Гей-парад 2013

• 34 546
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 450
Представям си тези, които имат нетърпимост към хора с различна сексуална ориентация, към колко ли още неща имат нетърпимост в тоя живот. Сигурно не е лесна тяхната.

Всъщност хората, които изразяват всякакви непоносимости ... доста често не се харесват самите себе си ... та наистина не е лесна тяхната Wink

# 451
Но да не задълбаваме излишно в историята, а да погледнем съвремието. Не еднократно, видни дейци на гей-активизма са уличавани в педофилия. Сравнително пресен пример, преди година в САЩ бе арестуван 66 годишният Лари Бринкин, един от символите на гей-активизма в Сан Франциско. Да не забравяме и видният хомосексуалист, основал педофилска партия и асоциация в Холандия – Мартайн Уитенбогард. В същата тази Холандия – рай за гей-активистите, вече сериозно надигат глас и педофилите. Очевидно последните се ползват със сериозна подкрепа на държавно ниво, защото холандския съд отказа да забрани педофилската партия, тъй като не била опасна за обществото. Други две скандални педофилски организации – B4U-Act и NAMBLA, също са основани от хомосексуалисти. Конкретно NAMBLA (North American Man Boy Love Association) е създадена от Дейвид Торстад, виден гей-активист, бивш президент на Gay Activists Alliance (съюз на гей активистите), изтъкнат историк на гей-движението. Той открито заявява: „Крайната цел на движението за либерализация на хомосексуализма е постигането на сексуална свобода за всички: не само равни права за хомосексуалистите и лесбийките, но и свобода за сексуално самоизразяване на младежите и децата”. NAMBLA е била и активен член на „Международната асоциация на лесбийките и хомосексуалистите” (ILGA).
Самия Торстад открито твърди, че хомосексуализмът и педофилията са естествено свързани, а първият брой на вестника  „Gay Community News“ подканва движението да се върне към сексуалното освобождение, като за цел се поставя сексуалната свобода за всички, която включва и сексуални контакти с деца.
Изследване в „Archives of Sexual Behavior” (Архиви на сексуалното поведение) показа, че хомосексуалните мъже изпитват сексуално влечение към младежи.  Изследването сравнило сексуалните възрастови предпочитания на хетеросексуални жени, хетеросексуални мъже, хомосексуални мъже и лесбийки.  Резултатите показват, че за разлика от другите три групи, всички освен 9 от 48-те хомосексуални мъже предпочитат младежи от най-младата въсрастова група, която включва момчета на 15 години. В доклада „The Gay Report”, хомосексуалните изследователи Karla Jay и Allen Young представят информация, според която 73 процента от запитаните хомосексуалисти са правили секс с момчета които са били на възраст между 16 и 19 години или по-млади.  Американският „Journal of Sex Research” (Журнал за изследване на сексуалността) разкрива, че голяма част от жертвите на педофилия са  момчета. В хода на изследването се разбира, че съотношението хетеросексуални : хомосексуални извършители е 20 : 1.
Разбира се, всичко това не означава, че трябва да се постави знак за равенство между хомосексуалист и педофил. Просто данните говорят за това, че процентът на педофили е най-висок сред  хомосексуалните мъже. Не означава и че всеки с хомосексуални наклонности е гей-активист.
Как ще коментирате текста ?

# 452
  • София
Представям си тези, които имат нетърпимост към хора с различна сексуална ориентация, към колко ли още неща имат нетърпимост в тоя живот. Сигурно не е лесна тяхната.

Всъщност хората, които изразяват всякакви непоносимости ... доста често не се харесват самите себе си ... та наистина не е лесна тяхната Wink

Познавам лично някои от защитата и някои от тях никак не се харесват, но подкрепят хомосексуалистите....Айде вече стига с оригиналниченето....

Тук не се надцакваме с това кой по-жлъчно ще нахапе другия, а спорим.....

# 453
  • София
Човек е толкова по-щастлив, когато по-малко неща го дразнят.  Peace
За това  се превръща в безмозъчен идиот, който не го интересува нищо, за да не се дразни... Колко такива хора срещнах в САЩ Simple Smile)
Твоите пътешествия не ме интересуват.
Нито фобиите ти.  Peace

# 454
GENTIL не е оргиналничене, а факти и зависимости, забелязани, наблюдавани и изследвани от психолози ....

Нов да кажем няколко думи за църквата и сексуалните скандали, които се вихрят в нея. Те също ли прокламират хомосексуалност, педофилия и разрушаване на устоите?

# 455
Предполагам, че често хомосексуалнността се нарежда ръка за ръка с педофилията, е фактът, че повечето педофили са с хомосексуални наклонности.

Там е въпроса, че не са
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556756

"Хомосексуално впечатване (инпринтинг)

Хомосексуалното впечатване се осъществява когато момче или юноша извърши полов контакт с по-възрастен мъж.3 В практиката си съм виждал много подобни случаи. Подобни мъже идват загрижени или любопитни по отношение на хомоеротичните си импулси и удоволствие, търсещи отговор на въпроса дали са хомосексуални. След по-подробно проучване установихме, че с много от тях е било злоупотребено сексуално от страна на по-възрастни мъже. В тяхното психосексуално картографиране на този етап сексуалността е обвързана с половия контакт с друг мъж".

Е, това не е мое мнение , а на психиатър и терапевт....За автора:

Джо Корт, е психотерапевт, написал няколко мотивационни книги по популярна психология свързани с подобряване социалната приспособимост на хомосексуалните. Корт е професор по куиър науки в щатския университет за социални работници в Уейн.

Я как си можел да четеш,
хайде отиди тогава в страницата по въпроса в Уики и прегледай статийките отдолу по въпроса за хетеросексуалните мъже,
НО преди това ще ти бъда задължена да ми отговориш на директните въпроси към теб, а не да се вмъкваш в друг разговор
И да повторя за да не се затрудняваш с търсене

GENTIL
на каква възраст едно дете може да даде информирано съгласие да прави секс с възрастен по твоите критерии?
Да знам какво да очаквам от хетеросексуалните мъже в Парламента ни  Tired
Явно педофилията за теб е значително по-малко тревожна от хомосексуалността, мисля, че срещам такава позиция за пръв път
 Shocked

# 456
Човек е толкова по-щастлив, когато по-малко неща го дразнят.  Peace
За това  се превръща в безмозъчен идиот, който не го интересува нищо, за да не се дразни... Колко такива хора срещнах в САЩ Simple Smile)
Твоите пътешествия не ме интересуват.
Нито фобиите ти.  Peace
Аз фоби не изповядвам. Вие, напълно неоснователно ми лепнахте този етикет. Ставаше въпрос, че твърдението ви за това, че си щастлив, когато по-малко неща те дразнят, те превръша в робот. И то безмозъчен. Не сте ли съгласна ?

# 457
  • 221B Baker Street
Но да не задълбаваме излишно в историята, а да погледнем съвремието. Не еднократно, видни дейци на гей-активизма са уличавани в педофилия. Сравнително пресен пример, преди година в САЩ бе арестуван 66 годишният Лари Бринкин, един от символите на гей-активизма в Сан Франциско. Да не забравяме и видният хомосексуалист, основал педофилска партия и асоциация в Холандия – Мартайн Уитенбогард. В същата тази Холандия – рай за гей-активистите, вече сериозно надигат глас и педофилите. Очевидно последните се ползват със сериозна подкрепа на държавно ниво, защото холандския съд отказа да забрани педофилската партия, тъй като не била опасна за обществото. Други две скандални педофилски организации – B4U-Act и NAMBLA, също са основани от хомосексуалисти. Конкретно NAMBLA (North American Man Boy Love Association) е създадена от Дейвид Торстад, виден гей-активист, бивш президент на Gay Activists Alliance (съюз на гей активистите), изтъкнат историк на гей-движението. Той открито заявява: „Крайната цел на движението за либерализация на хомосексуализма е постигането на сексуална свобода за всички: не само равни права за хомосексуалистите и лесбийките, но и свобода за сексуално самоизразяване на младежите и децата”. NAMBLA е била и активен член на „Международната асоциация на лесбийките и хомосексуалистите” (ILGA).
Самия Торстад открито твърди, че хомосексуализмът и педофилията са естествено свързани, а първият брой на вестника  „Gay Community News“ подканва движението да се върне към сексуалното освобождение, като за цел се поставя сексуалната свобода за всички, която включва и сексуални контакти с деца.
Изследване в „Archives of Sexual Behavior” (Архиви на сексуалното поведение) показа, че хомосексуалните мъже изпитват сексуално влечение към младежи.  Изследването сравнило сексуалните възрастови предпочитания на хетеросексуални жени, хетеросексуални мъже, хомосексуални мъже и лесбийки.  Резултатите показват, че за разлика от другите три групи, всички освен 9 от 48-те хомосексуални мъже предпочитат младежи от най-младата въсрастова група, която включва момчета на 15 години. В доклада „The Gay Report”, хомосексуалните изследователи Karla Jay и Allen Young представят информация, според която 73 процента от запитаните хомосексуалисти са правили секс с момчета които са били на възраст между 16 и 19 години или по-млади.  Американският „Journal of Sex Research” (Журнал за изследване на сексуалността) разкрива, че голяма част от жертвите на педофилия са  момчета. В хода на изследването се разбира, че съотношението хетеросексуални : хомосексуални извършители е 20 : 1.
Разбира се, всичко това не означава, че трябва да се постави знак за равенство между хомосексуалист и педофил. Просто данните говорят за това, че процентът на педофили е най-висок сред  хомосексуалните мъже. Не означава и че всеки с хомосексуални наклонности е гей-активист.
Как ще коментирате текста ?
Ще контрирам веднага с това:

http://stalik.wordpress.com/statii/homoseksualnost-i-pedofiliq/

# 458
Нов, хайде пак да погледнем българските закони? 14 години долна граница  Embarassed

Защо не протестираш???
Това е от 10-ина години важи за всички
Прайдът се провежда за един ден, 2-3 часа от има няма 5 години

# 459
  • София
Аз фоби не изповядвам. Вие, напълно неоснователно ми лепнахте този етикет. Ставаше въпрос, че твърдението ви за това, че си щастлив, когато по-малко неща те дразнят, те превръша в робот. И то безмозъчен. Не сте ли съгласна ?
Не, не съм съгласна. Не ме дразнят хомосексуалистите, чернокожите, евреите, циганите, дебелите, слабите, усмихнатите, намръщените... Както още много и много неща. Да се не види и безмозъчния робот, в който съм се превърнала.  Grinning

# 460
Като махнем думата хомосексуални, няма ли да се получи същото по отношение на възрастта. Доста чичковци си падат по млади момичета.   

# 461

А всъщност става въпрос за това колко си наясно и в мир със себе си Simple Smile

И ти подарявам един цитат Simple Smile
"...попитаха ме какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал въпроса, а аз им казах, че те не разбират живота !" Джон Ленън

# 462
Нов, въпросната партия на педофила Marthijn Uittenbogaard
Е забранена. Дори наскоро четох нещо из новините за него, искал помощ,
защото му подплавали вратата и тероризирали в квартала, в който живее.

Освен че сред педофилите има както хетеросексуални, така и хомосексуални,
има и една друга група, за която малко се говори, а именно - жени.
Ужасно е, но гледах за такъв случай - жена педофил, която си търси 2 годишни. Sick

# 463
Не, не съм съгласна. Не ме дразнят хомосексуалистите, чернокожите, евреите, циганите, дебелите, слабите, усмихнатите, намръщените... Както още много и много неща. Да се не види и безмозъчния робот, в който съм се превърнала.  Grinning
Това, че човек може да те дразни само с това, че е различен вие го казвате. Мен ме дразнят действията на някои хора. Искам смъртно наказание за педофили, независимо дали е черен, дебел или грозен. Но когато започнете да оправдавате действията на една група хора, само с това че са различни по някакъв начин, тогава ставате безмозъчни. А да попитам защитниците на теорията, че педофилията и хомосексуалността не са свързани : Когато възрастен мъж изнасили малолетно момче, това гей ли го прави или педофил ?

# 464
  • Сопот, Пловдив
Прави го преди всичко изнасилвач. А когато възрастен мъж изнасили момиче, това педофил ли го прави или хетеросексуален? А трябва ли да сложа равенство между двете?

Общи условия

Активация на акаунт