Гей-парад 2013

• 34 568
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 390
  • София
понеже са ми много размити понятията кой е гей и кой не е, да попитам:
Ако правя анален секс с тази жена гей ли съм?
Тази ще се обръща като палачинка върху спалнята или там където ще сте.  Joy

# 391
Може ли да ми дефинирате как един човек навира в очите на друг ориентацията си? Позволено ли е да иде на почивка с партньора си, да го заведе на служебното парти, да сложи снимката му в офиса си,...?
Да, като ПАРАДира, като се облече в прилепнало боди в крещящ цвят и си сложи диадема с розови, пластмасови пениси на главата. (и отиде на гей парад)

Скрит текст:

Иначе нещата, които си описала (снимки, почивки и т.н.) смятам са си съвсем в реда на нещта.  Peace

# 392
И участието на някого в даден вид парад какво ви притеснява и с какво толкова ви смущава?
Ако от гледане се ставаше гей, то 99% да сме курвите.

# 393
  • Сопот, Пловдив
Парадите или прайдовете не решават нищо. Дори в щатите. Ако си направите труда да изгледате "Милк", основното в борбата за равни права, беше публичното да обявят, че са  гейове. От там започна пробива. За да иска правата си самият гей не трябва да се притеснява да заяви, че е такъв. Това е началото, от което трябва да се започне.

Тук има леко противоречие, участието в гей парад е също вид публично заявяване, че си гей или лесбийка.

не е точно така . по скоро е заявление, че си съпричастен с проблемите им. поне моите наблюдения са, че повече половината от участвалите след това задължително поясняват, че са хетеро, и са там за подкрепа на свой познати и близки

Да, и това го има, но има и такива, които открито си заявяват какви са по врреме на парада.

# 394
  • София
Може ли да ми дефинирате как един човек навира в очите на друг ориентацията си? Позволено ли е да иде на почивка с партньора си, да го заведе на служебното парти, да сложи снимката му в офиса си,...?
Да, като ПАРАДира, като се облече в прилепнало боди в крещящ цвят и си сложи диадема с розови, пластмасови пениси на главата. (и отиде на гей парад)
Скрит текст:
Аз не бих отишла специално да гледам гей паради, така че дори някой да си е боднал в дупето стреличката на Купидон, ще ми е все тая.  Peace

# 395
Не може ли да съм против подобни паради, които лично аз намирам за безобразни и неприлични и все пак да не съм хомофоб? И да, гейовете не трябва да осиновяват деца, не защото това е тяхното наказание, задето са гейове, а заради децата. Колкото и твърдения да се нароят как няма значение за едно дете дали ще има майка и баща или родител1 и родител 2, няма да повярвам и всеки нормален и поне запазил част от нормалния си разсък човек, няма да повярва.

Дете, гледано в same-sex семейство:

Дете, гледано в хетеросексуално "семейство":

Айде сега, докажи ми, че от номер 2 ще излезе нещо по-добро от номер 1. Crossing Arms И къде остава загрижеността ВИ за "бъдещето на децата НИ" при вида на втората гледка, г-н Нов?
Тук намесвате друг проблем. Първо, че родителите, съответно и детето от втората снимка, никога няма да се определят като българи. Аз говорех за българското семейство, което има очевидни разлики в традициите с циганското такова. Защо изключвате възможността и цигани гейове да сключват бракове ? Тогава съдбата на детето, от втората снимка, по-добра ли ще е ? Изобщо сравнението ви е абсурдно.

# 396
И участието на някого в даден вид парад какво ви притеснява и с какво толкова ви смущава?
Този въпрос го има зададен 29 пъти.

# 397
  • Costa Rica
Това е моментът в който темата напуска владенията на разумния диалог и се превръща във фарс #Silly

# 398
  • София
А дей ги отговорите?

# 399
  • Costa Rica
Но още не е получил отговор Naughty
Сори, но "геЬовете ни мъ кефят" не е отговор, а тъпизъм.

П.С. За себе си знам отговора, но е хубаво да го чуем с Ваши думи.

# 400

Ето, аз го зададох за 30-ти път. Страх ли ви е да не видите в задника на Пешо нещо по-секси от това, което сега виждате в задника на жена му?

# 401

Бъз ги е децата им да не станат гейове, като видят гей-парад, аз това разбрах. Очевидно вида на разголен гей на платформата е толкова неустоимо привлекателен, че ще отклони от правия път потомството.

# 402
Касита, курвите доста се нароиха (не знам тези 90% за каква възроста група се отнасят), с гледане ли става, по наследвто ли, не е ясно още. Курвалъкът по-лесно се прихваща от гейството, няма какво да сравняваме.

# 403
Касита, курвите доста се нароиха (не знам тези 90% за каква възроста група се отнасят), с гледане ли става, по наследвто ли, не е ясно още. Курвалъкът по-лесно се прихваща от гейството, няма какво да сравняваме.

Именно, де. Щом при това масово занижаване на хетероморалността при жените все още има такива, които не са се поддали, то така лесно, само с гледане на гейове, гей не става.
Което ми напомня да ви питам, може и за 60-ти пъти да е задаван въпроса, какво ви кара да ги гледате парадите? И хомосексуалните само на парад ли ви причат или по принцип?

# 404
  • 221B Baker Street
И аз се питам,какво ви кара да обръщате такова внимание на гейовете и парадите им,щом не ги харесвате?  Thinking
Аз не харесвам чалга,следователно не гледам такива телевизии,не слушам подобни радиа,не общувам с чалгари,не ходя на такива концерти и клубове...Не ги мразя,не ми се набиват в очите... Peace

Общи условия

Активация на акаунт