Нашите кухни - тема 49

• 113 094
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
# 61
За абсорбатор съм се спряла на доста мощен Тека, като цената е доста прилична - около 145 лв.
Имате ли отзиви от марката?

ето го и него:
http://www.tehnomix.bg/teka-tl162-w-b

# 62
  • София
Пирамис си е стара марка и най-вече в мивките от неръждаема стомана.

Не ги знам колко стара марка са, но първо бяха гръцки, миналата седмица бях там и даже не са чували за уредите им. Сега четох някъде, че били италиански, но дали няма вредни примеси в сплавта не мисля, че някой може да каже. И другото е, че за около 100-150лв са си направо тенекия, а другите си имат цена. На Силистра я купих за 109лв със сифона. Компромис направих с дизайна.
http://www.chrom.bg/umivalnik-dvukoriten-750-500.html

Да ти е честита новата българска мивка на Хром- Силистра произведена с гръцка ламарина.
Когато не сте запознати с нещо е по-добре да си мълчите и да четете повече.
В България 100% от неръждавейката се внася и то предимно от Гърция.
А за мивките на Пирамис мога да кажа от личен опит, че е в класи над българските. Монтирали сме над 70-80 бр на клиенти и поне още толкова сме продали и досега няма нито едно оплакване, докато от бългаските ....... и вече не ги предлагаме.
А да забравих да спомена, че Пирамис се продават с пълен комплект сифони с извод за перална и съдомиялна и са с 15години гаранция.

За абсорбатор съм се спряла на доста мощен Тека, като цената е доста прилична - около 145 лв.
Имате ли отзиви от марката?

ето го и него:
http://www.tehnomix.bg/teka-tl162-w-b

Абсорбатора е много хубав за цената си и върши работа. Ако не те притеснява, че ще е с бяла или черна лайсна е супер.
Има го същия модел и с иноксова лайсна и стой много приятно.
ето ти линк да го видиш, а и разликата в цената е малка. Ще се върже с мивката, смесителя и водобрана, а и с ласна на котлоните ако имат такава:
http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?products_id=1092

# 63
Не ме нападай, ами прочети в Интернет какво пише за производител на аспираторите им. Някъде да съм писала, че никой не им е чувал мивките, писах, че в Атина няма техни аспиратори, май.

Ще снимам в понеделник, как изглеждат уредите на Пирамис по варненските магазини.

Аз тук във Варна обиколих всички магазини и видях всичко на всичко 3 счупени аспиратора в Практикер, този, който е изложен в Технополиса ще го снимам днес как изглежда, защото е останал само водача на плъзгачите. Мивки има в Строй Маркета техни, и там ще ги снимам как изглеждат- на места хлътнали и с тенекия не мн.дебела.

Вие явно сте с връзки щом сте намерели 70-80мивки, аз и в сайта им звънях във връзка с аспирататора и от там ми казаха, че трябва да чакам да заредят модела в Практикер.

Изобщо, ако опиша напълно сагата през, която минах с идеята да се сдобия с техен уред, ще се окаже, че съм им най-големият ФЕН! Joy

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 07:59 от Slav76

# 64
  • Раковски
От Фат и Томсън по доброто е Фат, но са и по-скъпи, като материал са едни и същи (полимермрамор), но навремето томсън бяха криви и като легне на плота може да се отвари фуга от 3-4 мм която трябва да се пълни със силикон което не е много хубаво. Ако сте решили да са тези мивки вижте мивките на санитек, за мен са по-добри и дизайна им е по-хубав (имат и заоблени ама квадратните повече се харесват).

Slav76, може би проблема е в търговския им отдел, фирмите за мебели и магазините които работят с тях поръчват директно от представителя и идват за ден-два.

# 65
Благодря на всички, отговорили на въпроса ми за мивката Blanco. За съжаление отговорите не бяха мното по темата и съжалявам за "Пирамис спора".

