Гей-парад 2013

• 34 684
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ми няма да разберете....Когато човек е толкова "толератнен" му е трудно да разбере....

НЯМАМ ПРОТИВ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ ДА СИ ЖИВЕЯТ КАКТО ИМ Е УГОДНО!!! НЕ МИ Е ПРИЯТНО ПАРАДИРАНЕТО ИМ!!!

Любимият ви цитат с мъжките задници си го избрахте вие....Излязоха и ощипаните моми......

Краули, ако подобни паради се правят достатъчно често, някой ден синовете ти, без да са природно ощетени в това отношение, може да намерят за нормално да ги опипват мъже.....

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 18:11 от GENTIL

# 226
  • # супернатурална #
Дори и така да е, сигурна съм, че ще го преживея по-леко, отколкото ако на теб синът ти ти доведе зет  Laughing

# 227
  • София
Не разбирам как хем няма дискриминация и били приети в обществото, хем тая тема съществува н-та година наред...
Е, тя темата не е заради съществуването на гейовете, а заради парада.
А ако намеквате за ония с бръснатите глави, те могат и да те наритат, щото си с шалче на Левски/ЦСКА, ако им се сториш с по-мургава кожа, ако си боднеш перо в задника. Те са си с друг вид отклонение.

# 228
  • София
Цитат
Дори и така да е, сигурна съм, че ще го преживея по-леко, отколкото ако на теб синът ти ти доведе зет  Laughing

Е, тук съм съгласна с теб..... Simple Smile Поне със сигурност няма да го подготвям зорлем отсега да се ориентира към снаха с пишка....

# 229
  • Costa Rica

"Общото е, че един мъж, който обича да го завира в мъжки задник, не е нормален и няма право да ми шества по улиците с лозунги. Опъвайте си се там и не го изнасяйте на показ - абсолютно равносилно по аморалност и гнусотия е действително и педофилите да скокнат с фразата и ние сме хора, и изнасилвачите, убийците и т.н."

Ако такива паради се правят достатъчно често, в тях се включват достатъчно хора, броят на така мислещите ще намалее с времето.
Цитатът е удивително пошъл и грозен Naughty

Аз не мисля, че парадите ще променят мисленето на някои индивиди. Това, което могат да променят, обаче, е законодателството ни да догони 21 век така, че на въпросните индивиди да стане некомфортно (и скъпичко Wink)да изразяват омразата мнението си публично. Както стана с расизма, съжителството и раждането на деца без брак и други явления, които до съвсем скоро бяха залкеймявани от самообявилите се  за "нормални'.

# 230
И мога да повтарям до припадък, че същите тези организации, които организират гей парадите съвсем скоро ще пожелаят всички тези неща, за които говоря в първия ми пост. Който иска да го прочете !

Здравейте Simple Smile

Кои са тези организации и от къде ти е инфото? Колко достоверна ти е информацията (че ще почнат)?

Коя е вашата организация и вие за какво се борите? (изключая против гей парада)
Информацията ми е дотолкова достоверна, доколкото виждаме какво се случва в Западна Европа и САЩ. http://www.youtube.com/watch?v=NfGhLf4W35k  Изгледайте частта за скандинавските държави !
Скоро ще разберете за какво точно се борим !
http://nsaprotiva.com/

# 231
  • # супернатурална #
Мале, чак страх ме хвана  Laughing

Аз не мисля, че парадите ще променят мисленето на някои индивиди.

Аз пък съм оптимист. Не само парадите, разбира се, но и отзвукът от тях, включително и теми като тази. Абе щом родителите ми започнаха да стават по-приемащи, има надежда.

# 232
  • София
И това не е дискриминация?  Crazy  Whistling
Пак питам - в женски г.з може, в мъжки - цъ? Защо? И двете не стават за продължение на рода.

Питай мъжа си Peace

Кога пък ще дискриминирам аз?  Laughing

ПитАх го. Каза, че може, ако всички участници са съгласни. Ако не са - не може. Не се потресе, представи си. Понесе го стоически. Ама това е, защото не разбира каква заплаха го грози, ако общува с педи-та или ако гей мтожество и джамбуре мине под прозорците на офиса му.  Laughing

# 233

Иначе аз мога, подобно на вас, да си повтарям едно и също колкото пожелая. Ние не протестираме против гейовете, а против хората, които се "борят" за техните права. И мога да си повтарям колкото пожелая, че гей-парадът е само началото. И мога да повтарям до припадък, че същите тези организации, които организират гей парадите съвсем скоро ще пожелаят всички тези неща, за които говоря в първия ми пост.

Тука само една-две ще повярват във въображаемата връзка между гей-парадите и ... всичко онова за което говориш в първия пост. Пробвай в авто-мото, или още по-добре във вестник "Трета възраст".

