Слънчева АВГУСТОВСКА тема - сладки приказки за празници, море и бебета!!!

• 52 674
  • 321
  •   1
Отговори
# 120
  • в рaя
Тази е тротинетката, много добра реплика, само надписа дето липсва, много лесно се кара. До 40 кг., имат и макро, което е до 60 кг.

# 121
  • София
Сори за тъпия въпрос но какво е Микро?  newsm78
Ние за първи юни купихме тази тротинетка - http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.15987 рева рева че я иска, купихме я , пробва да я кара, реши че му е трудно и оттогава само събира прах  ooooh! Е казвам ви няма такова мързеливо дете като мойто.
Взехме баланс байк от зълва ми - качи се веднъж реши че му е тежко и не може да го кара, че го е страх и не пожела повече да се качи.
Сега за РД му взехме това колело http://screambikes.eu/bg/velosipedi-detski/8753-detski-velosiped … rush-14-2012.html и него не ще да го кара, но баща му вече е сушер настоятелен и го кара насила да кара, но това дете не може и не може да схване как се въртят пустите педали. Или по-скоро както казва мъжа ми "Като се заплесне и забрави че го мързи много хубаво си върти педалите  hahaha"
НЕзнам само мойто чаве ли е толкова страхливо и мързеливо. Иначе дай му само да готви и да прави баници, кексове и какво ли не с пластелин. Баба му и дядо му му подариха много готин комплект тенджери и прибори за готвене от ИКЕА ама ако трябва да излезе навън да играе и да полага някакво усилие не го търси. Голям Монк.

# 122
  • в рaя
Мини и Макси микро са страхотни тротинетки, признати по цял свят, дори станаха играчка на годината за мин.г. Много деца съм виждала с тях и се карат с такава лекота ... затова и реших да е такава,но в последствие взехме реплика. Страхотна ни е нашата, влюбена съм в нея, дано да е и издръжлива, че голямо блъскане търпи. Кара се с такава лекота, Мими дори засилва вече. Определено с двете колелца отпред е по-добре, защото се беше пробвала на други модели с по едно или отзад с две колела. Имаме и баланс байк, но пусто му няма много къде да го караме и си събира основно прах. Иначе може, но да има равно места, без дупки, пък то ... Взехме и една топка за скачане и сме готови. Вероятно на гостите ще си поръчаме дрешки, все пак идва есента.
Много ми е свито, Мими тази седмица са последно на ясла и после ваканция, а от първи септември е в нова група, в нова детска и с нови деца. Е, ще има и от яслата, но все пак ... а тя така обича едната леля. Пак адаптация, пак мъки, сърцето ми е свито Sad

# 123
  • София
Тупурче, благодаря ти, ще го мъдрим довечера това ли ще е или оригинала Peace Стабилна ли ти се вижда, страх ме е да не се строши много бързо Embarassed

Аделина, нашите синове са от една партия, и моят много го мързи навън, но баланс байка го кара, когато е при баба си и дядо си, с мен не ще и това е - дай му в колата да се вози, страшен мързел. Аз и затова се чудя дали си струва да дам толкова пари за оригиналната тротинетка, като не ми е ясно изобщо колко ще я кара. Гледах и в Ибей втора употреба, но и там си държат цени стабилно тази марка. Според мен с вашата тротинетка сте направили грешка с колелата, за възрастта на нашите деца трябва отпред да са 2 колелата, а отзад едно, така най-лесно се карат, затова вероятно Алекс не я е харесал Peace   Иначе тротинетките са както тупурче е писала, играчка на 2012г. май, имат сайт в БГ- www.---spamche---.

P.s. Като спам разпознава сайта, пиша го сега с много спейс, дано излезе:  www.   trotinetki.    com

# 124
 и моето е голям мързел. Ако излезем с баланс байка на връщане иска да го нося на ръце+ колелото+каската. Страшни циркжве правим. Хората чак му се притичват на помощ, така реве  ooooh!

# 125
  • София
 Хората чак му се притичват на помощ, така реве  ooooh!

Joy Joy Големи са актъори, мен ме е срам да си призная, но при нас носенето на ръце напоследък е голям проблем, като бебе все гледах да не го науча на ръце, но сега голямата маймуна ми го връща. Ако е с някой друг - баба, дядо, баща си, бавачка, не иска да го носят, но когато и аз съм там, в един момент решава, че трябва да го нося и сме същата картинка - колело, раница и него влача ooooh!

Тупурче, забравих да те питам - тези репликите тротинетки имат ли гаранция?

# 126
  • в рaя
Няма гаранция, а иначе е супер лека и маневрена, Мими на 2-рата минута я караше, че даже засилва. Сега учим наклона, но е страхотна (брех, голяма реклама). И аз се надявам да е качествена, но я имаме от 3 дни, просто не мога да дам повече информация

# 127
Здравейте, мили момичета. Много отдавна не съм писала, но влязох да честитя рождените дни на всички августинчета, които съм просунла.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да са живи и здрави дечицата и само хубави мигове!

Не знам кога минаха три години... не е истина просто. Гледам повечето от вас се радват вече и на второ бебче, което е повече от прекрасно  Heart Eyes  bouquet Много ви се радвам.
Напоследък нямам време за нищо и почти не влизам тук.
Благодаря и за тези, които са се сетили за нас в началото на темата - много мило  Heart Eyes

Прегръдки на всички!

