Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 147 692
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
здравейте писах ви на имела

# 421
  • Deutschland
Здравейте, Има ли някой от Русе,който да гледа гъбата и да има за подаряване. Мерси предварително.
Или пък да зне от къде мога да я купя.Спешно ми трябва.

# 422
Здравейте, Има ли някой от Русе,който да гледа гъбата и да има за подаряване. Мерси предварително.
Или пък да зне от къде мога да я купя.Спешно ми трябва.
[/quote
Аз имам,но съм от Пловдив.Мога да изпратя с куриер.Ако желаете,пишете ми на лични.

# 423
Здравейте, искам да попитам. Кефира в каква  доза  се дава на малко дете на 3 годинки. Може ли да се сложи във храна ако не иска да го приема.Предварително благодаря за отговорите.

# 424
  • Ямбол
veronika70 не мисля,че има определено ограничение,както и с обикновен айран,започни ако те притеснява с няколко глътки,до 1/2-1 чаша,може също да се използва за приготвяне на кекс,палачинки и др.

# 425
Ок. Благодаря.

# 426
  • София
Може ли кефирената напитка да се държи за 3-4  дни в пластмасово шише?

# 427
  • Ямбол
Amiamo прецедена и в хладилник,не мисля,че е проблем Simple Smile

# 428
  • София
никид, предполагам, че е така, но на хората,на които ще  давам напитката трудно ходят и хладилника е далеч..........така че, ще стои на шкафчето им. И това ме притеснява.

# 429
  • Ямбол
Amiamoза мен би се вкиснал,или най-малкото ще киселее ,особено при по-топло,направи съпоставка как би било ако е айран, и колко ще е годен.

# 430
  • Троян
Здравейте,ако има някой още които има за даване от гъбата нека ми пише на лични или на nziumbilska@abv.bg.Приемам и с куриер за моя сметка.Става въпрос за гр.Троян.Благодаря предварително!

# 431
Вашата гъба на какъв период я оставяте да почива в хладилник. Моята я ползвам вече над месец време ли и е да поспи?

# 432
  • Ямбол
до-ре-Ми аз с години съм ползвала без почивка нито за мен,нито за гъбата,не виждам смисъла,има доста измислени писания по отглеждането и.
Консумира се като айран до насита Simple Smile

# 433
Благодаря! И аз се чудех защо трябва да се приспива като на моята нищо и няма, само
става все по-голяма.

# 434
  • София
Повече от половин година пия гъбата без почивка. Чувствам се добре, а гъбката си расте. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт