Гей-парад 2013

• 34 583
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 315
  • Сопот, Пловдив
И аз като Бум се чудя, защо след като един от основните проблеми на този "мирен" анти парад е педофилията, защо не се вдигне един протест за вдигането на законовата възрастова граница за разрешен сексуален контакт, протест срещу гей парада едва ли може да помогне с нещо по въпроса.

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 23:42 от Rois

# 316
  • Vienna
Делфина, Роис   bouquet
Сега ми отмина вси4ката носталгия по тази държава, 4етейки тази тема.
Сега ми  ясно, защо толкова много хора напускат тази страна не само по икономи4ески и пкунерни при4ини.
Такова тесногръдство, такава омраза, такава нетолерантност и то от майки и бащи?! Утре детето ви ще е обре4ено на нещастие и депресия, ако слу4айно принадлежи към тези 10-15% от населението, които са с хомо-ориентация. То ще мисли, 4е е "ненормално" и върШи гадости и извратени неща, за които никога няма да може да говори с вас.
И НЕ, не е станало модно или по-4есто явления в последно време, просто хората (някои от тях поне) се осмеляват да излезнат от мишите дупки, в които са се крили досега... И това е добре така!
И също така, хомосексуализмът не е нищо "ЗАРАЗНО", нито за деца, нито за възрастни!!!!
Или си се родил такъв, или не си!  ... Хомофобията за съжаление оба4е е...  Sad

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 23:45 от Lucy

# 317
И аз като Бум се чудя, защо след като един от основните проблеми на този "мирен" анти парад е педофилията, защо не се вдигне един протест за вдигането на законовата възрастова граница за разрешен сексуаене контакт, протест срещу гей парада едва ли може да помогне с нещо по въпроса.

Защото гейовете имат лице, ако ще и допирът на някои хора до тях да е няколко парада, които са виждали по телевизията. Малцинство, удобно за жертва. И конспиративни теории. Впрочем имаше няколко въпроса защо са нужни такива паради. От психологическа гледна точка - дискусията, която предизвикват, кара хората, за които темата е емоционално заредена, да освободят този емоционален заряд. Един вид десентизация, която е полезна за психиката.

# 318
# 319
Делфина, то този дечко от хетеросексулното семейство също изглеждаше щастлив, е! Grinning

# 320

Това всичкото съм го писала аз. Все си мисля, че на когото му се прииска да ми прочете мненията, ще го направи и без подсещане. Само не ми е ясно защо ще си направи този труд.

# 321
# 322

Предполагам не се очаква да направя коментар по собствените ми коментари. Трогателно е да си ги прегледам, но имам и да спя.

# 323
# 324

п.п. Фотосите на Делфина са тенденциозни и манипулативни.

Hug Hug Hug

# 325
  • Costa Rica

п.п. Фотосите на Делфина са тенденциозни и манипулативни.

Hug Hug Hug

Владко, слънчице, да не би липсата на медикаменти да се отразила на членоразделната ти реч? Не е в твой стил да общуваш само с междуметия Mr. Green

И за да вляза в твоята стилистика:
 doctor

# 326
Сами по себе си гейовете въобще не ми пречат,но навирането им и вдигането на шум до небето вече ми става ужасно досадно.

Hug Hug Hug
Това звучи почти като "аз не съм расист, ама черните да си се връщат в Африка".

Ясна ли ви е целта на тези паради изобщо? Явно хич не я разбирате, ако съдя по коментарите и прегръдките, които напоително раздавате.

# 327

Пак се подценяваш, явно аз имам по високо мнение за теб, отколкото ти за себе си  Heart Eyes

Чудесно е това с брака, предполагам се е случило в България, нали?  Hug

Ех Алексче, не всички сме родени в името божие и не всички сме възпитани да мразим различните пак в негово име.
Всички сме внуци на маймуни, а в по-далечен контекст и на амебите, пък ти се величай, не те спирам и не ми пречиш...

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 06:48 от Бумър

# 328
Не съм чела цялата тема, за кой ли път се дъвче едно и също Stop
Напълно споделям цитираното мнение.
Lucy, Peace

Делфина, Роис   bouquet
Такова тесногръдство, такава омраза, такава нетолерантност и то от майки и бащи?! Утре детето ви ще е обре4ено на нещастие и депресия, ако слу4айно принадлежи към тези 10-15% от населението, които са с хомо-ориентация. То ще мисли, 4е е "ненормално" и върШи гадости и извратени неща, за които никога няма да може да говори с вас.
И НЕ, не е станало модно или по-4есто явления в последно време, просто хората (някои от тях поне) се осмеляват да излезнат от мишите дупки, в които са се крили досега... И това е добре така!
И също така, хомосексуализмът не е нищо "ЗАРАЗНО", нито за деца, нито за възрастни!!!!
Или си се родил такъв, или не си!  ... Хомофобията за съжаление оба4е е...  Sad

# 329
http://www.smh.com.au/national/children-of-samesex-couples-thriv … 130605-2nqjy.html

Ето, някои са наблюдавали и тези деца...и ги намират за супер.
А вие колко деца на гей-двойки сте виждали, че да знаете какви са им "психологическите и социални възприятия" ?
....Имам поглед..
  Много са размити ценностите и самото самоопределяне на детето става доста трудно и продължително за него.....като децата от изолираните комуни newsm78 newsm78
  Самовглъбяването не е решение......и изолацията.....а става така newsm78 Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт