Гей-парад 2013

• 34 459
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 795
  • София
вл, просто лаф, който илюстрира емоционалната нагласа на много хора. Wink
А, така, обясни му, че трудно загрява. Май по-надалеч от носа си не вижда.

# 796
  • 221B Baker Street
Цитат
Нали стремежите са и те да станат законни. Колко от участващите в тази тема се изявиха и оная, която засягаше въпросните извращения......Какъв панаир беше. И нямаше кой да го спре.

Пиша ти го бавно,защото знам,че не можеш да четеш бързо - хомосексуалистите не се преследват от закона,за разлика от другите две горепосочени,които са инкриминирани...Схвана ли,или да ти го нарисувам?!

# 797
Ех бе Владе с тая Теория на конспирацията  ooooh!

1. Цялата тази драма с инцеста не е заради узаконяване, а защото в 2-3 страни е почнал процес на  декриминализиране, като FYI в повечето страни, когато е между двама пълнолетни, така или иначе не е престъпление... (това че ти или дори аз (за някои случаи) сме против няма значение) и както казах има си теми да се коментира там, стига си следвал толкова буквално точките които постна  Hug

2. Мдаааа разпрали са се да работят те масоните и розенкройцерите, а да се замислиш, че семейството е обществена структура и се разпада, защото еволюира, както е било преди има няма няколко хиляди години и с родово-общинната комуна  Thinking

# 798
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не може да траят, докато не се наложи заблудата, че ненормалните са нормални.

И нормалните семейства да изчезнат.

Мдаааа точно хомосексуалните са виновни за изчезването на нормалните семейства,
но това не отговаря защо толкова много искат да се женят и те   Mr. Green

И те, и друго, и друго....."Работи се" усилено в тази насока вече доста години. Направо война се води. А някой я финансира.

Извънземните ще са. Отдавна са хвърлили око на хубавата ни планета. Дори подозирам, че зад всеки хомосексуален човек стои по един извънземен и му дава инструкции.  

# 799
Аз пък никога не обръщам внимание кой ква сексуалност има или от кой етнос или националност е, освен когато трябва да му се кажат подходящите вицове, за да стане забавно Grinning Ако е близък приятел, де, иначе без вицове, не се знае кой как ще ги приеме.

# 800

И те, и друго, и друго....."Работи се" усилено в тази насока вече доста години. Направо война се води. А някой я финансира.

Извънземните ще са. Отдавна са хвърлили око на хубавата ни планета. Дори подозирам, че зад всеки хомосексуален човек стои по един извънземен и му дава инструкции.  

Съвсем земни са. И много алчни, безскрупулни, арогантни, нагли.....

# 801
Ще ни споделиш ли или ще ни оставиш да тънем в безпросветност и да гадаем

# 802

Ще ви оставя да гадаете. Поне за нещо да употребите мозъка си.

# 803
  • София
Ще ви оставя да гадаете. Поне за нещо да употребите мозъка си.
Ах, каква потребност имаш да си го мериш.  Joy

# 804
  • На земята, която е всъщност звезда.

Съвсем земни са. И много алчни, безскрупулни, арогантни, нагли.....

Да, да, те така искат да мислим, но дърпат конците, скрити сред сенките. Разгледай снимките от гей-парадите с лупа и ще видиш в ъглите тъмните им силуети с фанелки с надпис: "Смърт на земляните, нека никога не се размножават". Разбира се, ти не можеш да го прочетеш, защото е написано на техните неразбираеми езици, но аз ти го превеждам.

# 805
Тъй като темата така или иначе си придоби хамалски характер, да се включа по въпроса с конспирациите!

Звездите са виновни! Излизаме от знака на Рибите (чието творение е религията и семейството) и влизаме в знака на Водолея (доста по-невъздържан, бунтар, новаторски и свободолюбив!) Абе ексцентрични времена ни чакат!

Btw това са съвсем сериозни твърдения на астролози!

# 806
Бре, какъв интелект, каква просветеност, човек да онемее.....Може и Нобелова награда да ви дадат. А сега продължавайте без мен. Чака ме работа.

# 807
Моя милост трябва да излезеМ Wink, но ви предлагам да си изтеглите и да изгледате някой от талантливите филми на Алмодовар и да се отпуснете малко. Той колко Сезара, Оскара и Златни палми имаше?

# 808
  • Ню Йорк
Аз да ви кажа от 20 години се с гейове работя. Доста време нямах нищо против тях, даже и приятели сме си били. Обаче последните години бях обект на тормоз от един гей с който за лош късмет ни се пресякоха пътищата. Е по-долно и гадно същество от това не съм виждала. И да ви кажа честно те са тези който дискриминират хетеросексуалните, а не обратното. Съвсем наскоро например не получих добри условия по един съвместен проект с друга фирма единствено защото мениджърката там е гей, а аз не съм.
Ще кажете, че всяко стадо си има мърша. Съгласна съм, но сред гейовете определено преобладават некоректните.
А по повод създаването на семейства ще  повторя написаното от мен преди: след като природата е решила, че за продължаване на рода са нужни двама от два различни пола, значи това е нормалното, а всяка друга комбинация е ненормална.

# 809
По принцип ми е забавно тук, защото хетеросексуални жени обсъждат хомосексуални мъже кое, как и защо. Аз като мъж не бих се наел да говоря компетентно какво е в главата на лесбийките и за това се радвам, че Devorah е в темата да почерпя инфо от първа ръка.
 Преди години попаднах случайно на един блог на пасивен хомосексуалист
http://diaryofanunusualboy.blogspot.com/
 Сега си го е направил частен, защото споделяше много лични истории без да си даде сметка колко нападки ще отнесе. Това ми да даде възможност да придобия представа какво е мисленето на един такъв човек.
 Ще ви дам малък цитат от една негова история
Цитат
И тогава се случи... сбих се с една кучка! Първо се преместихме до бара. Там седяха някаква и някакъв. Танцувахме си такива, дойде още една при тях, ние още си танцувахме. Мина някакъв едър човек, за да говори с диджея и аз отсъпих назад. Нито съм я настъпвал, нито съм я докосвал дори. А тя ме избута супер гневно. Обърнах се и я погледнах. Наистина помислих, че съм я ударил и не съм усетил. На Кейт й се сгомняса настроението, а М.О. беше шокиран. Нищо, казвах на Кейт, тази е достатъчно наказана, защото е грозничка и дебелогъза, с една такава черна пригладена коса, с ужасно бял грим... абе, все едно гледаш Глория от старите й клипове, където вместо червило носеше на устните си кьопоолу. Тая коза трябваше да ходи някъде и аз нарочно й препречих пътя. Беше с къс ръкав и с пръсти я бутнах по гнусната й разголена ръка. Тя истерично размърда ръцете си и отново ме изблъска. Умрях от кеф за пореден път. Обичам грозните мутреси.
Това са "истинските" мъже - вълнуват се от бой с жени.

Общи условия

Активация на акаунт