Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 147 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
От Пловдив съм и имам за раздаване ,но само за Пловдив  Naughty

# 496
Здравейте, нова съм във форума.Търся кефирена гъба.Ще бъда много благодарна,ако някой има за подаряване.От София съм.

Ако няма някой с излишни гъби тук, може да се снабдите и чрез Народен магазин, където също се подаряват гъби Комбуча и Тибетска. И другаде в интернет, ако потърсите, също може да се намерят гъби за подаряване, но и за продажба, което не е много хубаво, но е разбираемо за света в който живеем.
http://nar-mag.blogspot.com/#!/~/category/id=3396515&offset=0&sort=normal

# 497
Здравейте, искам да попитам как точно се приготвя за да се пие?

# 498
  • София
Здравейте, нова съм във форума.Търся кефирена гъба.Ще бъда много благодарна,ако някой има за подаряване.От София съм.
Ако Хаджи Димитър не ти е далеч, пиши ми. Peace

# 499
  • София
Сложих гъбите във вода, да починат малко.
На пазара в Младост всяка сутрин идва един човек и продава прясно мляко. Не съм купувала от него. Нещо напоследък не уцелвам добро мляко.

# 500
Здравейте и от мен Simple Smile нова съм в сайта като потребител,но отдавна чета мнения по различни интересни за мен теми.Регистрирах се за да мога да помоля ако може някой да ми услужи с Морски Алги- Японски кристали или както се наричат .Четох доста за тях и искам да отгледам такива за баща си .Той е с високо кръвно пие си лекарствата разбира се,но се надявам да подобря ефекта от с тази напитка.От София съм Слатина ,но няма значение къде трябва да отида за да ги получа.Благодаря предварително Simple Smile

# 501
  • Пловдив
За тези кристали за първи път чувам .

# 502
Подарявам кефирна гъба за района на София, като условието е да си я получите на място в ж.к. Овча Купел. Ако има желаещи нека ми позвънят на тел. 0878/780045 - Алекс!

# 503
  • Sofia
Здравейте, ако подарявате кефирна гъбка за Варна, моля пишете ми.

# 504
Здравете,

някой ако иска гъба мога да подаря. Вече имам достатъчно, така че ако желаете пишете на лично!

В София съм!

# 505
Предлагам кефирена гъба. София, метростанция "Вардар" shturec21@abv.bg

# 506
  • Бургас
Не може ли да изпратите по куриер до друг град? Ще си платя куриера, бурканчето, млякото. Подарявате, а имате условия.

# 507
Здравейте, търся гъба кефир за Пловдив.
Може и със заплащане.

Благодаря предварително!

# 508
Здравейте, имам кефирена гъба за даване. От София съм. 0878930299

# 509
Здравейте, някой дава ли тибетска гъба от Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт