек, за да се тества до колко ще се слегне пълнежа, или колко ще издържи дамаската.
Не казвам, че някой майстор няма да справи отлично с направата на дадена мебел, но все пак заводи с дългогодишен опит и утвърдено име могат да гарантират за качество.

# 365
  • София
Днес - монтаж на кухнята, 6 часа от 3-ма човека!

Все още на етап ин-прогрес, предстоящи за монтиране една дузина ключове и контакти /чакам ел.техника след няколко дни/, инзвънземния ми смесител, наместване на бялата техника и свързване на новата ел. печка, и .....
понеже знам с какво удоволствие аз разглеждах вашите снимки от работен етап, пускам линк към фото стрийма ми във фликър.

http://www.flickr.com/photos/91043493@N05/

Много съм доволна от избора на цветовете, създава ми настроение и внася свежест!

Обещавам на финала да покажа още снимки!

Ох, нямам търпение да си сготвя нещо вече лично аз .......

# 366
  • София
 alpha_beta, страхотна е, много ми харесва!Представям си колко ще е красиво, като е готово всичко. Peace

# 367
  • София
alpha_beta, страхотна е, много ми харесва!Представям си колко ще е красиво, като е готово всичко. Peace

Благодаря ти Тайна, усещането е прекрасно, пожелавам го на всеки!
Правиш проект, пресмяташ бюджет, търсиш майстори и фирми, избираш цветове ....
не е лесно, но труда си заслужава!

# 368
  • София
  Да видим моята докъде ще я докарам, и най-важното кога! Confused Всъщност има толкова много работа до монтажа, а още не сме започнали. smile3511 Поне ако се работеше нещо, има надежда да свърши някога, но ... .

# 369
  • Sofia
А за моята кухня ми искат за пребоядисване 700 лв. много ли е  newsm78

# 370
  • София
А за моята кухня ми искат за пребоядисване 700 лв. много ли е  newsm78
За мен е много!Със злато ли ще боядисват? Само боядисване или и нещо друго?

# 371
  • Sofia
трябва да махнат старата боя ,също демонтаж и монтаж

# 372
  • София
трябва да махнат старата боя
Ако не беше зает, щях да ти пратя моя майстор, но и аз го чакам да се освободи.Щом ще махат боя, сигурно и нова шпакловка ще правят, тогава не е чак толкова много.

# 373
  • Sofia
ще го правят във фирмата в която сме я правили преди повече от 15год

# 374
А с нови вратички, по-скъпо ли е? Дали не е по-добър вариант?

Общи условия

Активация на акаунт