Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 147 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Х. Димитър

# 466
ох ще се надявам да има в Младостите и на мен ми е проблем придвижването поради твоята причнина #Crazy

# 467
Аз търся спешно тибетска гъба за една приятелка в Тулово, аз живея в София, ако някой има ще съм много благодарна. Ще отида да го взема в който и да е квартал на София. Благодаря предварително.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 15:19 от Milka Dimitrova

# 468
  • София
Пиши ми на лични, мога да дам.

# 469
Да ви питам по колко се пие на ден или няма значение количеството

# 470
  • София
колкото ти се пие. Simple Smile

# 471
Здравейте,
Подарявам кефирена гъба. Получаването - лично или чрез куриер. За връзка: vi12@abv.bg

# 472
  • София
Подарявам Кефирена гъба! В София /Люлин/! Който желае да ми пише на лични!

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 07:28 от Tancheti

# 473
Виждам една хубава тема за подаряване на лечебни гъби и искам да предложа нещо. Попаднах на сайт в който се подаряват Тибетска и Чаена гъби и ми мина през ума следната мисъл:
Понеже тук момичетата, които търсят гъби заявяват това в темата, но първият който откликне може да се случи да е далеч от населеното място на търсещата и така гъбите се изпращат по куриер, което изисква някакви разходи, макар и несъществени. Та си викам, ако всички, които отглеждат такива гъби заявят своето желание в сайта който ще ви посоча, и там се изброят всички населени места, откъдето има подаряващи, по този начин всеки търсещ ще намери бързо подаряващ от своето или най-близкото до неговото населено място и така могат лично да си ги предадат, а и да пият по кафенце  заедно и се сприятелят.    food010   lalalala
Какво мислите за идеята ми?
Имам и приятелки, които ползват от тези гъби и ще предложа това и на тях. А и може да се подаряват и други неща, освен тези вълшебни гъби, като например Морски алги (кристали, водорасли захарни гъби) - http://www.hera.bg/s.php?n=2625
А гъбите се подаряват тук: http://nar-mag.blogspot.com/#!/~/category/id=3396515&offset=0&sort=normal
Успешна нова работна седмица, момичета!

# 474
  • Пловдив
Виждам една хубава тема за подаряване на лечебни гъби и искам да предложа нещо. Попаднах на сайт в който се подаряват Тибетска и Чаена гъби и ми мина през ума следната мисъл:
Понеже тук момичетата, които търсят гъби заявяват това в темата, но първият който откликне може да се случи да е далеч от населеното място на търсещата и така гъбите се изпращат по куриер, което изисква някакви разходи, макар и несъществени. Та си викам, ако всички, които отглеждат такива гъби заявят своето желание в сайта който ще ви посоча, и там се изброят всички населени места, откъдето има подаряващи, по този начин всеки търсещ ще намери бързо подаряващ от своето или най-близкото до неговото населено място и така могат лично да си ги предадат, а и да пият по кафенце  заедно и се сприятелят.    food010   lalalala
Какво мислите за идеята ми?
Имам и приятелки, които ползват от тези гъби и ще предложа това и на тях. А и може да се подаряват и други неща, освен тези вълшебни гъби, като например Морски алги (кристали, водорасли захарни гъби) - http://www.hera.bg/s.php?n=2625
А гъбите се подаряват тук: http://nar-mag.blogspot.com/#!/~/category/id=3396515&offset=0&sort=normal
Успешна нова работна седмица, момичета!
Здравейте !Ами нещо не ми стана ясно ,къде да публикувам ,че подарявам гъба ?Моля да обясните .Благодаря !

# 475
Здравейте !Ами нещо не ми стана ясно ,къде да публикувам ,че подарявам гъба ?Моля да обясните .Благодаря !
[/quote]

Предполагам че трябва да се пише на електронната поща на сайта: E-mail: naroden.magazin@mail.bg
Ако напишете, че предлагате да подарявате нещо и оставите Вашите данни и уточните дали директно там да се посочат те или по друг начин да стане това, мисля че това ще е достатъчно. Пишете и за моето предложение да направят списък с населените места откъдето се предлагат гъбите и така всички ще направим нещо полезно и хубаво.

# 476
Здравейте.
От Пловдив съм, ако някой подарява гъба да ми пише.  Simple Smile

# 477
Здрайте, имам нужда от кефир. Моля някой ако има да ми пише на tgriggg@gmail.com /София

# 478
Здравейте.
От Пловдив съм, ако някой подарява гъба да ми пише.  Simple Smile
Аз имам нова реколта  Peace Ако не сте си намерили, пишете ми на лични да се разберем.

# 479
Здравейте, ако някой в Монтана подарява гъба, нека ми пише ЛС. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт