Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 147 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Подарявам в Пловдив съм .
  Здравейте,имате ли още гъба за подаряване?

# 481
  • Пловдив
Подарявам в Пловдив съм .
  Здравейте,имате ли още гъба за подаряване?
Не дадох .Може би след 3-4 дни .

# 482
Гъби Комбуча и Тибетска се подаряват в Народен магазин. Единственият проблем е, че жената, която ги подарява, е свършила бурканите в мазата си Simple Smile понеже е изпратила много гъби, а други желаещи да подаряват не са си предложили услугите в този Народен магазин.
Вярвам, че ще си купи буркани, защото тя обича да подарява.
А в Народния магазин има и други лечебни неща, като нашумелия Шунгит и то на най-ниски цени в България.
Ето линк за гъбите за подаряване:
http://nar-mag.blogspot.com/#!/~/category/id=3396515&offset=0&sort=normal

# 483
Почти никой не пише вече тук.Дали всички не са в тоз Народен магазин!?

# 484
  • Пловдив
Явно всички са се сдобили с гъби .

# 485
То и аз имам ,ама ме нямаше 3месеца в къщи и беше забравена в буркан с вода и мирише лошо /като не почистен аквариум/. Смених и водата и смятам утре да купя мляко да видим дали е жива.
  Някой ,ако може да ми даде съвет дали ще се съживи или въобще как изглежда мъртва гъба.

# 486
То и аз имам ,ама ме нямаше 3месеца в къщи и беше забравена в буркан с вода и мирише лошо /като не почистен аквариум/. Смених и водата и смятам утре да купя мляко да видим дали е жива.
  Някой ,ако може да ми даде съвет дали ще се съживи или въобще как изглежда мъртва гъба.

Аз нямам от тези гъби, но съм чела, че тибетската гъба била много издръжлива, макар някои да твърдят обратното, и след месеци забравена в буркан в хладилника, пак оживявала. Може няколко дни да преживее и само във вода.
Та толкова са ми познанията за гъбите. Предпочитам печурките Simple Smile

# 487
  • София
Аз ви чета редовно!
Мааааалко взе да ми омръзва кефира, гъбите.......Никой не ми помага в къщи, само аз се занимавам с тях, правя кефир  за 6 души.  Sad Cry

# 488
Ами  сложи го във вода да почива в хладилника.

# 489
  • София
Днес заредих, защото имах мляко и след това ще ги сложа във вода - и аз, и те да си отпочинат.  Joy

# 490
  • София
Майка беше оставила нейната 3м в мляко в много студена стая, измих я, прецедих я и нищо й нямаше.

Моята не правеше хубав кефир напоследък (вкисваше бързо, а пък не се сгъстява млякото), сложих й няколко пъти прясно мляко Верея 3% и се оправи.

# 491
Моята като не й се смени  водата повече от седмица и започва да мирише на лошо.

# 492
  • София
Аня♥♥, така се е получило, защото не си ползвала хубаво прясно мляко. И веднага с Вереята се е оправила гъбата.

# 493
  • София
Да, предполагам, че това е бил проблема.

# 494
Здравейте, нова съм във форума.Търся кефирена гъба.Ще бъда много благодарна,ако някой има за подаряване.От София съм.

Общи условия

Активация на акаунт