Агнес,честит втори син,мила!Прекрасно име на едно хубаво дете,сигурна съм!Да ти е жив и здрав!

Момичета,да ви кажа,че утре вече е август и ми е едно такова радостно-тъжно...Помните ли как го чакахме този месец преди 3 години,как се вълнувахме заедно?Аз специално съпреживявах тревогите на всяка една от нас,приемах буквално за мои всяка емоция,всяка вест за родено бебче...Ех,направо ми е толкова и хубаво,и сълзливо!Денис ще ми е рожденик на 4.08...Кога мина това време?Ето ни вече и доста с втори бебчета-Кадрие,Ноу нейм,Аделинка,Велма,Тупурче,аз,Агнесана(сори ако пропускам някоя),други са в очакване!Пораснаха ни зайчетата!
Ние иначе сме долу-горе.Малката ми Дарка вади зъбчета и е с температура и разстройство,Денис и той ми беше болен миналата седмица,ама за партито трябва да сме добре вече!Това е от нас,целувам ви!
че после и в магазина искам това искам онова, че и започна сам да си взема каквото иска. Накрая му взех сладолед и на касата вика на касиерката "како отори додоеда"
тaкa че споко ще се нaгодите 
За добро или за лошо, но нямам никакво време за интернет, пък и желание честно казано нямам. Сега се ровя малко по задачки, та реших да задам няколко въпроса тук