Гей-парад 2013

• 34 617
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 300

Toва, което водите вие е далеч от дискусия. Повтаряте едно и също , и когато някой с различно мнение се изкаже, вие го обявявате за хомофоб. Но това е демокрацията - едни могат да се изказват, а други не...

Хомофоб е човек, който не е толерантен към определената група (до тук ясно). Вие се смятате за толерантен, но не сте в моите очи. И какво от това?
Интересно ми е с какво се показах като нетолерантен.

Господин Нов, публикувате пропаганда, подкрепяйки я с "интервю" в което не е ясно нито кой пита, нито кого пита. Ей сега мога да седна и да ви напиша друго такова. Въпрос:.....Отговор:....
Има ли изобщо подобен случай не е важно. Важното е че някой нещо е сътворил и то чудесно онслужва призива ви за "спиране на гей пропагандата в зародиш", защото това е "гнусотия".

Тема приканваща на протест с цел премахване на нещо е всичко друго, но не и толерантна.
Пропаганда не съм публикувал. Неслучайно казах какво да изгледате от клипа, когото споделих. Ако пропагандата на каквато и да е сексуалност в предучилищна възраст, за вас не е проблем, аз няма да пиша повече.

# 301
  • На земята, която е всъщност звезда.
Нов, зададох въпрос към теб, не видях отговор, затова отново го задавам:

Като говорите за морал и развращаване на малки деца от хомосексуалистите, демонстриращи на ежегоден гей парад, какво мислите за тези "прекрасни" кючеци от полуголи момичета и пияни момчета пред НС и катедралата Св. Ал. Невски":

http://www.youtube.com/watch?v=WKSlCa7_TVw  

Тук всичко ок ли е с морала? Защото не съм чула да сте протестирали по този/тези повод/и.

# 302
  • гр. София
И още по темата за армията:

Добре, съгласих се. Това се отнася само за старогръцкото общество и армия обаче, не и за съвременните.

Че нали въпросът беше за Древна гърция?

Не само, че не разчита, но "любовта" между войниците би довела до тотално разложение и деградация на която и да е армия. А педалите едва ли подхранват подобни "митове". Те са пацифисти, нежни души, живеят само за любоФта. Воинската храброст и чест са им безкрайно чужди.

точно едни от най-великите армии в древността - тези на Древна Гърция са били с изцяло хомосексуални отношения , което въобще не е било срамно и не се е криело ,
все пак са тези битки са траели месеци наред , а хората имат някакви сексуални нужди ,  имало е и покровителствено отношение от старите към младите ,
а и сексът м/у мъже и жени е бил забранен , затова са намерили друга форма на секс , това съществува и в днешно време впрочем ...

Това са митове и легенди. Дай, ако обичаш, доказателствен материал. (Извори). Но не любовна поезия, а конкретни данни за хомосексуализъм в старогръцката армия. С име на автор и съчинение.

# 303
Бумър, ти май няма да разбереш- те правата си ги имат, и то не заради вашето вряскане по форумчета разни. Сори, че ще те светна, но не си така важна, както си мислиш Mr. Green.
Няма нужда да са ти благодарни за нищо. Идеята, че някой е длъжен да благодари за нещо на някой друг, само защото е част от някаква социална група, е противна.

И ако умееше да четеш, щеше да видиш, че Лоана говори за животни с лесбийски прояви, а не за 1500-те вида, които така галят душата ти.

И кои са тия твои приятели, които могат да се наследяват, да имат общо имущество, чиито имена ги има в Акта за раждане на децата им???

Ех, Джо айде като един ярък пример за толерантност наоколо, опитай сама да се спреш да ми обръщаш внимание... Този интерес ми се види много интригуващ   Heart Eyes
Всички животни които изброих в отговора си до Лоана са по отношение на сексуалните контакти между женските, информацията не е тайна има я в интернет, дори и в Уики, езици знаете.
Малко задълбочаване, когато се спори не вреди иначе олекваш някак, язък ти за претенциите.  Hug

А ето, специално за теб, любимият ми пример с твои и мои братовчеди - имаме общи прародители преди някакви си 11 милиона години.
http://io9.com/5889691/female-bonobos-have-gay-sex-to-improve-their-social-status

А също да допълня и статия от любимия на всички ни вестник от Компроматната
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1279241/Lesbian-a … s-really-gay.html

# 304
Пропаганда не съм публикувал. Неслучайно казах какво да изгледате от клипа, когото споделих. Ако пропагандата на каквато и да е сексуалност в предучилищна възраст, за вас не е проблем, аз няма да пиша повече.
Напротив. Интервюто Ви ми напомня не далечните години на комунизма, в които ни обясняваха, че на запад пият Кока-Кола и затова така се тресат, докато пеят на сцена.
В тези години нещата стигаха до там, че от уливане на тема колко е страшно в капиталистическия свят, за едно отиване до Гърция ми поставяха по три ваксини - за дифтерия, малария и жълта треска. Щото там е страшно.....
Сега пък лудите западноевропейци промиват мозци.
Което пък какво общо има с гей парада и с националистическта страница, която също сте дали като линк е един трети, отделен въпрос.

