Нашите кухни - тема 49

• 113 235
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Мацка,ако търсиш добър проект и добър съвет ,отиди в магазин Дизайн плюс В Русе на ул Николаевска Млади и амбициозни момчета ще ти помогнат Аз съм много доволна Казваш каква сума имаш и ти правят проект.

# 511
Въпросче...имам много де, ама засега този  Wink Има ли файда да си закупя аз отделно различните му там "джаджи", и майстора само да ми ги монтира, или даже ние да си ги монтираме впоследствие, например едни висящи поставки за шкаф има метални, нещо такова:

Също друго сушилка/поставка за чиниите:

И други пдообни, няои за вграждане други не/онази металната въртящата кошница също се сещам, за долен ъглов шкаф.../?

# 512
Amidala, това за кърпите можеш да си монтираш сама, но за другото което си споменала шкафа се прави според аксесоара, т.е. е добре производителя да ти ги монтира. Въртящите кошници за ъглов шакф са много удобни. А тези отцедници за шкаф лично аз отдавна съм им вдигнала мерника, но само за съхранение на чинии. Ако ги слагаш мокри ще се задържа влага в шкафа което не е добре.

# 513
Аз лично в последния момент се отказах от сушилката, особено след като видях ефекта от съдомиялната. Laughing Без сушилка събирам много повече чинии и чаши. Освен това имам приятели, на които им е излезнал страхотен мухъл от сушилките и по-конкретно от влагата покрай тях... Успех, каквото и да решиш!

# 514
  • София
На мен не ми харесват тези сушилници. Не е ефикасно да се вдигат и слагат мокри чинии от мивката на шкафа.
Затова си купих обикновен сушилник и си го сложих на плота, точно до мивката.

P.S Нямам съдомиялна. И аз и мъжът ми вършим същата работа по икономично и бързо  Joy

# 515
Да, аз го искам само за съхранение на чашите и чиниите, които се ползват ежедневно, отказах се от вградена сушилка поради същите причини, които сте изтъкнали  Laughing Попитрах, понеже моя позната ми каза, че са си го взели от Джъмбо впоследствие и мъжът и го е изрязал и монтирал...

# 516
Има толкова много механизъмчета и урутки, че е супер трудно да установиш коя точно ще ти е от полза, и коя е излишна и само оскъпява композицията... ooooh!

# 517
  • София
Във вградените сушилници се слагат само сухи чинии и т.н. - учудвам се, че някои от вас ги слагат мокри  Shocked Толкова е близо до ума, че ...
Аз имам такъв - мия, подсушавам и  прибирам. Не отнема повече време от това да изцеждаш/забърсваш пълната с вода тавичка под обикновените сушилници. Освен това - отнемат място от плота и никак не стоят естетично, натрупани с какво ли не. 

# 518
  • София
Във вградените сушилници се слагат само сухи чинии и т.н. - учудвам се, че някои от вас ги слагат мокри  Shocked Толкова е близо до ума, че ...
Аз имам такъв - мия, подсушавам и  прибирам. Не отнема повече време от това да изцеждаш/забърсваш пълната с вода тавичка под обикновените сушилници. Освен това - отнемат място от плота и никак не стоят естетично, натрупани с какво ли не. 

Въпрос на виждане. Нито ми е неестетично да ми стои сушилник до мивката, нито ми е удобно да бърша чинии.
И междудругото тавичката никога не ми е била пълна с вода.  newsm78

# 519
Vayana,

Нямаше да има тавичка, ако е за сухи.
Нямаше да се казва Сушилник, а разделител за чинии.

Не ги одобрявам и аз;)

Чудя се както се поставят мивки - само корито без отцедник, върху плота ли ще редят мокрите чинии, за да ги подсушат?

# 520
Добре де, тези сушилки за шкаф не се ли монтират в такъв без дъно над мивката. Така ми обясниха в магазин за мебелен обков. Слагаш мократа чиния на сушилката и водата се отича в мивката... Това тотално ме отказа, аз съм 2, даже 3 леви ръце и съм нисичка... Харесах си такъв профил и ще го монтирам в чекмедже на долния ред (за чинии, които не се ползват ежедневно). Иначе суша чиниите на обикновено сушило до мивката.

# 521
zornica_a,
да, може и така

гледката е красива;)
Някои ги слагат в шкаф с дъно ...

# 522
То хубаво, че може, но вкъщи няма да е така... Мивката ми ще е по средата на 2 метрова стена и това отгоре... няма да е, а и каквато съм ще има да се търкалят чаши и чинии...

# 523
  • Варна
Аз съм висока 165 см и ползвах тази сушилка 2 седмици всеки ден. Постоянно ми течеше вода по ръцете, докато ги вдигах да ги слагам. Според мен не е удобно.  Peace

# 524
  • София
Vayana,

Нямаше да има тавичка, ако е за сухи.
Нямаше да се казва Сушилник, а разделител за чинии.

Не ги одобрявам и аз;)

Чудя се както се поставят мивки - само корито без отцедник, върху плота ли ще редят мокрите чинии, за да ги подсушат?

Благодаря за урока - нямаше да се сетя сама...Да, моята мивка е кръгла и без отцедник - може и да се нареждат на голяма попиваща кърпа и след като се подсушат кърпата се слага в пералнята. Или направо на плота, който след това с 1-2 движения се подсушава. Едва ли някоя от вас си слага нискокачествено ПДЧ за плот, за да има опасност от поражения от водата.

Определено е грозно стоящ отвън сушилник, това е моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт