Гей-парад 2013

• 34 518
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък искам да знам защо им е на гейовете да парадират? Все се чудя...
+1
Значи, казват: "Защо все се врете под чуждите завивки?"
Не се врем, навират ни го в очите. (извинете за глагола, малко двусмислено се получи)
То не са паради, то не е чудо.

Нека всеки си ляга с когото си иска. Ама защо гейовете парадират?!?! И на мен главата ми не го побира?!
Защо няма хетеро парад например. Защо хетеросексуалните не парадират със сексуалноста си?

# 151
Мнението ми за гей-парад 2013 е точно същото като за гей-парад 2012 и за гей парад 2011. Споделям, че това не е никакъв призив за толерантност и приемане, за какъвто има претенциите, а повод да се вдига врява и да се демонстрира обществено неприемливо поведение под формата на парад. Подобни паради са чудесно поле за изява на всевъзможни простаци, които няма с акво друго са блеснат, освен с оголените си задници. Гледах снимки от предишни години и мнението ми се само се затвърждава.
Не харесвам неморални и невъзпитани хора, които демонстрират сексуалността си, накичвайки се с розови диадеми с пениси и други подобни аксесоари и не одобрявам домогванията им до децата, които да имат право да не се занимават с "проблемите" на гейовете още от предучилищна възраст.
Но и на антишествието няма да отида, защото прегледах събитията във фейса и ми се струва, че там пък ще отидат много лумпени, за да крещят смърт за педерастите.

Проблемът е, че повечето хора разсъждават по този начин, а не се замислят, че ако те са там, може би протестът няма да изглежда по този начин. Това целим и ние, за това написах, че нашето шествие ще бъде надпартийно. Да излезнеш на улицата с шапка, тениска, знаме и чорапи на АТАКА, ВМРО и т.н. говори, че не си много далеч по умствен потенциал и реализираност от хората, срещу които протестираш. Единственият начин да се покажеш е като парадираш.

# 152
Не успях да прочета цялата тема и се надявам да не повтарям някой, но откъдето и да погледнеш една хомосексуална двойка никога няма непредвидено дете, което може да бъде абортирано или оставено в дом. Детето винаги е желано, искано и обмислено.
Била съм в домове за деца и съм сигурна, че да бъдат осиновени тези деца, от хетеро или хомо двойка, е много по-добър вариант от това да бъдат оставени там.
Цялата тема е обидна. Антипарада ви също е обиден. Като някой иска парад- ми да си го направи. На мен не ми се занимава да парадирам, че съм хетеросексуална, но ако някой ми каже "парада на хетеросексуалните почва след час", ще отида да размахам знаме(На хомосексуалистите е в цветовете на дъгата, нашето какво е?  Laughing )
 Гейовете и цигарите ли са ни най-големия проблем ?  newsm78

# 153
Виж сега, аз разбирам притесненията ти и повечето ги споделям, но и не желая да се окажа сред хора, които повече се държат като запалянковци и по-малко като възпитани граждани. Проблем е, да.

# 154
Тоест сексуалността се свежда само до физиология? Няма такова нещо като кого обичаш? Tell me more about it.

Говорим за сексуалната ориентация конкретно, т.е. с кой пол си бъркаш по дупките (или поне желанието за това). Любовта не е задължителен фактор, за да има секс.

# 155
  • В Космоса
+1
Не се врем, навират ни го в очите. (извинете за глагола, малко двусмислено се получи)

Нека всеки си ляга с когото си иска. Ама защо гейовете парадират?!?! И на мен главата ми не го побира?!
Защо няма хетеро парад например. Защо хетеросексуалните не парадират със сексуалноста си?

Парадите гейовси или позивите за повръщане и възмущението са първопричината за безкрайната дискусия, хм?

# 156

Говорим за сексуалната ориентация конкретно, т.е. с кой пол си бъркаш по дупките (или поне желанието за това). Любовта не е задължителен фактор, за да има секс.

Не е, но нали един хипотетичен хетеро Гошо, освен че има интимни отношения с жени, се е и влюбвал поне веднъж в жена. Противното е симптоматично за психопатиите. Или Гошо спи с жени, но е влюбен в Мартин?

# 157
Виж сега, аз разбирам притесненията ти и повечето ги споделям, но и не желая да се окажа сред хора, които повече се държат като запалянковци и по-малко като възпитани граждани. Проблем е, да.
Хората, които организираме протеста ще направим всичко възможно да променим тази нагласа. Радвам се, че срещнах и трезвомислещи хора !

# 158
Единствено бих се съгласила с мнението, че за нещо, с което си роден, не трябва да се парадира.  Сексуалност, цвят на кожата или имущество. Къде отива равенството така? Но това вече е друга тема.

# 159

Хората, които организираме протеста ще направим всичко възможно да променим тази нагласа. Радвам се, че срещнах и трезвомислещи хора !

Коя нагласа?

# 160
Но и на антишествието няма да отида, защото прегледах събитията във фейса и ми се струва, че там пък ще отидат много лумпени, за да крещят смърт за педерастите.

# 161

Да си гей/лесбийка не е хоби или убеждение. Не е личностно качество дори. Това е физиология. Също толкова нелеп ще е парад на плешивите.

Тоест сексуалността се свежда само до физиология? Няма такова нещо като кого обичаш? Tell me more about it.
Обичам майка ми, баща ми, моите деца, баба, дядо, още куп роднини, по-голям куп приятели и приятелки... Казвам ти. Далече, далече от секса.
Постингът ти от този ъгъл звучи смущаващо.
 Peace

# 162
+1

Парадите гейовси или позивите за повръщане и възмущението са първопричината за безкрайната дискусия, хм?

Това въпрос към мен ли е? (защото сте цитирали мнението ми)
Аз просто изразих гледната си точка.

Нямам нищо против хомосексуалните хора и парадите им. Само се чудя защо го правят. (не секса, а парадирането)

# 163

Тоест по един мирен начин ще защитавате устоите на обществото - семейството. Като един стожер на морала ще покажете.... Че не трябва да се парадира? Че сексуалността не бива да се "навира" в очите на нашите (хетеросексуални) деца? Защото това ги развращава. Защото не е правилно. Защото така трябва.

Ти си на ред.

# 164
Обичам майка ми, баща ми, моите деца, баба, дядо, още куп роднини, по-голям куп приятели и приятелки... Казвам ти. Далече, далече от секса.
Постингът ти от този ъгъл звучи смущаващо.
 Peace

Е разбира се, има обич към роднини и обич към интимен партньор. С едните не правим секс, с другите правим или спим в различни стаи. Или се разделяме. Това дори не видях смисъл да го пиша, но добре, пиша го.

Общи условия

Активация на акаунт