Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 147 548
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Гъбките спряха да ми растат. На какво може да се дължи?!  newsm78 Напоследък ползвам Верея 3%.

# 661
  • Ямбол
Amiamo може от жегата да е,или да са се изтощили,дай и малко почивка,като престои ден във вода и в хладилника,после пак извади и сложи в мляко,може да намалиш малко количеството течност.

# 662
  • София
Amiamo може от жегата да е,или да са се изтощили,дай и малко почивка,като престои ден във вода и в хладилника,после пак извади и сложи в мляко,може да намалиш малко количеството течност.

Ще пробвам. Благодаря!   bouquet

# 663
  • София
Здравейте, да питам и аз дали някой може да ми даде?
от къде си?

# 664
от къде си?
Предложих на въпросната госпожа да изпратя по Еконт, но тя така и не пожела. Така че не се хабете напразно!

# 665
Здравейте! И аз си търся тибетска гъба. От София съм.

# 666
Търся си комбуча и кефирна гъбка, за София
Мерси   bouquet

# 667
  • София
Търся си комбуча и кефирна гъбка, за София
Мерси   bouquet

И двете гъби са много полезни, най-вече напитките от тях, но не мисля, че трябва да се пият по едно и също време.

# 668
Ми аз нямам ни една  още, надявам се някой поне едната да ми даде, а и докато "завъдя" и потръгнат нещата... Simple Smile
А и у дома един харесва едно, друг друго- ще им намерим приложение Simple Smile и на двете
Благодаря все пак за споделеното Simple Smile Ще се поинтересувам и ще го имам предвид

# 669
  • София
от къде си?
Предложих на въпросната госпожа да изпратя по Еконт, но тя така и не пожела. Така че не се хабете напразно!
Ми аз затова по Еконт не пращам вече. Едно, че офисът им не ми е много удобен, ама хайде, вече се стопли и излизаме с бебо по разходки, но веднъж стана едно недоразумение и не си взеха пратката, добре, че не се наложи да плащам двупосочни разходи. Та, вече само с лична среща.

♥ LOST ♥, ако София Х. Димитър или Киноцентър Бояна са ти удобни, пиши ми на лични.

# 670
  • София
Има някакъв проблем с моите гъби - всичките спряха да растат и са станали на малки, много малки гъбки....Не е както преди от голямата гъба, от майката да се отделят бебчета, а тук е станало като надробени..... newsm78 Да ги изхвърля ли? Каква може да е причината да става така с гъбите? Може би са доста стари???

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 18:16 от Amiamo

# 671
  • Ямбол
AmiamoТова да не би да е покрай горещините нещо,или смяна на мляко,може да се оставят във вода в хладилника за известно време да починат и после да се опита отново да се съживят,успех!

# 672
  • София
Оставих ги да почиват във вода, в хладилника.....ще видим какво ще излезе накрая.

# 673
На един приятел майка му отглежда т.нар. Тибетска гъба и вече и е голяма и иска да даде на други хора.... ако някой се интересува, да ми пише на ЛС и ви давам телефон за връзка с хората.
 Peace

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 08:02 от sote-full

# 674
Здравейте! Аз също подарявам тибетска гъба! Живея във Враца.

Общи условия

Активация на акаунт