# 66
  • Mladost
http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=76_85&products_id=3831

здравейте, предстои ми закупуване на уреди за вграждане, нямам много опит  и бих искала за съвет от по-вещите  какво ви е мнението за  пакета. ще съм благодарна ако споделите кои са уловките при закупуване на фурни и плотове за вграждане Simple Smile

# 67
Здравейте,
Попрочетах мненията за мивките и ми стана любопитно, тъй като ние си взехме полимермраморна на Фат. Притесни ме, че по мненията тук се оказва, че се надрасква лесно. Също искам да питам ако оставя горещ тиган директно в мивката /както правя сега с алпаката мивка/ има ли опасност да се спука. Питам, за да знам как да я експлоатирам Simple Smile
А относно електроуредите, има ли някой с впечатления от Горение-абсолютно всичко /без аспиратора/ взехме Горение.
Приятен ден.

# 68
Надраскването е най-малкият проблем, по нея полепя всичко - от кафе до мазнини и манджи, и ако мия съдините 10мин, още толкова отделям на мивката.
За тиган не съм рискувала, дори вряла вода не съм изливала директно,а леко разхлаждам, но аз по принцип съм предпазлива.

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 12:17 от Slav76

# 69
Надраскването е най-малкият проблем, по нея полепя всичко - от кафе до мазнини и манджи, и ако мия съдините 10мин, още толкова отделям на мивката.
За тиган не съм рискувала, дори вряла вода не съм изливала директно,а леко разхлаждам, но аз по принцип съм предпазлива.

Човек да се чуди защо ги продават тези мивки щом са толкова кофти  Joy

# 70

Човек да се чуди защо ги продават тези мивки щом са толкова кофти  Joy

Що? Да не би да лъжа?

Защото потребителите в България пет пари не струват. Реших да разгледам по-подробно сайта на Пирамис и се оказва, че с аспираторите са до тук- в Англия не присъстват в асортимента им. Защо ли?

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 13:27 от Slav76

# 71

Човек да се чуди защо ги продават тези мивки щом са толкова кофти  Joy

Що? Да не би да лъжа?

Защото потребителите в България пет пари не струват. Реших да разгледам по-подробно сайта на Пирамис и се оказва, че с аспираторите са до тук- в Англия не присъстват в асортимента им. Защо ли?

Много докачливи. Въобще не кавам, че някой лъже, просто наистина се чудя на мивките. Не беше евтина, а се оказва, че е много зле. Майсторът на кухнята ни ни я препоръча. Изненадах се, че може да са кофти. В крайна сметка, като я тествам лично най-добре ще преценя.

# 72
 Embarassed Ами, ето. Чак съм се с ядосала, май Grinning. Продават ги, а такива като мен ходят и ги купуват, че и сега май съм се набутала с тая силистренката. Ще пиша след време и за нея- мие ли се, драска ли се или много дрънчи. Shocked Добре, че имам съдомиялна, че да не я натоварвам много. Joy  (майсторът добре я препоръчал, оказва се, че има и по-зле от тях- такива, които са криви и въобще не лягат на плота)

# 73
  • Раковски
Мивки фат ги дават да издържат до 150 градуса, ако се сложи нещо много топло се пука (имам два случая), като се загрее се пука и после като изстине остава един косъм от пукнатината. В нас съм с такава от 6-7 години, ако сега си правя кухня нама как да е фат пак. Инак си вършат работата.

# 74
  • София
Като сте захванали темата за мивките...
Аз съм намислила да взема две от http://www.tehnomix.bg/teka-super-bowl-1c-m5464 /имам да правя две кухни/.
Та ,кажете си мнението за тях,моля!
Гледах и "Пирамис",но ми се струват ,много плитки.
В момента съм с някаква гръцка от преди има-няма 15-тина-20  години.Еми, няма проблеми-едно "Роли" и е като нова,обаче много плитка ,бе... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт