Гей-парад 2013

• 34 566
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вие учите децата си, че има различни хора, нали ? Въпреки, че обратните не се смятат за различни. Малко е объркващо за нас. Дайте първо да го изясним и тогава да учим децата си, на каквото и да е било.
Детето ми е малко, за да разбира що е туй сексуална ориентация, пък камо ли различна. А именно тя е различието. Което за мен не означава, че като цяло ги прави различни от другите хора.

Аз си имам много простичко деление за хората: добри и лоши, умни и глупави. Толкоз.

Лесбийка антипод на чалгаджийка ли е?  Mr. Green
Възможно е чалгата да води до по-голяма деградация от педерастията, но темата не е за чалгата.
Вероятно си решила да я споменеш в тема за гай-парада, защото между чалга-концертите и гей-парадите има известа прилика.
Чалгата беше засегната първо от групичката, дето мрази педерасите.
На първото изречение сама си отговори, защото интерпретацията ти е смешна и няма да си правя труд да отговарям.

# 436
  • София
Достатъчно отговори има на поставените от вас въпроси...Отново казвам, че няма да ги приемете, докато не станат одобрително отстъпление от обратната на вашата позиция.....

Аз се отказвам от тази тема вече.....

Прави сте, че хората, които могат по-добре да се изразяват имат, за съжаление, по-голям шанс да докажат каквото и да било....
Не ме бива в полемиките, където стилът и грамотността имат превес пред фактите и аргументите....
Признавам си....

Ще чета темата, защото все се надявам някой да успее да ме убеди разумно в твърденията си.....

П.С. По отношение на сравнението между педофилия и хомосексуализъм: първото отклонение изобщо не е задължително да е насилствен акт...След още двайсет години ще наскачат откачили майки, че няма нищо лошо в това едно дете, ако е съгласно, да прави секс с възрастен.....Вече казах - това са предпочитания, каквито са много други нездрави предпочитания и те, поне докато има нормални и мислещи хора на тази планета, не е редно да бъдат толерирани като естествени и нормални...Замислете се....Това, че е позволено млади момичета да се кълчат голи на кючеци, че сексът продавал и бля-бля не е нормално и не дава трасе за още повече идиотски озаконявания....

Това е лавинообразна разруха...Нищо повече....

# 437
  • София
Човек е толкова по-щастлив, когато по-малко неща го дразнят.  Peace

# 438
GENTIL
на каква възраст едно дете може да даде информирано съгласие да прави секс с възрастен по твоите критерии?
Да знам какво да очаквам от хетеросексуалните мъже в Парламента ни  Tired
Явно педофилията за теб е значително по-малко тревожна от хомосексуалността, мисля, че срещам такава позиция за пръв път   Shocked

# 439
  • София
Оставете ме вече мен....
Аз капитулирам пред хъса и безупречната стратегия на идиотизма.....

"Опасното на това, да спориш с глупостта и безумето е, че останалите може да спрат да виждат разликата...."

# 440
GENTIL

Сексуална ориентация: хетеросексуална
Сексуални предпочитания: високи, слаби, синеоки

туй положението за предпочитанията  Peace Помисли малко  Peace

# 441
Само няколко мнения прочетох и ми се смрази кръвта в какво черно пред-средновековие живеят някои потребителки.

Така или иначе 'парадът' е прайд, не парад и това привлече погледа ми към темата и съответното разписване с цел уточнение:)

# 442
Предполагам, че често хомосексуалнността се нарежда ръка за ръка с педофилията, е фактът, че повечето педофили са с хомосексуални наклонности.

# 443
Предполагам, че често хомосексуалнността се нарежда ръка за ръка с педофилията, е фактът, че повечето педофили са с хомосексуални наклонности.

Там е въпроса, че не са
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556756

# 444

Ми май не са. Бумър изнесе официални данни.
Това което аз съм зачитала по въпроса, е че педофилите, които се занимават със съвсем малки деца - 2-3-4 годишини, нямат предпочитания към пола ... трябва да е дете, за тях това дете няма полова детерминация. Иначе практикуват хетеросексуален секс ... обикновено са привлечени от жени с малки деца (защо ли?!) Но тук наистина говорим за много дълбока девиация.

# 445
  • Vienna
10 c´s ако про4етеШ пове4е мнения, още пове4е ще ти се смрази.... Пълна трагедия е, аз 4ета и се 4удя как е възможно!?!?

# 446
  • София
10 c´s ако про4етеШ пове4е мнения, още пове4е ще ти се смрази.... Пълна трагедия е, аз 4ета и се 4удя как е възможно!?!?
И аз съм в потрес. Представям си тези, които имат нетърпимост към хора с различна сексуална ориентация, към колко ли още неща имат нетърпимост в тоя живот. Сигурно не е лесна тяхната.

# 447
Човек е толкова по-щастлив, когато по-малко неща го дразнят.  Peace
За това  се превръща в безмозъчен идиот, който не го интересува нищо, за да не се дразни... Колко такива хора срещнах в САЩ Simple Smile)

# 448

Ми май не са. Бумър изнесе официални данни.
Това което аз съм зачитала по въпроса, е че педофилите, които се занимават със съвсем малки деца - 2-3-4 годишини, нямат предпочитания към пола ... трябва да е дете, за тях това дете няма полова детерминация. Иначе практикуват хетеросексуален секс ... обикновено са привлечени от жени с малки деца (защо ли?!) Но тук наистина говорим за много дълбока девиация.

Там е въпроса, че не са

Благодаря за информацията!

# 449
  • София

Там е въпроса, че не са

"Хомосексуално впечатване (инпринтинг)

Хомосексуалното впечатване се осъществява когато момче или юноша извърши полов контакт с по-възрастен мъж.3 В практиката си съм виждал много подобни случаи. Подобни мъже идват загрижени или любопитни по отношение на хомоеротичните си импулси и удоволствие, търсещи отговор на въпроса дали са хомосексуални. След по-подробно проучване установихме, че с много от тях е било злоупотребено сексуално от страна на по-възрастни мъже. В тяхното психосексуално картографиране на този етап сексуалността е обвързана с половия контакт с друг мъж".

Е, това не е мое мнение , а на психиатър и терапевт....За автора:

Джо Корт, е психотерапевт, написал няколко мотивационни книги по популярна психология свързани с подобряване социалната приспособимост на хомосексуалните. Корт е професор по куиър науки в щатския университет за социални работници в Уейн.

Общи условия

Активация на акаунт