Гей-парад 2013

• 34 588
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 735
  • София - Рим и обратно
От нас се очаква да кимаме толерантно с глава.
Можете преспокойно да избегнете съответния маршрут по време на парада.
 Ако се нарушава някоя обществена норма за благоприлично поведение, следва съответния нарушител да бъде глобен или арестуван, предполагам зависи от сериозността на провинението. И аз нямам против това да се случи на участник в гей парада, ако е прекалил. Но да се забрани изцяло парада - не, няма законово основание за това.
Не виждам защо трябва да си сменям маршрута, заради някакви хора, които изпитват нужда да си развеят бельото по улицата. Не искам да "образовам" децата си в сексуалните различия и да ги възпитавам в "толерантност" и не искам те да гледат тези сбъркани шествия. Няма закон, който да ме задължава да го направя.

# 736
  • София
Изобщо, щатите се очертават като
сериозен хомосексуален авангард.
Мда. Кофтито е, че векторът им на
развитие се е килнал надолу, и да-
же е вероятно между двете неща
да има някаква връзка.

Още около век живот й остава на Западната цивилизация. (Според изчисленията на Шпенглер и някои други). Едва ли ще загине точно заради педалите, но "толерантността" към тях е сериозна индикация за наближаващия й край.

# 737
А аз искам забрана на всички националистически полюции, проповядващи омраза и ако може да си скрият лицемерните муцуни от телевизора ми.

Кафенце за теб специално

Нов какво стана с протеста за вдигането на граница за доброволно съгласие от 14 на 16?
Гледам имаш доста организационен потенциал, вкарай го за нещо наистина полезно Peace
Сигурна съм, че повечето майки наоколо няма да имат нищо против да се включат.  Hug

ако не сме маймуни, при това такива, които са недостойни да се величаят като най-голяма ценност на таз' планета, току виж някой писарушко не си получи хонорара.

Ааааа по религиозните въпроси има други експерти,  Peace
за мен Библията е нескопосано написано фентъзи от доста неграмотни хорица

# 738
  • Galaxy 13197853088
Сега следва да се включат 14 годишните и да протестират, че някои искат да им ограничат правото на полов живот  Joy

# 739
  • Сопот, Пловдив

Не виждам защо трябва да си сменям маршрута, заради някакви хора, които изпитват нужда да си развеят бельото по улицата. Не искам да "образовам" децата си в сексуалните различия и да ги възпитавам в "толерантност" и не искам те да гледат тези сбъркани шествия. Няма закон, който да ме задължава да го направя.

Няма, разбира се , такъв закон. Но до момента няма закон, който да забрани и парада. Та на този ден на някои хора явно ще им се наложи да си сменят маршрута, ако толкова не искат да бъдат притеснявани от чуждото бельо. Макар че не знам да има засилено присъствие на хора по бельо на нашия парад. И ако все пак има - свободни сте да сигнализирате съответните органи, и ако има нарушение, те ще предприемат съответните действия. Това е положението.

# 740
  • 221B Baker Street

Няма, разбира се , такъв закон. Но до момента няма закон, който да забрани и парада. Та на този ден на някои хора явно ще им се наложи да си сменят маршрута, ако толкова не искат да бъдат притеснявани от чуждото бельо. Макар че не знам да има засилено присъствие на хора по бельо на нашия парад. И ако все пак има - свободни сте да сигнализирате съответните органи, и ако има нарушение, те ще предприемат съответните действия. Това е положението.

newsm10

# 741
Сега следва да се включат 14 годишните и да протестират, че някои искат да им ограничат правото на полов живот  Joy

Хайде още един въпрос, след като не ти хареса предишния  Mr. Green
40-годишен мъж и 14-годишно момиче, харесва ли ти картинката?
и за да няма пренебрегнати, ако друг иска да отговори: как ви се вижда 40-годишна жена и 14-годишно момче?

# 742
  • Galaxy 13197853088
Не съм я виждал картинката, за да коментирам.
Но пък ако двама 14-16 годишни се обичат и искат да правят секс коя си ти, че да искаш да ограничиш това право?

# 743
Но пък ако двама 14-16 годишни се обичат и искат да правят секс коя си ти, че да искаш да ограничиш това право?

Те ще правят разбира се, но е правилно да има наказание за пълнолетните, които правят секс с непълнолетни или малолетни, не знам как е сега.

# 744
  • 221B Baker Street
Никой не го забранява и ограничава това,не си наясно със закона... Peace

# 745
  • Сопот, Пловдив
И закон да има, трудно ще ограничиш 14-16 годишни да правят секс, ако са решили, въпроса е, доколко тяхната преценка е осъзната. Закона е най-вече, за да наложи наказание на тези, които правят секс с лица на възраст недостатъчна, за да вземат осъзнато решение.

# 746

Те ще правят разбира се, но е правилно да има наказание за пълнолетните, които правят секс с непълнолетни или малолетни, не знам как е сега.

Да, в други страни има ограничение да си до 21 да речем, ако правиш секс с 14-16 годишни.

Но в България с 14-годишни по закон могат да правят секс всички  Shocked
Та къде са педофилите, при положение, че имаме такъв закон и то не от вчера???

Но за гей-правата имаш мнение щото си врял и кипял в проблемите им  Peace

# 747
  • София - Рим и обратно

40-годишен мъж и 14-годишно момиче, харесва ли ти картинката?
и за да няма пренебрегнати, ако друг иска да отговори: как ви се вижда 40-годишна жена и 14-годишно момче?

Поне не са си организирали общност, паради и искания за толерантност.

# 748

Ох, не грях божи, глупости са това. Просто не е нормално, не е нормално семейството с две майки, нито с двама бащи, възпроизводството в такова семейство не е нормално, не е естествено, хеле пък при мъжките гей двойки със сурогатна майка. Нека съм консерва, нека съм тесногръда, ако ще и тъпа, не мога да приема хомосуексуалното поведение и начин на семеен живот да бъде прието за нормално. Не съм съгласна да бъде разрешено гей двойки да осиновяват деца.
Трудно ми е да коментирам без да обидя някого. Хем ми е мъчно за вас, хем, предполагам, нямате нужда от съжаление, сигурно е ужасно системата да е срещу теб и да си в безизходица, така че просто спирам дотук.
Успех, дано си извоювате някаква юридическа защита на семейните отношения, по-разумно ми се струва така да ги наречем. Ама честно казано едва ли ще стане в близко бъдеще.

Не можах да преброя колко пъти има "нормално" в този пост, но пък "естествено" се повтаря по-рядко. Разбирам принципното несъгласие и благодаря за пожеланията, в случай че са искрени. Аз за никъде не бързам, 60 - 80 - 200 години, колкото станат.

?????   Praynig Praynig

# 749
как ви се вижда 40-годишна жена и 14-годишно момче?

Нямам още 40, но хлапака какво да го правя? приказки ли да му чета?

Общи условия

Активация на акаунт