# 128
  • Ямбол
Мацки, къде се изгубихте всички?
Празнувате ли рождени дни?
Нашият мина горе-долу добре, бяхме на заведение, дечковците щуряха.
Черпя ви с парче от тортата ни

Догодина ще сме с торта с дракони /решението е на щерката/. Сдобихме се с колело и къща за кукли, и на двете се радва по няколко дни и сега са зарязани по ъглите.
Аз съм в отпуска в момента и обикалям по зъболекари, т.е. размина ми се морето...
Хайде, пишете, да раздвижим мъничко темата...

# 129
аз имам проблем.Ивелин заеква от четвъртък. първо си мислех , че е нов начин за привличане на внимание , но сега като не може да каже някое изречение се изнервя и казва "мамо, не мога да говоря". готов да се разреве.
Г-жите в яслата казаха, че е нормално за тази възраст мисълта да изпреварва речта и често се получавало така.
Сега пия кафе и отивам до личната за направление за детски психолог за да видим дали е говорен проблем или поведенчески.
На логопед се ходело след месец от проблема.
Усещам , че понякога намалява или се усилва, но засега не срещам закономерност кога.
МИсля, че в игра по-малко заеква.
От рода на "т-т-ттате т-т-т-ака ли" на всяко 2-3 изречение го прави.
На "т" и "к" ако има значение най-често .
Ще ви пиша какво е станало. Тази седмица детето си беше с мен, нямало е преживян стрес или нещо подобно. Не го пусках на ясла , че съм отпуска , а нали е сезона на вирусите .

# 130
имахме среща с психолог , засега е рано за логопед. според нея е на емоционално ниво- като се притесни, нова среда , високи очаквания и т.н се усилва заекването. В игра и в спокойна обстановка е по-малко.
първо ще пробваме със седмица да го оставим като не фиксираме проблема- да видим каква ще ми е реакцията. имам после няколко стъпки, които почваме да изпълняваме. ако нещата се влошават или няма подобрение ще се консултираме и с логопед. Идеята за забавянето на срещата с логопед  е да не го фиксираме детето в/у това , ако е моментен по-емоционален и стресов период да отмине сам.
това след около месец

# 131
Дано да е моментно и да отмине по-бързичко. Наистина са много емоционални и раними дечицата и всяка промяна им влияе.

# 132
Дано да отмине това заекване. Аз много се притеснявам, понеже и свекър ми и мъжът ми имат едно такова заекване когато са притеснени. Та си мислех, че може да е нещо наследствено или проблем, за който не са взети необходимите мерки.
Лично аз смятам, че е хубаво децата да посещават понякога (при проблем естествено) психолог. Аз останах очарована от една психоложка от ДМД. Все още докато минаваме покрай сградата Зар иска при лекарката с играчките (а хич да не е имаше страшно много играчки там и все хубави).

Дано бързо мине всичко. А сега местенето от ясла в градина? Мен много ме притеснява този момент. Чудя се майките ни дали са се притеснявали за нас така както ние сега за децата си заради тези ясли/градини...

# 133
  • в рaя
Честито и от нас на всички празнуващи Simple Smile
Нашия РД мина много добре. В началото много се притеснявах, защото децата бяха от всякакви възрасти, аз си приготвях всичко сама - от сладките до тортата, пици, сандвичи и прочие и времето все не стигаше, а децата капризничаха, НО в крайна сметка си заслужаваше. Всички бяха очаровани, игри, веселби.
Марина, дано е нещо временно и бързо да отшуми този проблем. Мими е минавала през няколко такива фази на които като не обърна внимание и минават, но за щастие със заекване не сме се сблъсквали.

Сега за детската градина. Мими трябва в понеделник да почне в новата група. Те от 9-ти август са във ваканция и сега и на мен ми е ужасно свито. Отделно никой нищо не казва, не директорката от месеци е все в отпуска и нямаше с кого да говоря - на 2-ри директно я пускам? ами някакви документи? ами какво да нося? Нищичко. И затова реших, че на 2-ри ще отидем до ДГ, ще се запознаем с лелите, ще видим групата, ще си запишем какво ни трябва, ще минем през централното ОДЗ да си върнем старите чаршафи и да говорим с директорката (хем на мъничкия да подам документи за ясла) и на 3-ти ще я пусна. Просто не мога да си представя ей така да я оставя на ново място, с много нови деца. Знаете сутрин каква лудница е, нито ще мога да говоря с лелите, нито нищо. Много ми е гадно, че местим сградата, но дано е за добро.

# 134
ами засега се пробвам да уредя да е целият септември месец с нас, като моята отпуска е от 20ти септ и мисля как и кой ще обхване да го гледа от 1до 20 ти. аз съм 2/2 и засега остават 10 дни да го поеме майка ми.
Аз като знам каква трагедия беше тръгването в яслата , абсурд да му го причиня сега с това заекване.
Най-трудно е да не му се правят забележки и да се изчаква детето да каже какво иска колкото и време да отнеме. Не смятам , че някой в градината ще има това търпение.
Днес е последният ден на ясла , носим по един подарък и децата да подаряват на г-жите . Много съм доволна аз от яслата - сряда г-жите викат психоложката да види детето , а знаят , че ще бъде отписано в петък. четвъртък 2 часа бях при психоложката, с нея и решихме да продължим работа, защото 1во е страхотна, 2ро детето вече си я познава . г-жите пак не спират с вниманието към проблема, който даже вече не е техен..   bouquet мога само да съм им благодарна

Общи условия

Активация на акаунт