Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 147 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, аз също моля за гъба. От София съм и мога да дойда да я взема, ако някой се съгласи. Благодаря предварително.
Ако Х. Димитър не ти е далеч, пиши ми.

# 616
Здравейте!!!
И аз бих искала от гъбата . В гр. Ямбол съм. Ако има някой от града ... или евентуално някой може да ми изпрати  ще съм ви много благодарна!!!!

# 617
  bouquet Имам кефирена гъба за 2 човека/скоро и 3/,мога да дам който иска да ми пише на лични или на пощата  m.g.m.n@abv.bg
От Асеновград съм но може и да се изпрати по еконт до почти всяка част на България!

# 618
От Варна съм и имам гъбка за даване, който иска може да ми пише на лични да се разберем.
mamazori   пиши ми на лични да се разберем ще ти пратя.

# 619
Имам гъба за подаряване. София, близо до Метростонция "Вардар"

# 620
  • Стара Загора
Здравейте  и аз бих искала тибетска гъба,от Стара Загора съм, ако има някой от града или някой има възможност да ми прати ще бъда благодарна.
Интересува ме детенце на  годинка и половина може ли да си хапва кефир
  bouquet

# 621
  • Ямбол
niditop3 кефира не се хапва, това е напитка,като айряна,няма противопоказания,може с малко да се пробва/

# 622
  • Стара Загора
Да, извинявам се за израза Simple Smile.Не съм опитвала домашен кефир, купуваме си от руския магазин 3.5% масленост -гъстотата му е като на йогурт, за това така се изразих Peace.
Имам желание да си приготвя домашен кефир, къде мога да намеря от тибетската гъба?  bouquet

# 623
  • Ямбол
niditop3 пиши на някой от писалите нагоре в темата

# 624
Имам гъба за подаряване. София, близо до Метростонция "Вардар"
Може ли тел.  да се разбереме къде и кога,мога да отскоча до вардар  bouquet

# 625
  • Стара Загора
Здравейте ,мила съфорумка ми прати тибетска гъба в четвъртък по куриерска фирма.Проблема е ,че покрай почивните дни офисите не работят и ще мога да я взема чак в сряда.Как да процедирам за да я спася ,ако не е късно. Simple Smile

# 626
  • София
Мисля, че нищо и няма ако е на хладно.  Peace

# 627
Здравейте!
Аз също търся кефирена гъба - живея в София.

# 628
  • Стара Загора
Благодаря mimeime   bouquet

# 629
  • Стара Загора
Здравейте
първите два дни имах домашно прясно мляко за приготвяне на кефир, но за утре няма на имам.Чудя се от коя марка да си купя,за подквасване  ползвам домашно и не знам кое е качествено от купешките?

Общи условия

Активация на акаунт