Връзката е съвсем ясна. Първо гей парадът и след 10-тина години същите тия, които в повечето случаи са имали сексуални контакти с малолетни, почват да искат тези контакти да бъдат узаконени. Но и в Авто-мото ще пробвам.

# 234
  • София

"Общото е, че един мъж, който обича да го завира в мъжки задник, не е нормален и няма право да ми шества по улиците с лозунги. Опъвайте си се там и не го изнасяйте на показ - абсолютно равносилно по аморалност и гнусотия е действително и педофилите да скокнат с фразата и ние сме хора, и изнасилвачите, убийците и т.н."

Ако такива паради се правят достатъчно често, в тях се включват достатъчно хора, броят на така мислещите ще намалее с времето.
Цитатът е удивително пошъл и грозен Naughty

Аз не мисля, че парадите ще променят мисленето на някои индивиди. Това, което могат да променят, обаче, е законодателството ни да догони 21 век така, че на въпросните индивиди да стане некомфортно (и скъпичко Wink)да изразяват омразата мнението си публично. Както стана с расизма, съжителството и раждането на деца без брак и други явления, които до съвсем скоро бяха залкеймявани от самообявилите се  за "нормални'.

Може и така да стане, след като ще е съвсем нормално вече да няма  нормални мъже и жени....

# 235

Питам какво търсите, щом не е одобрение, какво е?
Както казваш, вие сте нормални хора (като изключим ориентацията ви, съжалявам, това е мнението ми Simple Smile ), живеете си живота, учите, работите, гледате си децата. Кой и за какво ви пречи?
На репресии ли сте подложени, на сегрегация ли?
Просто си питам, защото подозирам, а и не само, всъщност така излиза, явно си търсите специално отношение, което вече е прекалено. И точно този факт дразни хората.

Мога да говоря само за себе си, с това уточнение, че не ходя по паради. Аз съм за узаконяване на еднополовите бракове, за да може партньорката ми да има същите права и задължения като/ако родя дете. Имуществените права не са ми толкова важни, но за някои хора са. Има и други. Това, че много хора не виждат смисъл в брака не ме касае. И това не е специално отношение.

# 236
  • София
И това не е дискриминация?  Crazy  Whistling
Пак питам - в женски г.з може, в мъжки - цъ? Защо? И двете не стават за продължение на рода.

Питай мъжа си Peace

Кога пък ще дискриминирам аз?  Laughing

ПитАх го. Каза, че може, ако всички участници са съгласни. Ако не са - не може. Не се потресе, представи си. Понесе го стоически. Ама това е, защото не разбира каква заплаха го грози, ако общува с педи-та или ако гей мтожество и джамбуре мине под прозорците на офиса му.  Laughing

Като прави секс с мъж тогава да ми отговори....Ама едва ли ще му се случи....Сигурно няма да иска...

Оставям ви да се възмущавате на хомофобията ми ...Лека вечер.... Simple Smile

# 237
  • София
Връзката е съвсем ясна. Първо гей парадът и след 10-тина години същите тия, които в повечето случаи са имали сексуални контакти с малолетни, почват да искат тези контакти да бъдат узаконени. Но и в Авто-мото ще пробвам.
Ако имаш информация за това - уведоми съответните власти. Наказуемо е.
Ако нямаш, а само се основаваш на убеждението си - могат да те съдят за клевета.

# 238
  • # супернатурална #

Връзката е само в главите на болните  Laughing
Не пренебрегвай и пенсиите, използвай носталгията по "семейството - основна клетка на социалистическото общество" и страха от упадачния Запад.

# 239

Питам какво търсите, щом не е одобрение, какво е?
Както казваш, вие сте нормални хора (като изключим ориентацията ви, съжалявам, това е мнението ми Simple Smile ), живеете си живота, учите, работите, гледате си децата. Кой и за какво ви пречи?
На репресии ли сте подложени, на сегрегация ли?
Просто си питам, защото подозирам, а и не само, всъщност така излиза, явно си търсите специално отношение, което вече е прекалено. И точно този факт дразни хората.

Мога да говоря само за себе си, с това уточнение, че не ходя по паради. Аз съм за узаконяване на еднополовите бракове, за да може партньорката ми да има същите права и задължения като/ако родя дете. Имуществените права не са ми толкова важни, но за някои хора са. Има и други. Това, че много хора не виждат смисъл в брака не ме касае. И това не е специално отношение.
Понеже писахме за една статистика и ми отговорихте, че има такава, която да показва колко процента от отгледаните деца, от хомосексуални двойки са станали гейове, вие знаете ли резултати от нея ? Защото аз не мисля, че някъде е правена подобна статистика.

Общи условия

Активация на акаунт