# 305
Г-н Нов
Нали всъщност педофилията ви тревожи дълбоко?
бихте ли демонстрирали в защита на идеята да се вдигне минималната възрастова граница за сексуален контакт? В момента тя в Република България е 14 години, т.е. вие аз и всички останали можем безнаказано да правим секс с 14-годишни деца  Shocked

защо не зарежете гейовете на тях си, те са си пълнолетни, а не поработите в насока образоване на малцинствените групи за прекратяване на порочната практика на покупко-продажба на малолетни момичета?  Thinking

# 306

In addition to Xenophon, the famed Historian and Philosopher Aristotle explicitly denies any notion of Spartan Homosexuailty or Pederasty.
 Това е хубаво да се запомни, защото спартанците като военно организирана държава с професионална армия не са имали нужда от хомосексуалисти и насърчаването на такова поведение сред гражданите. Единствено древна Спарта не е имала крепостни стени да пази градовете ѝ. Това достатъчно красноречиво показва колко са превъзхождали останалите гръцки градове във военно отношение.

# 307
  • Costa Rica
Toва, което водите вие е далеч от дискусия. Повтаряте едно и също , и когато някой с различно мнение се изкаже, вие го обявявате за хомофоб. Но това е демокрацията - едни могат да се изказват, а други не...
Ти още ли не си сх схванал, че при демокрацията (истинската, не нашата Mr. Green) съществуването на всякакви "фоби" не се толерира. Можеш да се изказваш, но с разумен тон, а не да набираш съмишленици за чупене на глави. Щото хич, ама хич не ми се вярва прокламираният антипротест да е замислен като "мирен". Като че ли не си знаете контингента Whistling

# 308

Важно е, защото писах за да спечеля хората, които пишат в този форум на моя страна и вместо да си говорят против парада вкъщи на ракийка, да излязат и да протестират против тази демонстрация ( моля не ме връщайте назад, за да не се налага да обяснявам за какво протестираме). Но вие, обявявайки ме за нетолерантен, хомофоб и малоумник с бръсната глава, отблъсквате хората, които имат сходни виждания с мен. Това е. Иначе, изобщо не ме интересува как ме определяте.

Защо са ти съмишленици? Като вярваш искрено в нещо, войнът и сам е войн!

# 309
  • вятър в маслините, вятър над хребета
1500 животински вида, всички с доказано лесбийство. Много, много интересно Joy. Приеми, че съм неспособна да си намеря източници, и бъди така любезна да ми посочиш списък от поне 50, понеже дотук видях по-малко от 5.
Имам приятел, близък при това, със сключен граждански брак с еднополов партьор, с всичките произтичащи от това права и задължения. Това обаче на теб не ти влиза в работата.

# 310
  • Costa Rica
Не може ли да съм против подобни паради, които лично аз намирам за безобразни и неприлични и все пак да не съм хомофоб? И да, гейовете не трябва да осиновяват деца, не защото това е тяхното наказание, задето са гейове, а заради децата. Колкото и твърдения да се нароят как няма значение за едно дете дали ще има майка и баща или родител1 и родител 2, няма да повярвам и всеки нормален и поне запазил част от нормалния си разсък човек, няма да повярва.

Дете, гледано в same-sex семейство:

Дете, гледано в хетеросексуално "семейство":

Айде сега, докажи ми, че от номер 2 ще излезе нещо по-добро от номер 1. Crossing Arms И къде остава загрижеността ВИ за "бъдещето на децата НИ" при вида на втората гледка, г-н Нов?

# 311
  • София
А ето, специално за теб, любимият ми пример с твои и мои братовчеди - имаме общи прародители преди някакви си 11 милиона години.
http://io9.com/5889691/female-bonobos-have-gay-sex-to-improve-their-social-status

А също да допълня и статия от любимия на всички ни вестник от Компроматната
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1279241/Lesbian-a … s-really-gay.html

Бумър, ти по животните ли се равняваш? Всякакви примери от фауната карат тезата ти тотално да "олеква". И твоите братовчеди ако са маймуни, моите не са. Да си имаме уважението, все пак.

п.п. Фотосите на Делфина са тенденциозни и манипулативни.

# 312
  • Costa Rica
Бумър, ти по животните ли се равняваш? Всякакви примери от фауната карат тезата ти тотално да "олеква". И твоите братовчеди ако са маймуни, моите не са. Да си имаме уважението, все пак.

Ама разбира се Laughing Щом не ти изнася, значи е манипулация.
Май малко си попрекалила с гледането на една определена телевизия напоследък Mr. Green

Сподед теб Дарвин напразно е живял, така ли newsm78

# 313
  • София

Ама разбира се Laughing Щом не ти изнася, значи е манипулация.
Май малко си попрекалила с гледането на една определена телевизия напоследък Mr. Green

Сподед теб Дарвин напразно е живял, така ли newsm78

Не гледам никаква телевизия от поне 3 год. Никой не е живял напразно. В каква заблуда е живял е отделен въпрос.

# 314
Делфина фон Ю.   newsm10

Общи условия

Активация на акаунт